BikeIn Cykelhandler
Bike-in-mobil

BikeIn er en cykelhandler, med fysiske butikker i Varde og Ringkøbing, samt en webshop. Indehaveren, Jesper Fjord, har stor erfaring i branchen, fra internationale virksomheder. Udover et bredt udvalg af cykler og dertilhørende tilbehør, tilbyder BikeIn professionel hjælp i butikkernes cykelværksteder. BikeIn henvender sig til et bredt publikum - både nybegynderen og den rutinerede cykelrytter. I forbindelse med deres vækst, ønskede BikeIn en sammenlægning af deres eksisterende hjemmesider, samt en løsning der kunne gøre dagligdagens arbejde og processer nemmere.

Webshop i WordPress WooCommerce

BikeIn stod med to forældrede hjemmesider, som både var outdatede i design, men også i automatisering af bl.a. lagerstatus. Hver ordre, der blev lagt på hjemmesiden, føltes derfor som en besværlig proces. Vi fik sørget for at de to gamle hjemmesider blev samlet i én WooCommerce løsning. Det var vigtigt, at løsningen blev brugervenlig og nem at navigere i, både for webshopejeren og for den handlende. I dag har BikeIn en full-service aftale med IT Stack, hvor vi varetager både optimering, layout og integreringer, alt imens vi hoster deres webshop. Vi arbejder månedligt på at SEO-optimere hjemmesiden, samtidigt med at vi løbende rapporterer. På den måde har BikeIn hele tiden en fornemmelse, af webshoppens tilstand og besøgende. 

Bikein-case
Bikein
Bikein

Mads Østergaard | Butik, værksted og IT-ekspert

»Da vi havde to forældede hjemmesider, uden nogen form for automation vedr. lager og produkter bestemte vi at vi skulle have det samlet til en ny hjemmeside. Efter en god snak med Christian fra IT-stack og deres gode erfaringer med integration fra Bikedesk, og deres tanker omkring sammenlægningen af de to gamle sider, valgte vi at starte vores samarbejde. Processen gik godt og let, og man kunne altid få fat i både Nikolaj og Christian når der var spørgsmål. Vi er meget tilfredse med den færdige hjemmeside og den optimering som IT-stack fortsat laver. Man kan være sikker på hurtig og ikke mindst super behagelig og professionel hjælp når man har brug for det ved IT-stack.«

Bikedesk integration - automatiserede processer

Hos IT Stack har vi stor erfaring med at hjælpe cykelhandlere med at integrere Bikedesk på deres webshop. Bikedesk er en digital løsning, udviklet af cykelfolk til cykelbutikker. Bikedesk er med til at gøre arbejdet nemmere for cykelhandleren – løsningen giver et nemt og overskueligt overblik over reparationer, salg, bestillinger og kundehistorik. Løsningen er unikt skræddersyet til cykelbranchen, og har hjulpet mange cykelhandlere med at spare tid i hverdagen. BikeIn har med Bikedesk integrationen, kunne vinke farvel til mange tidskrævende, manuelle processer. Nu kan de, med sine butikker i Varde og Ringkøbing, bevare overblikket over lageret, også når de er på farten. 

Genkendeligt design

I dag er bikein.dk blevet en essentiel del af BikeIn’s identitet. Vi skabte et genkendeligt design til hjemmesiden, med en rød tråd i både farver og udseende. Webshoppens nye design, har givet et mere professionelt look, og er ikke mindst mere intuitivt og overskuelig. Webshoppen giver et overskueligt overblik over butikkens udvalg og fungerer som et online butiksvindue. Udover et bredt udvalg af cykler og kvalitetsudstyr, tilbyder BikeIn mulighed for udlejning af cykler og værktøj, samt reparationer af alt fra børnecykler til avancerede el-cykler. Derfor var det også vigtigt, at der var plads til fokus på disse services, på webshoppen.