Strategisk SEO

En linkanalyse bidrager til at styrke din hjemmesides autoritet

Hos IT Stack tilbyder vi en linkanalyse, som er en grundig analyse af alle de interne og eksterne links, der er knyttet til din hjemmeside. Formålet er at få et overblik over jeres nuværende links, så vi kan danne et overblik over hvor stærkt jeres domæne er. Kvaliteten og mængden af links, som peger ind på dine undersider, er afgørende for, hvor stærk din hjemmeside er, samt hvor højt den rangerer i søgemaskinerne. Links kan ses som anbefalinger til jeres hjemmeside, hvilket giver søgemaskinerne en troværdig indikation af, hvor god og relevant jeres hjemmeside er. En linkanalyse kan bruges til det videre arbejde med linkbuilding, hvor der udarbejdes en strategi ud fra linkanalysen.

Vi er specialister i linkanalyser

Hos IT Stack er vi engageret i, at hjælpe vores kunder med at opnå en stærk og troværdig hjemmeside. Vi er derfor dedikerede til at lave en grundig linkanalyse for at identificere, om der er relevante links, samt om mængden af både interne og eksterne links understøtter indholdet på websitet.

Søgemaskinerne er meget kritiske over for nyt indhold, og det kræves derfor, at der er andre websites/kilder, som understøtter dit indhold. Dog kan der ikke blot indsættes links ind, som man lyster, da søgemaskinerne rangerer på, hvor relevant og troværdigt ens indhold er. Vi står derfor klar som din professionelle partner, og sørger for, at jeres hjemmeside har de nødvendige og relevante interne og eksterne links, som passer til jeres indhold.

linkanalyse af website

Få professionel hjælp med IT Stack som din samarbejdspartner

» En grundig linkanalyse er en vigtig faktor for at styrke din hjemmesides autoritet, som gør, at dit domæne står stærkt i søgemaskinerne. «

Brug linkanalysen til at skabe større synlighed på Google

Ikke alle links er nødvendigvis gode for din hjemmeside. En linkanalyse hos os indebærer derfor en identificering af eventuelle spam links eller generelt dårlige links, som kan skade din virksomheds placering og troværdighed i søgemaskinen.

Hos IT Stack tilbyder vi en professionel linkanalyse, som er med til at identificere eventuelle problematiske links og giver dig desuden en handlingsplan for, hvordan du kan forbedre din linkprofil. Dette kan udgøre forskellen mellem at blive overset af søgemaskinerne og at dukke op som en af de første i søgeresultaterne.

En linkanalyse bruges derfor ofte i forbindelse med at udarbejde en linkbuilding strategi, som bidrager til, at din virksomhed kommer frem i søgelyset på søgemaskinerne.

Så vil du have en hjemmeside, der trækker masser af trafik og genererer kunder, så vælg at få professionel hjælp til en linkanalyse i dag!

Vores team er specialister i linkanalyse

Brug for en linkanalyse?

Ønsker du en grundig linkanalyse så du ved hvor stærk dit domæne står i søgemaskinerne? Så kan en professionel linkanalyse være netop det, du har brug for.

Professionel linkanalyse af din hjemmeside

Hvis du ønsker indsigt i din virksomheds linkprofil, og om i har relevante links tilknyttet til jeres hjemmeside, så kan en professionel linkanalyse være behjælpelig med at identificere jeres nuværende status. 

IT Stack står klar til at optimere jeres linkprofil, så jeres virksomheds domæne står stærkt i søgemaskinerne. Tag kontakt til os for snak om jeres ønsker og mål, så finder vi sammen en skræddersyet løsning, der passer til jer.

Her er nogle af vores kunder som har fået forbedret deres linkprofil