Konkurrent analyse til virksomheder

Vores konkurrentanalyse giver din virksomhed værdifulde indsigter

En konkurrentanalyse giver dig værdifulde databaserede indsigter af dine konkurrenter, som du kan bruge i din markedsføringsstrategi. Internettet indeholder uanede mængder af informationer på dine konkurrenter, som kan være brugbare for dig at få indsigt i.

Måske ved du hvem dine konkurrenter er på overfladen, men hvor godt kender du dem og deres strategier? Dette kan vores konkurrentanalyse hjælpe dig med at finde ud af.
IT Stack er din professionelle partner inden for konkurrentanalyse, og vi kan hjælpe dig med at få de indsigter, du har brug for, for at blive så konkurrencedygtig som muligt.

Få et overblik over din virksomheds konkurrenter

Vi laver en grundig konkurrentanalyse af dine konkurrenter på markedet. Analysen er designet til at give dig indsigt i, hvordan dine konkurrenter opererer, hvilke strategier de anvender samt hvilke styrker og svagheder, de har. Formålet er at identificere muligheder på markedet, som gør, at du kan positionere dig bedst muligt over for mulige kunder. Du bliver skarpere på, hvor du kan vinde markedsandele, hvor konkurrencen er mindst, og opdager måske et potentielt uudnyttet hul i markedet. IT Stack vil kunne hjælpe din virksomhed med at bruge denne viden og udarbejde en konkret plan for at opnå en konkurrencefordele.
Sådan arbejder du med Strategisk SEO

Lad IT Stack stå for din konkurrentanalyse

Hos IT Stack er vi erfarne eksperter med dyb viden inden for markedsforskning og konkurrentanalyse. Vi tilbyder tilpassede og skræddersyede løsninger, så de matcher din virksomheds behov og mål.

Vi har den nødvendige adgang til en bred vifte af ressourcer og værktøjer til at indsamle og analysere data på dine konkurrenter. Med disse adgange holder vi os hele tiden ajour med de seneste trends og ændringer på markedet, som gør, at vi kan levere brugbar og nyttig data til din virksomhed.

Med en konkurrentanalyse fra It Stack får du flere fordele til din virksomhed:

  • Bliv klogere på hvem dine konkurrenter er og hvilke strategier de bruger
  • Få indsigt i hvilke muligheder der er på markedet og positioner dig mest effektivt 
  • Afdæk dit potentiale for at lancere et nyt produkt eller penetrere et nyt marked
  • Blive klogere på dine potentielle kunders søgevaner og få flere til at søge i din virksomheds retning
  • Målrette en ny markedsføringsstrategi så du når flest mulige potentielle kunder
  • Lancere et nyt website eller webshop som fra starten af tiltrækker kunder
  • Få den nødvendige viden om trends, konkurrenter, relevante søgeord m.m. så din virksomhed kan træffe velovervejede beslutninger.
 

Få flere kunder til at søge i din retning

Konkurrentanalysen giver dig indsigt i, hvordan jeres konkurrenter performer på Google, hvad deres mest populære søgetermer er, hvordan de målretter deres betalte online markedsføring samt hvordan deres kunder finder vej til dem via søgemaskinerne.
Vi analyserer blandt andet, hvilket organiske søgeord, som skaffer dine konkurrenter deres kunder, og hvordan du med søgemaskineoptimering kan få flere af kunderne til at søge i din retning.

Din virksomhed får altså indsigt i, hvordan de førende konkurrenter på markedet tiltrækker deres kunder. Samtidigt får du en bedre forståelse for, hvad eksisterende, men også nye potentielle kunder søger efter. Denne viden kan overføres og implementeres i din virksomheds online markedsførings strategi og gøre den mere målrettet og effektiv.

IT Stack er din professionelle samarbejdspartner

Få udarbejdet en professionel konkurrentanalyse

Med grundig analyse og brugbar data kan du træffe velbegrundede beslutninger og differentier dig fra dine konkurrenter.

I tvivl om hvordan du skal positionere dig på markedet?

Med vores hjælp kan vi udarbejde en grundig konkurrentanalyse, som giver indsigter i dine konkurrenter og deres styrker samt svagheder. 

Vores specialister står klar til at hjælpe dig med at få indsigt i muligheder på markedet, så du kan udarbejde en målrettet markedsføringsstrategi.

Kontakt os for en uforpligtende samtale og hør nærmere.