Display annoncer

Få dine annoncer vist på andre hjemmesider

Display annoncer, også kendt som bannerannoncer, er en måde at annoncere på nettet på. De vises på en hjemmeside eller på apps på mobilen i form af grafik, billeder eller video. Annoncerne kan være rettet mod en specifik målgruppe baseret på deres adfærd, geografi, demografi og interesser. 

Display annoncer er en effektiv måde at nå ud til din målgruppe på, øge din synlighed og kendskabet til dit brand. Desuden er det en meget effektfuld måde at fange brugernes opmærksomhed på, da den visuelle annonce fanger deres øjne – og hermed give en højere CTR (Click Through Rate). De kan implementeres på tværs af forskellige enheder såsom computere, mobiler og tablets, hvilket giver en større rækkevidde.

Muligheder indenfor Display annoncer

Der er også en række teknikker, der kan bruges til at forbedre effektiviteten af display annoncer. En af disse er retargeting, hvor annoncer vises til brugere, der tidligere har besøgt virksomhedens hjemmeside, men ikke har foretaget et køb. Dette er en effektiv måde at påminde brugerne om virksomhedens tilbud og øge sandsynligheden for, at de konverterer til kunder.

Når man laver en display annonce er det vigtigt at fokusere på selve designet. Det skal være attraktivt og iøjnefaldende, så du nemmere kan fange din målgruppe. Her er det også vigtigt, at vise annoncen er simpel og overskuelig, så brugerne ved hvad der tilbydes. 

Hos IT Stack hjælper vi selvfølgelig med hele processen, og sørger for at dine annoncer er effektive og præsentationsdygtige.

Hvordan hjælper IT Stack med Display annoncer?

Hos IT Stack kan vi hjælpe med display annoncer, og dermed sørge for at du får mest muligt ud af dine annoncekroner. Vi splittester b.la og tester forskellige versioner af annoncerne for at se, hvilken en der er mest effektiv.

Vi er specialiseret i Google annoncering, og ved hvordan vi kan løfte din virksomhed til nye højder. Med nøje udtænkning og diverse strategier ved vi, hvordan vi kan skabe resultater på bundlinjen.

Vi kender Google ud og ind, så når først vi får indblik i din virksomhed, kan intet stoppe os. Det er underordnet, om du har en aktiv konto eller er helt ny i annonceringsverdenen. Vi hjælper din forretning videre til bedre og mere effektiv markedsføring.

Webspecialister Odense

Vi tager din annoncering til næste niveau

» Kom et skridt foran dine konkurrenter «

I nutidens digitale tidsalder er der rigtig meget konkurrence på internettet i forhold til e-handel. Det er derfor vigtigt at have opsat display annoncer, så du dermed kan komme foran dine konkurrenter. Du bør derfor overveje at have display annoncering med i din nuværende strategi.

Med IT Stacks hjælp kan vi sørge for, at du får mest muligt ud af dine annoncekroner og dermed opnår en større synlighed på nettet. 

Vi er specialiseret i Google annoncering

Vi har hjulpet mange af vores kunder med Google annoncering, heriblandt display annoncer også. Vi sørger for at tage dig med hele vejen, og skaber dermed resultater på bundlinjen.

Når man har display annoncer kørende, er det vigtigt at holde øje med dem og justere dem løbende. Hos IT Stack varetager vi processen, og sørger for at du får mest muligt ud af det. Her optimerer vi budgettet løbende, og får dermed mest muligt ud af din investering.

Vi er specialiseret i Google Display kampagner

Tag en snak med os omkring Google Display annoncering

Er du interesseret i mulighederne indenfor Google Display annoncering? Så kontakt os.

Kom godt i gang fra 2.500 kr.

Lad os vurdere dit Ads-forløb og opstille en komplet markedsføringsstrategi til din virksomhed. Du kommer til at vide, præcis hvad Google Ads kan gøre for dig.

Lad os skabe resultater på bundlinjen med fleksible og intelligente Ads-løsninger.

Vores priser starter fra 2.500 kr.

Estimer projekt for nøjagtig pris

Google Ads er en fast del af disse virksomheders markedsføring​