Rentman - Eventbranchens udlejningssystem

Rentman - en samlet platform med alt din virksomhed skal bruge i eventbranchen

Rentman er et af verdens største SaSS løsninger til virksomheder der opererer i eventbranchen. Rentman er lokaliseret i Holland, men har kunder i hele verdenen. De er kendt for deres komplette løsning til håndtering af alt fra lager, ordrer og medarbejdere.

Deres 3 hovedområder er følgende:

Rentman - IT Stack
it stack rentman

Et komplet system med mange muligheder

Lagerstyring gjort nemt og smart

Rentman er et alt-i-en lagerstyringsløsning, der giver fuldt overblik over dit lager, udlejet udstyr og optimering af leveringsprocesser.

Med Rentmans mange funktioner så som deres QR- og stregkodesystem bliver lagerhåndtering enklere og mere effektiv. Systemet gør det muligt hurtigt at scanne og registrere varer, hvilket sparer tid og reducerer fejl. Det er især virksomheder, som ønsker et overblik over deres udlejede produkter, samt sikre man kan imødekomme nye ordrer, som vil værdsætte Rentman. 

Rentman er bla.a designet til at forbedre lagerstyringen mellem flere lokationer og giver jer mulighed for at administrere udlejet udstyr effektivt og få præcise oversigter over tilgængelighed, hvilket hjælper med at planlægge og koordinere leveringer rettidigt.

Oplev, hvordan Rentman kan optimere jeres lagerstyring og forbedre jeres forretningsprocesser. Læs mere på Rentmans officielle hjemmeside 

Vi har bygget følgende integrationer til Rentman

Case | Fyns Service Udlejning

FSU fik én samlet løsning

FSU har fået en ny webshop, som havde til formål at præsentere  virksomhedens fantastiske udvalg af telte, borde og stole. FSU har 3 lokationer i Danmark og har igennem en lang årrække bygget en stærk virksomhed op indenfor udlejningsbranchen. 

IT Stack har været med til at digitalisere hele deres ordrehåndtering, som i dag går fra Webshoppen direkte integreret til Rentman. Herfra bliver ordren automatisk sendt til E-conomic, hvor den håndteres og faktureres. 

Den digitale modernisering af FSU har sikret at virksomheden har automatiseret vigtige elementer i deres virksomhed, så de kan scalere med den øgede efterspørgsel. 

FSU IT Stack
Sådan arbejder du med Strategisk SEO

IT Stack - en digital partner til fremtidens løsning

Står din virksomhed overfor en støre digitalisering, kan IT Stack være den samarbejdspartner du leder efter. Med mange års erfaring indenfor udvikling af digitale løsninger, har vi set lidt af hvert. I forbindelse med Renman har vi bygget 4 stærke digitale produkter, som alle har til formål at gøre det nemmere, at drive din virksomhed. 

 

IT Stacks integrationer benyttes af virksomheder i hl  verddeh99

Mangler du funktionalitet eller en ny integration på listen, er du altid velkommen til at tage kontakt til os. 

Find den pakkeløsning der matcher dine behov

Basispakken

Få den vigtigste automatisation af din virksomhed med vores basispakke. Pakken indeholder:
  • Integration
  •  

Udvidet pakke

Få en stærk online tilstedeværelse og gør det nemmere at få kunder med en udvidet pakke. Pakken indeholder:
  • Integration
  • Webshop
  •  

Komplet pakke

Få den komplette pakke som også indeholder et visuelt overblik over din virksomhed. Pakken indeholder:
  • Integration
  • Webshop
  • Dashboard

Få et engageret og alsidigt team i ryggen

Vi har et hold af eksperter, med hver deres specifikke kerneområde. Dette sikrer, at alle trin i processen, lige fra oprettelsen af din e-commerce platform til markedsføringen efterfølgende, bliver en succes. Vi står altid klar til at performe i enhver fase, og med vores alsidighed kan vi levere en komplet e-commerce løsning til din virksomhed.

Vi har stor erfaring med komplette løsninger til detailbutikker

cykelbranche
Brancher

Cykelhandler

Vi er specialister Vi har førertrøjen indenfor cykelhandlere Vi har passion for cykelbranchen og er dybt engagerede i at hjælpe vækstparate virksomheder med at opnå

Læs mere »
digitale webløsninger til tøjbutikker
Brancher

Tøj butikker

Vi er specialister Vi moderniserer din shop til de nyeste trends Vores primære fokus er at hjælpe vores kunder ved hjælp af digitale løsninger. Vi

Læs mere »
Webløsning til have og park branchen
Brancher

Have park

Vi er specialister IT Stack får din webshop til at spire Vores vision er at få dig i vækst, og hjælpe dig med digitale løsninger.

Læs mere »
Guldsmed webløsning
Brancher

Guldsmed

Vi er specialister Vi tager guldet, når det gælder guldsmede Med en dyb passion for vores arbejde, og forståelse for den digitale verden, kan vi

Læs mere »

Dette er et udpluk af de brancher du ofte møder vores løsninger i – vi hjælper dog alle brancher indenfor detailhandlen.

Lyder en komplet e-commerce løsning som noget for dig?

Så kontakt os i dag for en uforpligtende samtale, hvor vi kan tage en snak om dine behov og ønsker i forhold til en komplet e-commerce platform.