FSR – CaseWare

Oversættelse af den populære rapporterings- og revisionssoftware CaseWare. Kunden har behov for løbende oversættelser fra engelsk til dansk, hurtig eksekvering og behov for teknisk forståelse for deres softwareløsning. Det kræver en strømlinet proces med tæt sparring og udvikling af en intern sprogdatabase til kommende oversættelser.

FSR – danske revisorer er en dansk organisation, som repræsenterer revisorbranchen i Danmark. I Danmark forhandler og udvikler FSR – danske revisorer den internationale softwareløsning CaseWare, en professionel IT-løsning til opgaver i forbindelse med revision og regnskab.

Kendetegnet for samarbejdet

» Samarbejdet mellem FSR - danske revisorer og IT Stack baserer sig på en agil arbejdsgang, hvor de fleste processer er automatiseret. «

Behov for brancheforståelse og research

CaseWare er teknisk i både indhold og eksekvering. Det er forventet, at vores oversættere har specialiserede engelskkundskaber og forståelse for revisionsbranchens tekniske termer. Det kræver samtidig en klar forståelse af systemsprog og specifikke kommandoer. Vigtigst af alt skal oversætterne være i stand til at navigere i Alchemy Catalyst og forstå systemets funktioner.

Vi har udarbejdet planer for arbejdsgangene og har løbende sparring med kunden omkring tvetydige ord og kommandoer. Vi registrerer ord og begreber i en intern database, så fremtidige oversættelser bliver strømlinet. Researchfasen var vigtig, og der var fra start fokus på et ordentligt forarbejde, så vi sikrer, at vi aldrig går på kompromis med kvaliteten.

Forventning om hurtig eksekvering

Projektet tager udgangspunkt i løbende oversættelser, hvor CaseWare leverer filer af forskellig omfang. Vi vidste fra start, at der kontinuerligt vil komme opgaver vores vej. Det var derfor vigtigt at imødekomme kunden med et agilt arbejdsflow. Kravet om hurtig eksekvering af oversættelserne betyder, at vi skal være omstillingsparate og villige til at topprioritere opgaverne, når de kommer ind fra kunden.

Caseware logo
Screenshots af Alchemy Catalyst-software