Google Analytics

Google Analytics

Google Analytics hjælper dig med at måle og analysere dine kunders adfærd

Det er en god idé at overveje at bruge Google Analytics i din virksomhed, da det er et yderst effektivt værktøj, der både kan spore og analysere forbrugernes adfærd på din hjemmeside. Google Analytics kan give dig informationer om dine kunders køn, alder, geografisk placering og interesser – og det bedste ved det hele er, at værktøjet er helt gratis at bruge. Hos IT Stack kan vi hjælpe dig med at optimere din brug af Google Analytics, så du kan få mest mulig værdifuld information om hjemmesides besøgende.

Indsigt i kunders adfærd - din vej til bedre salg

Vi anvender Google Analytics til at give dig en dybere indsigt i dine kunders adfærd på din hjemmeside. Vores tilgang indebærer måling og evaluering af, hvad der fungerer og ikke fungerer, så vi kan optimere din hjemmeside, for at give dine kunder den bedst mulige oplevelse. 

Vi undersøger, hvordan kunderne finder din hjemmeside eller webshop, og hvilke søgeord de bruger. Her indsamler vi værdifulde oplysninger om, hvilke sider de besøger, hvor længe de bruger på dit website, og hvor ofte de kommer tilbage.

Dette giver os datadrevne indsigter, som vi sammen kan bruge til at skabe en bedre brugeroplevelse for dine kunder, så du kan øge effekten af din marketingindsats. Når vi forstår dine kunders adfærd, kan vi skræddersy indholdet, så det matcher deres ønsker, interesser og behov.

Søgemaskineoptimering går hånd-i-hånd med brugeroplevelsen

I sidste ende handler god søgemaskineoptimering om at skabe en god brugeroplevelse. Det forbedrer ikke kun kundetilfredsheden, men også dine organiske søgeresultater og øger din mulighed for at tiltrække nye kunder – hvilket i sidste ende fører til mere salg.

Vi anvender også Google Analytics til at udføre A/B-tests, hvor vi sammenligner to eller flere opsætninger af en side eller produkt. På den måde kan vi analysere os frem til, hvilken opsætning, der giver den bedste brugeroplevelse eller det højeste salg.

Denne indsamlede viden bliver brugt til søgemaskineoptimering på din hjemmeside, men datene kan også gøre dig klogere på, hvordan du bedst målretter din online markedsføring.

Google Analytics

Forstå dine kunder, før du implementerer nye løsninger

Google Analytics opsætning

I dag bliver Google Analytics anvendt på millioner af hjemmesider og webshops, og det er ikke uden grund. Værktøjet giver indsigtsfulde data, som kan bruges til at optimere din hjemmeside. I samarbejde med SEO og Google Ads, kan vores eksperter hos IT Stack vejlede og hjælpe dig mod en online stærke tilstedeværelse og fremtidig planlægning med Google Analytics. 

Sådan arbejder vi med Google Analytics

Dine konkurrenter har sandsynligvis allerede opsat værktøjet, og har dermed en fordel over dig. Vi ved også hvor vigtigt det er at forstå dine kunders behov, før man udarbejder fremtidige strategiske planer. Hos IT Stack hjælper vi dig defor med at få sat Google Analytics korrekt op, og vores eksperter sætter sig godt ind i din forretning, så du kan få unikke indsigter fra Googles værktøj.

Ved hjælp af Google Analytics kan vi undersøge, hvem der besøger din hjemmeside, og bruge denne data til at optimere din hjemmeside. Desuden kan vi hjælpe med at opnå en højere konverteringsrate ved at analysere os frem til, hvordan dine brugere interagerer på din hjemmeside. Er du indehaver af en webshop, er det også muligt at se hvor dine køb kommer fra – om det er ved hjælp af Google Ads, organisk søgninger eller gennem SoMe. Alt i alt åbner Google Analytics op for en verden af muligheder for indsamling af data, som er alfa og omega for online virksomheders videres succes.  

Vores rådgivere hjælper dig fra start til slut

Få styr på din forretnings data

Skal vi hjælpe dig med at indsamling af data og holde styr på tracking på din hjemmeside? Så tag kontakt til os i dag.

Lad os tage en uforpligtende snak

Vi er her for at lytte til dine behov og ønsker, og vi vil give vores bedste råd og anbefalinger baseret på vores ekspertise. 

Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale, om hvordan vi kan hjælpe dig med at forbedre din online tilstedeværelse med Google Analytics.

Få en rådgiver på fra start

Vi optimerer og holder styr på vores kunders data med Google Analytics