FSU – Fyns Serviceudlejning

FSU Fyns Serviceudlejning
fsu-mobil

Da FSU først kontaktede os, var det med ønsket om en ny hjemmeside. De ville fra Umbraco til WordPress med en mere SEO-venlig hjemmesidestruktur. Det skulle være en investering i virksomhedens fremtidige digitale tilstedeværelse, ikke blot et quick-fix. Derfor havde vi fokus på både SEO og Google Ads fra start.

Fyns Serviceudlejning, også kendt som FSU, er totalleverandør til fester og arrangementer. De rykker ud og stiller op i hele landet, og det har de gjort i mange år. Virksomheden har rødder helt tilbage til 1952, hvor de bl.a. har dækket legetøj, camping og babyudstyr. De blev fra midten af 80’erne kendt for, hvad de er i dag og har leveret kvalitetsudstyr til danskerne lige siden

» Ny digital strategi til en historierig serviceudlejer. FSU ønskede en ny digital tilstedeværelse, en langsigtet investering med SEO og Google Ads, hvor de selv kunne skifte materiale. Vi udviklede en ny hjemmeside, der var kompatibel med Google og med relationsskabende tekster og visualiseringer for de besøgende. «

Ny hjemmeside betød ny digital strategi

Inden det reelle arbejde i WordPress kunne begynde, måtte FSU tage stilling til en ny, digital strategi – bl.a. fonte og farver på alle skærmstørrelser. I deres branche er det vigtigt at kunne lave flotte, visuelle præsentationer af deres services – vise at de kan levere, hvad kunden drømmer om.

Det var afgørende for det visuelle udtryk at få implementeret billed- og videomateriale på den nye hjemmeside. Efter vi har hjulpet dem fra deres gamle CSM-system til et nyt, kan de nu selv skifte billeder, videoer og tekster.

SEO bliver fokuspunkt fra start

Vi udviklede hjemmesiden, så en udvidet søgemaskineoptimering i fremtiden nemt kunne implementeres. FSU vidste, at de ville investere i en langsigtet markedsføringsstrategi, så vi gjorde hjemmesiden kompatibel med Google. Da hjemmesiden blev udgivet, kunne vi nemt indlede SEO-arbejdet.

SEO blev implementeret i kombination med Google Ads. På denne måde var vi sikret, at den digitale markedsføring altid ville stemme overens med Google. Vores mål var i sidste ende at skabe en god relation til den besøgende gennem stærke tekster, nyhedsbreve og Google remarketing.

FSU event
FSU hjemmeside mobilvisning