IT Stack - Et Google Bureau i Odense

Fynske specialister med fokus på dig

Vores arbejde er en hjælpende hånd i en digital verden. Vi udvikler, designer, koder, analyserer og kommunikerer kun for dig.

IT Stack holde møde om Google services
Christan fra IT Stack viser kunde case frem

Få en hjemmeside eller webshop som fungerer på Google

Google har domineret verden siden sin lancering tilbage i 1995. De strukturerer det uendelige flow af information på internettet, og har meget at sige, når din hjemmeside skal opbygges, struktureres og kommunikeres.

Googles mange krav til din hjemmeside bunder i et ønske om en bedre brugeroplevelse online. Kort sagt, bliver du favoriseret af Google, hvis din hjemmeside er optimeret fra top til tå. Det er bl.a. her SEO og Google Ads kommer ind i billedet.

Hos IT Stack arbejder vi målrettet med Googles værktøjer. Derfra kan vi tage udgangspunkt i relevante keywords, der gavner vores kunder online, uanset om det er betalt synlighed med Google Ads eller organiske søgeresultater med SEO. Vores viden bygger på mange års erfaring og kontinuerlig hands on-arbejde med Google. Som certificeret Google Partner har vi specialiseret os i deres services og arbejdsmetoder og kan tilbyde ekspertviden fra erfaring og uddannelse.

En ny form for konsulentvirksomhed

IT Stack arbejder ud fra en målsætning om, at din kommende hjemmeside eller webshop performer godt på Google. Det betyder, at vi kun udvikler løsninger, der er understøttet af Google og deres strenge krav til performance og UX-design.

Vi trækker på vores mange års erfaring i SEO-verdenen og følger den tekniske udviklingen tæt, når vi udarbejder med løsninger til vores kunder.

Vi bruger Googles services på mange niveauer, da hjemmesider og webshops kan optimeres på forskellige måder.

Nanna fra IT Stack viser design processen

Mød holdet

The team behind the magic

Nikolaj Henning

Co-founder

Nikolaj Henning

Christian Juhler

Co-founder

Christian Juhler

Nanna Due Milling

SEO Specialist

Nanna Due Milling

Martin Kristiansen

Frontend udvikler

Martin Kristiansen

anders nilsen

Oversættelse / Norsk

Anders

filippa westerberg

Oversættelse / Svensk

Filippa

linda sjokvist

Oversættelse / Svensk

Linda

IT Stack spiser burgere

Vores superkræfter kommer fra vores samarbejdspartnere. ​