Blivinstruktør ønskede hjælp til at formidle deres viden og artikler på en brugervenlig måde. Derfor havde de et ønske om en ny brugervenlig hjemmeside, med et enkelt og flot design, som samtidig er nem for besøgende at navigere i.

Blivinstruktør er en informativ hjemmeside, som har et tydeligt formål om, at være et stort videncenter inden for idræt og sundhed. Dette indebærer formidling af instruktøruddannelser og certificeringer inden for idrætsverdenen samt skoler i landet, der tilbyder ophold eller kurser inden for idræt og sundhed. 

Udtalelse fra medarbejder

» «

En hjemmeside skabt med fokus på brugervenlighed

IT Stack har udviklet en ny hjemmeside i WordPress, der forener enkelhed og flot design. For IT Stack er det vigtigt at bidrage til en god brugeroplevelse. Derfor er der på hjemmesiden lagt fokus på let navigering og det visuelle udtryk som besøgende. Med deres nye hjemmeside får Blivinstruktør nu mulighed for at formidle deres informationer og præsentere deres artikler på en overskuelig måde, der samtidig er let tilgængelig for de besøgende.

SEO og Google Ads medførte online tilstedeværelse

Ved udarbejdelse af Blivinstruktørs nye hjemmeside blev IT Stack også tildelt ansvaret for den tilhørende markedsføring af hjemmesiden, der omfattede SEO og Google Ads. Derfor blev der lagt en SEO-strategi og udarbejdet grundige analyser med det formål, at Blivinstruktør blev synlig i søgemaskinerne. 

I dag står IT Stack stadig for Google Ads samt SEO på Blivinstruktørs hjemmeside. Markedsførings-indsatsen har indtil videre bidraget til, at hjemmesiden rangerer højere på Google, som har resulteret i en betydelig stigning i den organiske trafik. Arbejdet med de målrettede annoncer på Google Ads har hjulpet med at tiltrække endnu mere trafik, som resulterede i flere henvendelser til hjemmesiden. BlivInstruktør.dk oplever en stadig mærkbar stigning i deres online tilstedeværelse, som følge af IT Stacks løbende indsatser med SEO og Google Ads.