Google Ads

Bliv synlig på Google med IT Stack

Savner du målbare resultater i din markedsføring? Så er Google Ads det næste skridt i din strategi. Som Google Partner kan vi hjælpe dig uden at sprænge budgettet.

Vores process

Højere eksponering på Google starter med en dialog om forventninger, budget og markedsføringsstrategi. Vi skal lære dig og din forretning at kende, før vi kan begive os ud i annonceringen. 

Du får adgang til konti og indhold og er med under hele processen. Du mister ikke stemmen i en overfladisk og hurtig optimering, da vores annonceringsservice altid tager udgangspunkt i en personlig og gennemsigtig løsning. 

Vi kender Google ud og ind, så når først vi får indblik i din virksomhed, kan intet stoppe os. Det er underordnet, om du har en aktiv konto eller er helt ny i annonceringsverdenen. Vi hjælper din forretning videre til bedre og mere effektiv markedsføring.

Vi ved, hvad der kan styrke dig online. IT Stack har efterhånden haft mange konti mellem hænderne, og det varierer, hvordan vi bruger Google til at skabe resultater. Du kan være rolig for, at vi allerede ved, hvordan vi skal skabe vækst hos dig.

Google Ads er relevant for virksomheder i alle størrelser, men kan være lunefuld for nybegyndere. Søg konsultation hos eksperter, og lad os hjælpe dig med at udarbejde den rette strategi. Implementeres annoncer og kampagner rigtigt, er succes- og konverteringsraten stor.

Search-kampagner giver dig de rigtige resultater. Din digitale rejse handler om at finde ud af, hvad Google kan gøre for netop dig. Vi udarbejder en klar marketingsstrategi, søgeordsanalyse, en skarp kampagnestruktur og finder tiltag, der rammer kundesegmentet på bedste vis.

Det kræver ressourcer at kaste sig over annoncering selv. Google Ads er nemt at oprette, men komplekst at bruge. Med et Google bureau i ryggen får du adgang til specialister med indgående viden til alle annonceringsmuligheder. Vi holder os konstant opdateret på nye trends og tiltag fra Google, så dine annoncer altid giver overskud. 

Har du allerede en aktiv konto? Som certificeret Google Partner kan vi ofte fjerne store dele af ad spend – selve beløbet du bruger på annonceringen. Vi nedsætter det overordnede beløb gennem præcise analyser, der både sparer penge og skaber målbare resultater. 

Google Shopping er vejen til synlige produkter, hvis du har en webshop. Denne kanal er tiltænkt online handel, hvor dit specifikke produkt bliver vist, når kunden søger på det. Det øger din synlighed markant og sætter dig i direkte konkurrence på de mest relevante produkter. 

Google Ads skal passes og plejes, når først du er startet med annonceringen. Mange giver op, når deres annoncer trækker et stort budget uden mærkbare resultater. IT Stack kan løbende optimere din Google Ads-konto med gode resultater og give dig specialiserede værktøjer med i bagagen. 

Bliv skarp på remarketing med Google Ads – målrettet annoncering til brugere, der allerede har vist interesse i din forretning. Med remarketing skaber vi annoncer, der påminder brugerne om din virksomhed på den ene eller anden måde. 

Kombinér Google Ads med SEO og styrk din synlighed på Google. SEO er et stærkt supplement til Ads, da vi stiller skarpt på selve hjemmesiden og optimerer den til de organiske søgninger på Google. Med denne kombination kan vi løfte dig videre i din online forretning.

google ads ikon

Tiltræk de rigtige kunder

» Google Ads tilbyder intelligent og klikbaseret annoncering. Sæt dine services eller produkter i direkte kontakt med den rette målgruppe. Vælg et Google bureau og opnå de bedste resultater på bundlinjen. «

google ads logo

Google Ads

google analytics logo

Google Analytics

Google Ads er en fast del af disse virksomheders markedsføring​

Men hvad koster Google Ads?​

Få en vurdering
af dine annoncer

I et fast samarbejde med dig dedikerer vi et antal timer til at håndtere, optimere og rapportere din annoncering.

Kom godt i gang fra 2.500 kr.

Lad os vurdere dit Ads-forløb og opstille en komplet markedsføringsstrategi til din virksomhed. Du kommer til at vide, præcis hvad Google Ads kan gøre for dig.

Lad os skabe resultater på bundlinjen med fleksible og intelligente Ads-løsninger.

Vores priser starter fra 2.500 kr.

Estimer projekt for nøjagtig pris

Læs mere i vores cases

Når Google Ads gør en forskel

Google Ads

Hvad kan vi
gøre for dig?

Vi tilbyder simple og brugervenlige løsninger, så du kan fokusere på at drive din virksomhed.