schandorff logo

Website i ny form

Situationen

Kenneth Schandorf er personlig træner, online coach og kostekspert. Kenneth havde et ønske om en ny hjemmeside, som præsenterer flere sider af sin forretning såsom online forløb, artikler og inspiration.💪
Ifølge Kenneth manglede den daværende hjemmeside mere liv og personlighed.

schandorf fitness - Kenneth under træning
schandorf fitness - muffins
schandorf fitness person som løber
schandorf fitness - brocoli tærte

Resultatet

Kenneth Schandorf fik en komplet ny digital identitet i forbindelse med sin nye hjemmeside.🏅

Kenneths nye identitet motiverer og inspirerer den besøgende til en ny livsstil. Derfor er det vigtigt, at hans hjemmeside er nem at arbejde med, når der skal nyt materiale på sitet.
Alt nyt materiale som bliver udformet, er derfor præsenteret til de besøgende, da det automatisk erstatter det gamle indhold.

Vi har skabt et design, som oser af liv og præsenterer det nyeste indhold til de besøgende. Du vil som besøgende derfor kunne besøge sitet med jævne mellemrum og finde ny viden og motivation.

Den nye digitale identitet har givet flere kunder til Kenneth og ikke mindst gjort det nemt og tidsmæssigt overskueligt for Kenneth at inspirere sine besøgende.

Resultatet:

– Skræddersyet template til oprettelse af artikler
– Skræddersyet template til oprettelse af opskrifter
– Skræddersyet template til oprettelse af klienter og deres resultater
– Dynamisk indhold på hjemmesiden
– Personligt præg

Website

Nyhedsbrev

Frihed til at tilpasse selv

Hvordan og Hvorfor

Et indledende møde

Det første møde afspejlede Kenneths store passion for sport og madlavning. Den sunde livsstil er i centrum for hans ydelser. Derfor skulle hans nye hjemmeside rumme muligheden for at hun kan dele nyttige tips og tricks med sine følgere.

Derudover skulle hjemmesiden være dynamisk, så alt nyt indhold fra blogs og artikler automatisk blev præsenteret og fremvist til de følgerne.

Kenneth havde i forvejen en hjemmeside, som var statisk og ”kedelig”. Det var et mareridt for ham at opdatere sitet og det var svært at vise hans professionelle indgangsvinkel til branchen.

Let the work begin

Efter vores indledende møde var det tydeligt, at Kenneth ikke blot ønskede en ny hjemmeside men en helt ny digital identitet. IT Stack startede derfor en længere og dybere analyse af Kenneth’s værdier.

Analysen frembragte bl.a. en helt ny farvepalette til hans hjemmeside, samt en anden font. Ud fra analysen startede vi med at sætte det nye design sammen med de ønskede funktionaliteter. Det resulterede i en tidlig inddragelse af Kenneth, hvilket formede arbejdsprocessen i en positiv retning.

Da sitet var færdigt, blev der åbnet en champagne af ren glæde for projektet. Ifølge Kenneth levede det 100% op til hans forventninger. Derudover brugte IT Stack tid på at introducere funktionaliteten af sitet. Det var vigtigt, at sitet var intuitivt, så Kenneth selv kunne stå for at indsætte content og holde hjemmesiden opdateret. 

Udtalelse

Jeg gik med tanker om at pifte min hjemmeside op, således at den for det første var flot og gennemskuelig, men også så jeg på sigt kunne få en højere konverteringsrate og en bedre Google placering.

Jeg blev anbefalet Christian og Nikolaj af en ven, og efter vores første personlige samtale var jeg ikke i tvivl. Jeg kunne fornemme en helt anden service og en klar forståelse og sparring omkring mine behov, end jeg kunne hos de andre lidt større virksomheder, hvor jeg i den grad følte, at jeg blot var endnu et nummer i køen hos de sælgere, jeg snakkede med.

Og drengene fra IT Stack skuffede ikke! De har været med mig hele vejen med både sparring, vejledning og sørget for, at de mindste detaljer spillede 100%. Jeg har fået den fedeste hjemmeside, og er fuldt ud tilfreds med forløbet og deres service.

Kenneth Schandorf

Se mere af vores arbejde

pc på bord med tekst på skærmen

Få en uforpligtende snak

Tag en snak med Christian eller Nikolaj, og bliv klogere på hvilke aktiviteter du bør prioritere.