Online markedsføring

Where the action is

Strategisk planlægning og eksekvering

Lad eksperterne i online markedsføring skabe relevant trafik til din hjemmeside. Med den rette indsigt i de forskellige markedsføringskanaler vil vores konsulenter kunne opsætte en effektiv markedsføring for din virksomhed.

Valg af platform er vigtigt!

Der er nemlig stor forskel på de enkelte platforme, og hvordan man markedsfører på dem. Alt afhængigt af dit produkt eller din service vil vi kunne afklare, hvor indsatsen skal lægges på de udvalgte platforme. Når den rigtige kombination af markedsføringskanaler er fundet samles analysen i et såkaldt ”marketing mix”🔥.

Når det korrekte marketing mix er på plads, er det tid til at se på den strategiske planlægning. Her vil vi fokusere på de enkelte platforme, og hvilke kanaler der skal bruges mest tid og penge på. Planlægningen er vigtig for at få et komplet overblik over markedsføringen, samt de kommende udgifter til den. Den strategiske planlægning indeholder også udvælgelsen af målgrupper og udarbejdelse af en digital identitet. Alle elementer gennemarbejdes inden udarbejdelsen af materialet finder sted.

It starts with a plan

En god online markedsføring indebærer det rigtige udvalg af markedsføringskanaler, et strategisk overblik og en eksekvering af det udarbejdede materiale.🕴️
Vi kan hjælpe dig med en gennemgang af dit nuværende marketing mix. Der er uendelige kombinationer af kanaler og materialer, hvilket betyder, at man hurtigt kan brænde mange penge af, hvis du ikke kender dit rigtige marketing mix.
Vi har som konsulentbureau arbejdet med mange kunder, og har derfor et unikt indblik i de centrale dele af et marketing mix.🔎

Vi kan hjælpe dig med en gennemgang af dit nuværende marketing mix. Der er uendelige kombinationer af kanaler og materialer, som betyder, at du kan brænde mange penge af, før du rammer dit rigtige marketing mix.

Vi har som konsulentbureau arbejdet med mange kunder og har derfor et unikt indblik i de centrale dele af et marketing mix:

Strategi

Målgruppe

Brandværdi

Dataindsamling

Effektanalyse

Eksekvering af markedsføringsplanen er det sidste skridt inden din virksomhed bliver eksponeret for potentielle kunder igennem udvalgte markedsføringskanaler. Selve eksekveringen af markedsføringen starter ved udarbejdelsen af materialet til din virksomhed, og derfra bliver det præsenteret til dine potentielle kunder igennem markedsføringskanalerne.

Ingen kender din forretning som du. Derfor vil du have en central rolle i det samarbejde, som vi oparbejder. Vores kunder får fuld adgang til vores arbejde og er ofte inkluderet i alle processer.

Google Ads (AdWords)

Google Ads er din online reklameplatform, der kan supplere SEO i din online markedsføringsstrategi. Google Ads er en betalingsløsning, som koster penge ved hvert klik på din annonce. Beløbet pr. klik bestemmes af, hvor stor efterspørgsel der er på annoncen, samt hvor godt annoncen er lavet.

Gennem de seneste år, har vi arbejdet intensivt med Google Ads, hvor vi har udarbejdet en struktur, som vi ved, skaber resultater. Vi har et bredt kundekatalog, hvor kunderne kommer fra mange forskellige brancher. Gennem vores arbejde med vores brede kundekatalog har vi opnået et stort kendskab til og erfaring med Google Ads. Derfor vil vi i samarbejde med dig gerne udarbejde en Google Ads strategi, så dine investeringer bliver foretaget korrekt.

E-mail markedsføring

Mange synes at e-mail markedsføring kan være et uoverskueligt punkt på dagsordenen. Vi kan hjælpe dig med at gøre din e-mail markedsføring mere overskuelig. Gennem et automatiseret e-mail markedsføringsflow, kan man planlægge og sætte kampagner op, så de kører automatisk året rundt. Ved at automatisere flowet for e-mails, bliver det nemmere at analysere effekten af din markedsføring. Gennem e-mail markedsføring har du mulighed for at se hvem og hvordan brugerne interagerer med din mail. Derudover er det en fordel at en e-mail ikke forsvinder i et langt feed, som det ofte sker ved markedsføring på sociale medier. Lad os sammen tage din online markedsføring til et nyt niveau.           

Facebook annoncering

Der er mange fordele forbundet med Facebook markedsføring, men primært handler det om eksponering. Du har mulighed for at møde din målgruppe der, hvor de opholder sig hver eneste dag.

Du kan målrette din Facebook markedsføring mod den specifikke målgruppe, som dine individuelle annoncer er relevante for. Dette gør det er muligt at specificere dit indhold, så dine annoncer relaterer til din målgruppe, og derved tiltrækker kunderne til din hjemmeside. Gennem data fra Facebook annoncering kan du blandt andet sælge produkter og øge kendskabet til din virksomhed. Vi arbejder med datadrevet markedsføring, da det er med til at danne grundlaget for relevante annoncer.

Tegnebræt 1@512px

Forbedrer din synlighed

Søgemaskineoptimering (SEO) er med til at forbedre din synlighed i Googles søgemaskine. SEO sørger for at give dit firma den ekstra synlighed, det har brug for, så potentielle kunder finder frem til lige netop dit produkt.

Cases

Rosenholm Have & Park

Græsset er grønnere på den anden side

Produktion af ny webshop for Rosenholm Have & Park har også involveret opsætning af annoncering på Google Ads og Facebook med fokus på udvalgte målgrupper.

Event i Lunden

Marketing i fuld galop

Med flere store events om året havde Event i Lunden brug for en informativ hjemmeside, hvor de besøgende kunne finde informationer om løbene og nemt købe billetter hertil.

Udover en informativ hjemmeside, står vi også for Facebook annonceringen af Charlottenlund Travbanes ugentlige løbsdage.

Lad os

arbejde sammen

+45 78 70 31 43

pc på bord med tekst på skærmen

Få en uforpligtende snak

Tag en snak med Christian eller Nikolaj, og bliv klogere på hvilke aktiviteter du bør prioritere.