Det kan du bruge Google Search Console til

Google Search Console

Hvordan fungerer Google Search Console?

Google Search Console er et gratis værktøj fra Google, som giver indsigt i en hjemmesides synlighed på Google. Værktøjet er vigtigt, når man skal søgemaskineoptimere og optimere ens hjemmesides loadhastighed.Det er fx muligt at se, hvilke søgeord som blev brugt til at finde frem til din hjemmesiden. 

Hos IT Stack bruger vi værktøjet til at identificere mulige problemer på din hjemmeside & udarbejde strategier for at forbedre dine søgeresultater – på baggrund af, hvordan at dine nuværende besøgende finder frem til din side.

Google Search Console giver os blandt andet mulighed for at se, hvilke søgeord der hyppigst anvendes og hvordan din trafik udvikler sig over tid. Vi hjælper dig med at følge med i denne udvikling, så du kan se hvilke strategier der virker, og hvilke der ikke gør.

Sammen optimerer vi løbende din hjemmeside eller webshop, så den er bedst muligt tilpasset Google og andre søgemaskiners algoritme.

Google Search Console hjælper os med løbende at identificere og løse fejl

En hjemmeside eller webshop kræver som andre dele af virksomheden løbende vedligehold for at fungere optimalt.

Vi bruger derfor også Google Search Console til løbende at identificere og rette tekniske fejl, som har en negativ indvirkning på din søgemaskineoptimering.

Vi bruger blandt andet Google Search Console til at fejlsøge for:

 • Fejl i indeksering af sider
 • Fejl forbundet med sitemaps
 • Fejl i robots.txt-filer
 • Fejl i søgning af udbydere
 • URL-problemer
 • Filtreringsproblemer
 • Struktureret data-fejl
 • Fejl i mobilvisning
 • Indholdsfejl
 • Performance-fejl
 • Fejl i indholdsoversigt
Webspecialister Odense

Optimer din hjemmeside

» Google Search Console hjælper os med at optimere sitemap, struktur og indhold «

Vi bruger også Google Search Console til at optimere dit sitemap. Dette er et overblik over alle sider på din hjemmeside, der hjælper Google med at finde og indeksere dit indhold.

Ved at have et velorganiseret sitemap sikrer du, at Google nemt kan navigere i dit indhold, og dermed kan du øge din hjemmesides synlighed og rank i Google-søgninger.

Google Search Console giver os desuden en række værktøjer, som gør det muligt at optimere både indhold og struktur på din hjemmeside, optimere oplevelsen for mobilbrugere og meget andet.

Vores rådgivere hjælper dig fra start til slut

Skal du have Google Search Console?

Her hos IT Stack anvender vi Google Search Console i vores SEO arbejde. Kontakt os i dag, og lad os sammen tage rejsen mod bedre søgeresultater.

Er du i tvivl om projektet?

Er du i tvivl om, hvad der vil være den bedste løsning til dit næste projekt?

Med vores omfattende erfaring og ekspertise i IT-løsninger kan vi rådgive dig om, hvilken tilgang der vil være den mest effektive for dig og dit projekt.

Lad os hjælpe dig med at realisere dine idéer og opnå succes.

Få en rådgiver på fra start