Synlighed og succes med webshoppen

Situationen

Butik Kamille er en lokal tøjbutik i Ringe, som forhandler en masse populære og lækre mærker til kvinder i alle aldre. Her finder du alt, som hjertet begærer i form af tøj, tasker, sko, smykker og tørklæder.

Butikken blev åbnet på Fyn i 2011 og indehaveren Pernille har siden nydt at drive forretning i Ringe. Det er vigtigt for hende, at Butik Kamille er en ærlig og personlig forretning og at deres udvalg er nøje udvalgt af personalet, så de kan stå inde for de produkter, de sælger.

gaiga-1-pullover
laila-jacket-pulz

Resultatet

Butik Kamille havde på forhånd et fantastisk kundetække og et solidt grundlag for en god forretning i Ringe – deres største udfordring lå i den digitale markedsføring. Med en detaljeret gennemgang af Butik Kamille, konkluderede IT Stack, at der var nok begrundelse for en automatiseret webshop, samt en helt ny digital strategi for den lokale forretning.

Vi udviklede og finpudsede webshoppen, så den afspejlede Butik Kamille og deres visioner – et sted der byder kunder velkommen i hyggelige og trygge omgivelser. Vi fokuserede på designet, som skulle være brugervenligt og intuitivt.

Vi har hjulpet Butik Kamille med at finde fodfæste online, bl.a. med implementering af SEO. Vi har taget udgangspunkt i de vigtigste opdateringer og derfra arbejdet videre med deres synlighed og de forskellige brands, som de forhandler.

Webshop

SEO

Hvordan og Hvorfor

Det rigtige samarbejde

Igennem vores introducerende møder, fandt vi hurtigt ud af, at Butik Kamille skulle have en ny digital tilstedeværelse, og det var de også selv afklaret med. Som en mindre, lokal forretning, vidste de godt, at det er svært at løbe fra det online ansvar.

Butik Kamilles ejer, Pernille, vidste godt at den nye digitale markedsføring selvfølgelig krævede flere ressourcer, både økonomisk og tidsmæssigt. Vi viste hende, at de nye tiltag bestemt ikke behøvede at være dyre og tunge løsninger, men derimod et produkt af et succesfuld samarbejde med sit bureau. 

Teamwork

Lige fra starten beviste vi overfor Butik Kamille, at en ny webshop, hverken behøver at være tungt eller svært arbejde. De blev introduceret til et samarbejde, hvor de selv fik lov til at være med i processen og kunne derfor få et godt overblik. Gennem en kort oplæringsperiode kunne Pernille og resten af teamet klare en masse digitale opgaver selv – et vigtigt aspekt i samarbejdet, hvor personalet bliver inkluderet i arbejdet, så de får en forståelse og forbindelse til deres online investering. Derved blev Butik Kamille en selvstændig virksomhed, som står stærkt i deres egen online markedsføring.

Webshoppen

Butik Kamille havde haft en webshop før, som både var rodet og tung at danse med. Vi fik oprettet en automatiseret webshop, der gjorde arbejdet meget lettere – både for personalet og kunderne. Med et opdateret postsystem, samt et lager som står knivskarpt, kan deres webshop nu leve op til deres fysiske butik.

Endnu bedre er, at teamet nu selv kan være med ind over webshoppen, hvilket gør hverdagen nem og overskuelig – både i butik og på webshop. Fordi Butik Kamille er en lokal og meget personlig virksomhed, var det vigtigt for os at overføre udtrykket fra deres fysiske butik, til deres online platform. 

SEO

Butik Kamille var ærgerlig over deres synlighed på nettet. Selv med deres eget navn, kunne de ikke komme i top 3. Derfor var et af de vigtigste skridt på vejen, at løfte deres brand i søgemaskinerne. Efter en grundig SEO-implementering, kunne de efter et stykke tid mærke en stigning af ordrer i webshoppen. Et par måneder efter, var der ingen tvivl – SEO blev en vigtig investering fra deres side. Den nye hjemmeside kunne byde de nye kunder velkommen på en lækker og brugervenlig manér.

Forbindelse til Facebook

Butik Kamille var god med Facebook, og vi forbandt derfor webshoppen med deres Facebook, hvilket betyder, at personalet nu nemt og hurtigt kan tagge deres varer på Butik Kamilles Facebook. Derved er den automatiseret webshop altid synkroniseret med Facebook og skaber en god og stabil forbindelse mellem deres forskellige online platforme. Dette er en fordel, da den digitale markedsføring kan planlægges og struktureres, uden at Facebook bliver et uafhængigt element. 

Resultater

0 %
større synlighed
0 %
flere organiske besøg
+ 0
søgeord i top 10

Relevante links

Webshop

Facebook

Instagram

Se mere af vores arbejde

pc på bord med tekst på skærmen

Få en uforpligtende snak

Tag en snak med Christian eller Nikolaj, og bliv klogere på hvilke aktiviteter du bør prioritere.