HM-Group Danmark

Bordplade i køkken

Teamet bag HM-Group Danmark havde brug for professionel oversættelse af deres portefølje af hjemmesider, der kunne gøre dem til et internationalt firma. De står bag kæmpesucceser som Bordpladefabrikken.dk og oplevede stigende interesse fra det udenlandske kundesegment. Vi skulle sammen internationalisere deres relevante webshops og forvandle den danske identitet til deres udenlandske målgrupper.

HM-Group er et E-commercefirma, specialiseret i byggematerialer. De byder på en bred portefølje af hjemmesider, bl.a. med byggematerialer som bordplader, gulve, plast-, stål- og træprodukter. De har oplevet stigende vækst siden deres begyndelse i 1999 og modtog Børsens Gazelle-pris i 2015.

Jens-Jakob Sørensen, CEO, HM Group

» Samarbejdet med IT Stack har haft afgørende betydning for vores internationaliseringssucces. IT Stack håndterede alle vores oversættelser samt implementeringen af dem, direkte i vores administration. Alt blev omhyggeligt håndteret og efterfølgende rettelser blev lavet hurtigt og smertefrit. «

Oversættelse med SEO

HM-Groups mange porteføljehjemmesider blev et stort oversættelsesprojekt, der krævede løbende tilpasningsrunder og et tæt meget samarbejde. Sprogene, der blev oversat, inkluderede bl.a. fransk, tysk, finsk og hollandsk. Vi lavede en total internationalisering på siderne, hvor den danske identitet blev ryddet til fordel for en autentisk kommunikation på de respektive sprog. Deres danske webshops var allerede fuldstændig søgemaskineoptimeret, så SEO var et stort fokus i oversættelserne. Gennem sparring med kunden og oversættere kunne vi finde frem til de mest korrekte og søgemaskineoptimeret udtryk. SEO gik hånd i hånd med både kulturel og demografisk forståelse.

Hurtig eksekvering i Dandomain

Vi fik adgang til den administrerende del af Dandomain, så vi kunne oversætte direkte i backenden. Vi oplærer altid vores oversættere i systemerne, så de fortsat kan arbejde selvstændigt. Ved at give dem erfaring i Dandomains systemer, undgik vi unødvendig filudveksling. Det effektiviserede oversættelserne og strømlinede processen. 

IT Stack specialiserer sig i oversættelser i DanDomain. Vi har strømlinet processen fra start til slut, så al data bliver håndteret korrekt.

bordpladefabrikken badeværelse
To screenshots af Bordpladefabrikken i DanDomain