Schandorf Fitness

Schandorf Fitness by Kenneth Schandorf
Schandorf-mobil

Kenneth Schandorf ønskede et nyt digitalt udtryk til sin forretning. Han havde en stor passion for fitness og madlavning, men hans daværende hjemmeside fik ikke præsenteret det særlig godt. Vi fik skabt en personlig og professionel hjemmeside med fokus på den gode brugerrejse - en side der spillede godt sammen med resten af hans online persona med et blog univers, automatiseret Instagram-feed i bunden og et online undervisningsmodul. Hjemmesiden er samtidig SEO optimeret "lokalt" og nationalt.

Kenneth Schandorf er personlig træner, online coach og kostekspert. Branchen er konkurrencepræget, og det handler om at skille sig ud. Kenneth havde et ønske om en ny hjemmeside, som kunne præsentere flere sider af sin forretning, såsom online forløb, artikler og løbende inspirationsartikler.

Schandorf fitness kostvejledning

Kenneth Schandorf - Stifter af Schandorf Fitness

» Jeg gik med tanker om at pifte min hjemmeside op, således at den for det første var flot og gennemskuelig, men også så jeg på sigt kunne få en højere konverteringsrate og en bedre Google placering. «

Ny hjemmeside a la Schandorf

Efter vores indledende møde var det tydeligt, at Kenneth ikke blot ønskede en ny hjemmeside, men en ny digital identitet. Vi startede derfor en længere og dybere analyse af Kenneth’s værdier. Vi fandt en ny farvepalette og en anden font til hjemmesiden.

Vi udviklede en hjemmeside til Kenneth i WordPress. Den havde en simpel struktur, så han selv kunne rette og tilpasse indholdet. Han arbejder til dagligt med at motivere folk, så hjemmesiden skulle gøre det samme. Den skulle være nem at håndtere, så Kenneth selv kunne udskifte materialet på sitet, så intet blev forældet eller kedeligt. Vi oprettede en blog, hvor han kunne dele nyttige tips, tricks og opskrifter med sine følgere. Vi lavede en dynamisk hjemmeside, så alt indhold fra blogs og Instagram automatisk blev lagt op på siden.

Et design der motiverer

Designet tog udgangspunkt i Kenneths livsstil. Vi havde et tæt samarbejde med ham under designfasen, så han selv kunne udforme sidens udtryk. Hans kunder og besøgende kommer nu ind på en hjemmeside, der motiverer og informerer med nye indlæg. Den digitale identitet har givet Kenneth flere kunder og gjort det nemmere og mindre tidskrævende for ham at opdatere sit materiale.

Schandorf Fitness