GoForward – En anderledes speditør

GoForward En anderledes speditør
Goforward-in-mobil (1)

GoForward ønskede en ny, digital identitet med et WordPress multisite. Vi udviklede et brugervenligt og responsivt interface med et identitetsskabende design. Deres hjemmeside gik fra langsom indlæsning til lynhurtig fart med en visuel flot og teknisk stærk løsning.

GoForward er en nyskabende og alternativ speditør, der tilbyder professionelle logistikløsninger til deres kunders forskellige transportbehov. De har afdeling på Sjælland og Jylland, hvor de organiserer kundernes daglige transportprojekter.

Goforward ansatte

WordPress multisite og nyt design

Vi gav GoForward en vaskeægte makeover. IT Stack udarbejdede en WordPress-hjemmeside i et unikt design. Den fik et brugervenligt og responsivt interface, der gav brandet personlighed og kant. Vi udarbejdede et multisite til de forskellige afdelinger og havde tæt sparring med kunden om opsætning og indhold.

Vi har lyttet til GoForward

Det tunge galleri var en udfordring i designfasen. Hjemmesiden var præget af udtryksfulde, store billeder, så GoForward blev en troværdig og personlig afsender. Desværre fyldte de så meget, at det påvirkede sidens hastighed markant. Vi fik udarbejdet en løsning, hvor alt materiale stadig blev brugt, men på en korrekt måde.

Udviklingsprocessen var præget af en masse konstruktiv feedback fra GoForward, som vi fik omdannet til en visuel flot og teknisk stærk løsning. Deres ønsker til den nye hjemmeside blev vægtet højt. De skulle selv være i stand til at rette, tilføje og tilpasse på hjemmesiden, så i sidste ende var det dem, der styrede processen.

GoForward fragt
GoForward shipping havn