Customers 1st

Customers 1st er et alt-i-en kassesystem designet til at optimere driften i fysiske butikker. Det omfatter funktioner som kundebetalinger, håndtere arbejdskort, lagerstyring, automatisk bogføring og meget mere.

Customer 1st

Samarbejdet tilbyder optimering i butikken såvel som online

I løbet af de seneste 5 år har samarbejdet mellem IT Stack og Customers 1st været centreret omkring IT Stack´s evne til at fortsætte og understøtte integrationerne, som Customers 1st har implementeret hos deres kunder. De står for optimering i den fysisk butik, hvor IT Stack står for en webløsning, med en webshop, hjemmeside og markedsføring deraf. Det betyder, at samspillet mellem vores løsninger er effektivt og optimeret, hvilket sikrer det bedste resultat.

Webspecialister Odense

Få en alt-i-en butiksplatform - som simplificere arbejdsdagen

Få adgang til et gennemarbejdet kassesystem

Få adgang til et kassesystem, der indeholder alle nødvendige funktioner til at håndtere betalinger og skabe enestående kundeoplevelser

Få fuld kontrol over dit lagersystem

Få et effektivt lagerstyringssystem, der giver dig mulighed for nemt at holde styr på lagerværdi, modtage nye varer, integrere med webshoppen og meget mere.

Optimer din forretning med digital sagsstyring

Få digital sagsstyrring, der giver dig et overblik over opgaverne, hvilket gør det nemt at administrere sager og kunder, og dermed optimere din forretning.

Os fra IT Stack

» Hos IT Stack danner vi samarbejdespartnere som gavner vores kunder bedst muligt «

Vi søger altid efter at danne nye samarbejdspartnere, så vi kan tilbyde vores kunder de bedste muligheder og effektive løsninger. Vores partnerskab med Customers 1st er et fremragende eksempel på denne tilgang. Vi har arbejdet tæt sammen for at lave løsninger, der kombinerer deres ekspertise med vores. Det har gjort os bedre til at tilpasse vores produkter og services til vores kunders behov, hvilket giver dem fantastiske oplevelser både i butikken og online. 

 

Kunder der allerede har fået implementeret Customers 1st´s løsninger

I samarbejde med Customers 1st har vi hos IT Stack allerede hjulpet mange kunder med løsninger, der har tilført værdi. Vores kunder oplever nu den fordelagtige effekt af en let og overskuelig arbejdstilgang i deres fysiske butikker samt øget online synlighed og en forbedret brugeroplevelse for deres online kunder.