Cykelgruppen

Cykelgruppen
cykelgruppen-mobil

Cykelgruppen.dk er en webshop og online samlingssted for 3 jyske cykelforhandlere. De ville gerne have implementeret en funktionel og stærk webshop, der synkroniserede lagerstatus for alle 3 fysiske butikker. Det var vigtigt at den nye webshop kunne performe godt med SEO og gav de besøgende et brugervenligt og personligt design.

Cykelgruppen består af 3 århusianske cykelbutikker, ROWI Cykler, Egå Cykelcenter og Hasle Cykelcenter. Alle er kendt for byens bedste services, hvor du altid kan forvente smil og god stemning. Cykelgruppen samler butikkernes produkter i én webshop, så hele Danmark kan få glæde af deres store udvalg.

Cykelgruppen udstyr
Cykelgruppen case mobilvisning

Det fremadrettet forløb

» Én samlet webshop til 3 smilende cykelbutikker i Århus. Cykelgruppen ville gerne samle produkterne fra 3 forskellige butikker i én lækker webshop og øge synligheden på Google. Det krævede en helt ny, søgemaskineoptimeret platform, der kunne synkronisere lagerstatus for alle butikkerne «

Samarbejde med Bikedesk giver indsigt i branchen

Den nye webshop blev implementeret i tæt samarbejde med Bikedesk. Sammen kunne vi præsentere en komplet webshop med flere skræddersyede features. Vi udviklede bl.a. et custom filter, der gav de besøgende en intuitiv navigation. Vi har lavet et lækkert design med hjælp fra Bikedesks viden og erfaring fra cykelbranchen.

Lagerstyring mellem 3 butikker

Lagerstyring fra alle 3 butikker var en stor udfordring. Webshoppen skulle præsentere over 3500 produkter og være i stand til at håndtere et stort antal besøgende af gangen. Cykelgruppen gav feedback, så vi fælles kom frem til den bedste løsning på webshoppens funktionalitet.

Vi udviklede webshoppen med et fokus på fremtidig søgemaskineoptimering. Vi havde lagt fokus på lokal SEO under udviklingen, men Cykelgruppen skulle også selv være i stand til at optimere sider, kategorier og produkter løbende.

mekaniker hos cykelgruppen
Rowi cykler butik