Om os

How about that

En ny form for konsulentvirksomhed. Vi lytter, vi udfordrer, vi samarbejder, vi opbygger og stabler kompetencer inden for Informationsteknologi 👨‍💻.
IT Stack er et selskab bestående af eksperter med forskellig baggrund inden for teknologi, sprog, design og forrentningsstrategi. Vi mødes for at hjælpe ambitiøse virksomheder med at skille sig ud og konkurrere i den digitale omverden 🌍

Vi er et nyt firma på papiret, men personerne “behind the scenes” har mange års erfaring med digitale løsninger. Hos IT Stack handler det ikke om selve produktet, det handler om at sætte vores kunder i en bedre langsigtet position, hvor de er i stand til at konkurrere mere effektivt 🙂.

pc på bord med tekst på skærmen

Fokus på kultur

IT Stack er placeret i hjertet af Odense. Vi sætter en ære i at levere kvalitet til alle vores kunder, og vi gør det med et smil.

På mikro-niveau er vi to mand, der brænder for webudvikling, digital markedsføring og god, solid service. Målet er at inspirere, informere og uddanne.
Vi har altid fokus på at lægge en strategi, at eksekvere den med raffinement, forventningsafstemme, at sparre med vores kunder og inddrage deres behov igennem processen.

Hver kunde har et nyt problem. Vi ønsker at kende din kultur og dine tilgange. Ud fra det bygger vi det mest robuste fundament for konstant udvikling og forbedring.

Vi stræber efter at hjælpe folk med at have en postitiv indvirkning på den omverden, de befinder sig i ❤️.

The team behind the magic ✨

Nikolaj Henning

Nikolaj

Co-founder
christian juhler

Christian

Co-founder
Nanna hos itstack

Nanna

SEO & content

Martin

Frontend

Søren

Backend
placeholder billede

Morten

AdWords

Judith

Oversættelse hollandsk
placeholder billede

Sigrid

Oversættelse svensk

Berfin

Oversættelse svensk
pc på bord med tekst på skærmen

Få en uforpligtende snak

Tag en snak med Christian eller Nikolaj, og bliv klogere på hvilke aktiviteter du bør prioritere.