Kiropraktisk Klinik Assens

Kiropraktor der behandler en ryg
Kiropraktor der behandler en ryg

Maria, der ejer Kiropraktisk Klinik Assens, kontaktede os i håbet om at blive mere synlig som en mindre, lokal virksomhed. Hun ville gerne investere i SEO og Google Ads med forhåbninger om at skaffe flere henvendelser fra områderne nær Vestfyn.

Kiropraktisk Klinik Assens er en lokal kiropraktorklinik på Fyn. Maria behandler til dagligt patienter med sine 4 kolleger. De tager imod Vestfyns ryg- og nakkeproblemer samt mange andre symptomer og diagnoser. På briksen finder du alle aldersgrupper fra babyer til seniorer, som Maria og kollegerne hjælper i hverdagen.

Kiro assens og IT Stack logo
SEO optimeret visning af søgeordet kiropraktor assens

SEO og Ads behøver ikke være dyrt

Maria fik fra start en kombination af SEO og Google Ads. Denne sammenkobling gav klinikken de bedste forudsætninger for flere henvendelser og større synlighed på Google. Det væsentlige at fremhæve ved casen her, er effekten og udbyttet, selv på et lavt budget.

SEO og Ads behøver ikke sprænge budgettet, og Kiropraktisk Klinik har formået at placere sig i toppen på de mest relevante keywords for deres segment. Derudover kan Google Ads præsentere konkrete målinger til Maria med en fast leadpris. Et stærkt supplement til søgemaskineoptimeringen har været struktureret data i Json-LD. 

Mere end bare et SEO-abonnement

På papiret hedder aftalen SEO og Ads, men i virkeligheden er det meget mere end det. Vi har med tiden hjulpet Maria med mange aspekter af den digitale del af sin forretning. Det har skabt et naturligt samarbejde, hvor vi løbende forbedrer virksomhedens online tilstedeværelse.

Samarbejdet bygger i sidste ende på en tillid til, at klinikken er i trygge hænder hos IT Stack, og at Maria kan betro os med andre spørgsmål og idéer til hjemmesiden.