hededanmark logo

Sensorer i naturen

Situationen

Digital HedeDanmark er et innovationsprojekt fra HedeDanmark. Projektet startede i 2018 og har siden udviklet sig til at være en fast del af HedeDanmark.

Projektet fokuserer på at opsamle data fra naturen. 📈 Til det formål har HedeDanmark udviklet flere sensorer, som kan placeres strategisk i naturen og samle de ønskede data. Herfra har kunden mulighed for at se alle data i et custom udviklet dashboard.

Digital HedeDanmark har 6 færdige sensorer, alle med et unikt formål som f.eks. en ”persontæller sensor”, der er skabt med henblik på at dokumentere, hvor mange der bevæger sig forbi et område i løbet af en periode. De konkrete fakta kan bruges i stedet får formodninger og antagelser om ”hvor mange bruger stien?”📡.

hededanmark træ med sensor
hededanmark vandstand måling
hededanmark - træer og sø
hededanmark måling af luft kvalitet

Resultatet

I forbindelse med Digital HedeDanmarks projekt har IT Stack udviklet og leveret en ny hjemmeside samt en komplet oversættelse af sitet til engelsk.
Hjemmesiden skulle fremvise Digital HedeDanmark’s værdier og ønsker, dette var en uundværlig del af projektet. Designet af hjemmesiden blev udformet i forhold til HedeDanmark’s designguide, og den informative indgangsvinkel har været i fokus.

Digital HedeDanmark fik deres site oversat til engelsk. Oversættelsen samt implementeringen af de tekniske elementer blev udarbejdet med fokus på at Digital HedeDanmark selv kunne tilpasse deres tekster fremadrettet.

Website

Oversættelse

Frihed til at tilpasse selv

Hvordan og Hvorfor

Den indledende research i forhold til udarbejdelsen af hjemmesiden foregik ved at gennemgå den allerede etablererede designguide hos HedeDanmark. Ud fra deres designguide var font, farver m.m. på plads, og det indledende grundarbejde kunne gå i gang.
Digital HedeDanmark var inkluderet i projektet fra start og har leveret billeder, videoer og store dele af teksterne.
I starten af projektet var der mange ideer på tegnebrættet. De mange ideer og nye tiltag var en stor del af projektet, derfor fik vi prioriteret to yderligere møder til sparring og ideudvikling. Disse møder hjalp projektet med at holde begge parter informeret. Derudover var det også for at fremtidssikre udviklingen i projektet. 

Ved projektets afslutning blev hjemmesiden SEO optimeret som et led i processen og derfra lanceret.

Kort tid efter lanceringen kom ønsket om at få sitet oversat. Det har IT Stack stor erfaring med, og vi igangsatte processen. Vores oversætter fik direkte kontakt til Digital HedeDanmark, hvis der opstod spørgsmål til det tekniske. Dette kvalitetssikrede projektet.

Relevante links

Se mere af vores arbejde

pc på bord med tekst på skærmen

Få en uforpligtende snak

Tag en snak med Christian eller Nikolaj, og bliv klogere på hvilke aktiviteter du bør prioritere.