A-H Cykler

A-H Cykler
A-H-cykler-mobil

A-H Cykler i København, ønskede en ny webshop, der kunne fungere som et online butiksvindue. Hele A-H cyklers online univers, skulle have et make-over, der kunne skabe fokus omkring deres eksklusive udvalg af cykler og udstyr. Websitet skulle også danne rammen for info, omkring deres værksted og professionelle service.

Et digitalt butiksvindue

A-H Cykler ligger på Istedgade, og består af et professionelt team af uddannede mekanikere, lærlinge og administrative medarbejdere. I deres forretning finder du både smarte bycykler, cykelbeklædning og tilhørende udstyr, men også din næste racer- eller tri-cykel. Du vil desuden finde cykler i den mere eksklusive ende, da A-H Cykler er Danmarks største forhandler af Cervélo cykler. Udover webshoppens nye genkendelige look, skulle der også opsættes en mere effektiv automatiseret webshop. 

Det vigtigste for A-H Cykler var at få et ‘virtuelt showroom’ som gav et overskueligt og stilrent overblik over, hvilke cykler og produkter de tilbyder. For dem, var førsteprioritet ikke, at hjemmesiden nødvendigvis skulle have et stort salgsorienteret fokus. I stedet skulle webshoppen fungere som en behagelig brugeroplevelse, der udtrykker minimalisme og personlighed. Der har derfor været et tæt samarbejde undervejs, så vi havde bedre mulighed for at indkapsle A-H Cyklers brand-DNA.

A-H cykler case
A-H cykler case
A-H Cykler udtalelse

Jonas Hedegaard | Marketing- og kommunikationsansvarlig hos A-H Cykler

»Vi er cykelmekanikere - og med et travlt værksted og to butikker på Vesterbro i København, var det oplagt at finde en ekstern samarbejdspartner, da vi skulle have lavet ny hjemmeside og webshop. Valget faldt på IT Stack, da særligt integration med BikeDesk og sparring i øjenhøjde var vigtige variable for os. Hele processen har været nærværende, og alle vores dumme og gode spørgsmål er blevet besvaret hurtigt og præcist, så os med oliefingre kan forstå det.

Nu har vi fået en flot hjemmeside og en lille webshop sat op, som primært skal være vores online udstillingvindue og håndtere salget af de mange små, specielle reservedele, vi er kendt for at have på lager - vores forretningsmæssige fokus er stadig på vores værksted og fysiske butikker, men hvis vi i fremtiden har planer om at overtage internetherredømmet, så vil vi helt klart tage mere fat i IT Stack!«

Webshop i samarbejde med Bikedesk

A-H cykler har deres kassesytemsløsning hos Bikedesk. Vi sikrede at den nye WordPress hjemmeside, blev integreret med AH-cyklers systemløsning, således at lager-synergien mellem online handel og fysisk butik stemmer 100% overens. Når en vare sælges i butikken, fjernes den automatisk også online. Dette er en løsning, som mange af vores cykelkunder benytter sig af, idet at det skaber en mere overskuelig og tidsbesparende løsning for ejeren af webshoppen.

Custom Design med genkendelighed

Websiden stilrene og minimalistiske udtryk, giver plads til at have produkterne i fokus. Der arbejdes meget i sort/hvide farver, hvor der indimellem brydes med en kraftig rød farve. Resultatet understøtter butikkens eksklusivitet.

Til trods for A-H Cyklers beliggenhed i København, tog deres kommunikations- og marketingansvarlige, Jonas, turen hele vejen til Odense og besøgte os – det nærværende kommunikationsarbejde, gjorde det nemmere at fange essensen af A-H Cyklers univers. Især når den visuelle del af projektet er i højsædet, er løbende dialog en høj prioritering. Løsningen er skræddersyet til A-H Cyklers behov – de kan nu på egen hånd bruge værktøjerne bag den brugervenlige løsning, til at fokusere på ahcykler.dk’s indhold.

 

a-h-cykler
A-H Cykler