Luksusbaby

Luksusbabys butiksfacade set ude fra gaden

Efter et stigende behov for international levering, havde Luksusbaby et ønske om at få deres webshop oversat til det skandinaviske marked. En stor opgave der krævede projektstyring og sparring for at opnå det højeste sprogniveau. Vi leverede en oversættelse fra dansk til svensk og norsk med løbende korrektur. Opgavens omfang krævede en stærk handlingsplan samt høj kvalitet af oversættelserne.

Luksusbaby er en dansk webshop med fysisk butik i Aalborg og Aarhus. Indehavere Ann-Louise og Morten styrer virksomheden, der sælger designertøj til babyer og børn. Siden 2013 har de buldret frem med et bredt og stadig stigende kundesegment – også uden for Danmark. I 2017 åbnede webshoppen for international levering til deres udenlandske kunder.

Et gyldent skilt med luksusbabys logo
Kasser med Luksusbabys logo

Hjemmesideoversættelse med fokus på SEO

En hjemmeside på størrelse med Luksusbaby krævede et tæt samarbejde fra start. Vores indledende møde fokuserede på en skarp handleplan, og vi udarbejdede en løsning, hvor Luksusbaby jævnligt blev opdateret gennem processen. Oversættelsen dækkede de faste sider på Luksusbaby, bl.a. handelsbetingelser, kontaktside og checkout. Derudover var produktkategorier og tilhørende produkter den største del i projektet. 

Vi udarbejdede en søgeordsanalyse på norsk og svensk, der kortlagde søgevanerne på de vigtigste keywords. Det gav vores oversættere et godt udgangspunkt i processen, hvor de nemt kunne finde de mest relevante formulering for både SEO og kontekst.

Kvalitetskontrol og hurtig eksekvering

For at sikre et fejlfrit sprog og fastholdelse af både budskaber og personlighed i teksterne, blev en ekstra oversætter knyttet til både den norske og svenske oversættelse. Vi havde en klar handleplan fra start og kunne derfor eksekvere hurtigere. Selvom oversættelsesprojektet var af stor størrelse, fik siderne hurtigt liv.

Gennem hele forløbet blev der taget stikprøver og gennemlæsning – specielt med SEO-tekster siger vores erfaring, at korrektur er essentielt for kvaliteten, da det både handler om kontekst og de rette søgeord.

Luksusbaby butik facade