Hjemmeside

Hjemmeside i WordPress

IT Stack er specialiseret i webudvikling og hjemmesidedesign. Vi tilbyder skræddersyede løsninger i WordPress til virksomheder landet over.

Vores process

Hvad kan lade sig gøre? En ny hjemmeside er en stor beslutning, der kræver rådgivning, research og tålmodighed. Med et indledende møde kan vi indkredse dine ønsker og forventningsafstemme som kommende samarbejdspartnere.

En ny hjemmeside er ligesom ethvert andet byggeprojekt, der starter med et stærkt fundament. Hos IT Stack går vi altid til projekter med indsigt og forretningsforståelse, så vi kan præsentere dine produkter, tjenester eller services på bedste vis. 

Sammen får vi lagt grundstenene til et unikt design med brugervenlige funktioner, der giver dine besøgende en fantastisk oplevelse. Vi lærer hinanden at kende, så vi kan løfte opgaven i fællesskab og skabe en sjov og inspirerende proces. 

 Vi åbner for den kreative proces med et lækkert design. Det kan foregå på flere forskellige niveauer, afhængigt af projektets størrelse. Vi kan bl.a. præsentere nye designtiltag gennem mockups, der introducerer en ny online identitet til forretningen. 

Identitetsskabende design er nøgleordet i vores designfase. Med en rød tråd gennem hele sitet kan din forretning finde fodfæste i den digitale verden. Vi forbinder den overordnet struktur på hjemmesiden med de rette farver og skrifttype – alt sammen med sparring fra dig, så de rette værdier og budskaber fremhæves. 

 Vi udvikler altid i tæt samarbejde med dig. Vi lytter og implementerer, men rådgiver også hvis dine forventninger og WordPress’ anvendelighed ikke går hånd i hånd. Som specialister i webudvikling finder vi unikke løsninger, så du kan få den hjemmeside, du gerne vil have. 

Få en brugervenlig, mobilvenlig og anvendelig hjemmeside hos IT Stack. Et CMS-system som WordPress gør det nemt for os at arbejde tæt med sidens overordnet anvendelighed og skabe en navigation, der giver mening. Burgervenlighed står øverst, når vi implementerer vores design. Vi lægger vægt på den responsive del af designarbejdet, så hjemmesiden bliver tablet- og mobilvenlig fra start.

Når din hjemmeside er færdig, leverer vi den toptunet og køreklar. Du kan vælge at hoste hjemmesiden gennem IT Stack og lade os stå for opdateringer, optimering og vedligeholdelse, eller du kan få leveret et komplet site til overdragelse. Uanset hvad du vælger, hjælper vi dig med at udgive siden, så den fungerer optimalt. 

Du har altid frihed til at videreudvikle på sitet. Vi arbejder altid i WordPress, da det åbne CMS-system giver dig fuld frihed, hvis vores samarbejde stopper. Vi er specielt glade for open-source, netop så du eller andre kan arbejde videre på hjemmesiden i fremtiden. 

 En hjemmeside kræver vedligeholdelse, og der er ikke altid tid eller viden nok til at gøre det selv. Lad IT Stack stå for løbende opdatering af sitet og sørge for, at din hjemmeside altid fungerer optimalt. Vi tager os af alt det tunge, og du kan konsultere os med fremtidige ønsker og forslag til sitet.

Vi kan optimere din hjemmeside på mange måder, når først den er udviklet. Din nye hjemmeside skulle gerne blive fundet blandt de andre virksomheder, du konkurrerer imod. IT Stack kan hjælpe dig med at stille skarpt på Google med både søgemaskineoptimering og Google Ads. Vi specialiserer os i begge markedsføringskanaler og tilbyder hjælp med organisk trafik gennem SEO samt betalt annoncering på Google. 

Roba Designshop

Du er i gode hænder hos IT Stack

» Overlad dine hjemmesidedrømme til eksperterne, og lad vores specialister udvikle dit nye site. Vi skaber en unik og brugervenlig hjemmeside, der stiller skarpt på dig og dit brand. Vi lytter til dine ønsker og udvikler et personligt site, der lever op til alle dine forventninger. «

wordpress logo
elementor logo
react logo

Hjemmesider a la IT Stack - Tag et kig på vores kunder​

Men hvad koster en hjemmeside?

Alle sites er forskellige, og alle brands har forskellige behov. Skal vi tage et kig på dit? Giv os et
uforpligtende ring på +(45) 78 70 31 43.

Simpel hjemmeside

Din første hjemmeside eller til dig, som ikke har brug for den vilde løsning
 • WordPress som CMS
 • Responsivt webdesign
 • SEO-venlig setup
 • Kontaktformular
 • Månedlig pris: Fra 500 kr.
 • Engangsopsætning: 0 kr.

Udvidet hjemmeside

En ny digital identitet, hvor designet defineres inden udviklingen
 • Alt fra "Simpel hjemmeside"
 • Designsprint
 • Mockups til forside
 • Integration til Instagram
 • Månedlig pris: Fra 1.200 kr.
 • Engangsopsætning: Fra 10.000 kr.

Custom hjemmeside

En komplet løsning i øjenhøjde med virksomhedens ønsker og mål
 • Alt fra "Udvidet hjemmeside"
 • Ubegrænsede mockups
 • Oversættelsesfunktion
 • Integrationer til eksterne systemer
 • Månedlig pris: Kontakt os
 • Engangsopsætning: Kontakt os

Læs en case

Kunder, der alle fik lavet hjemmeside

Hjemmeside

Hvad kan vi
gøre for dig?

Vi tilbyder simple og brugervenlige løsninger, så du kan fokusere på at drive din virksomhed.