SEO bureau Odense

Få et lokalt SEO-bureau i ryggen

IT Stack er dine personlige SEO-eksperter i Odense. Med rødder i hjertet af byen tager vi os af lokale virksomheder i alle størrelser, der savner større synlighed online.

Dine fynske SEO-specialister

Hvorfor hyre et bureau til SEO? Søgemaskineoptimering kan være en stor mundfuld, specielt for små og mellemstore virksomheder. Google stiller mange krav til din hjemmeside, og vi kan hjælpe dig med en optimering, der giver mening for dig. Vi har kendskab til det fynske forretningsliv og har et bredt netværk i Odense. 

Som kyndige Google-konsulenter kan vi varetage hele SEO-processen og skabe et tæt samarbejde med dig og dine medarbejdere. Du bestemmer i sidste ende, hvordan IT Stack bedst hjælper dig mod nye kunder og mere vækst online. 

Få hjælp af flinke, fynske SEO-eksperter. Vi giver sparring til din nuværende eller nye strategi. Vores kontor i midt i byen byder på indsigt i de fynske brancher og kommer med en bred forretningsforståelse for den lokale SEO i Odense og omegn.

Vi arbejder tæt med Googles tjenester. Services som Google Ads, webudvikling og Google My Business skal gå op i en højere enhed. Det handler om at give dig de bedste forudsætninger og sammen skabe gode resultater online.

Søgemaskineoptimering skal virke over tid. Det kræver tålmodighed, da de store resultater sjældent viser sig fra start. I nogle tilfælde kræver det over et års optimering. Engangsoptimering er derfor sjældent løsningen, når virksomheder vil have større synlighed på konkurrencepræget keywords.

SEO på abonnement er den mest effektive vej til øget vækst på din hjemmeside eller webshop. Overlad hele arbejdet til vores specialister, eller lad os skabe et tæt samarbejde, hvor du aktivt deltager i SEO-arbejdet. Uanset hvad, sikrer et SEO-abonnement altid, at arbejdet følger ‘best practice’ i søgemaskinerne. Du har specialister, der løbende holder sig selv og din hjemmeside opdateret på de nyeste trends og guidelines. 

Hos IT Stack møder vi dig i øjenhøjde, med optimering du altid kan forstå. Vi finder et fælles udgangspunkt, så vi sammen kan skabe vækst og digital synlighed. Vores ydelser er baseret på gennemsigtige aftaler og månedlig rapportering, så du altid ved, hvad du får i et SEO-abonnement. Uanset hvor erfaren du er med søgemaskineoptimering, gør vi os umage for at inkludere dig i arbejdet og forklare optimeringens formål. 

Skab vækst med et lokalt SEO-bureau på Fyn. Vi har bred virksomhedsforståelse og indsigt i mange forskellige brancher. Vi optimerer effektivt mod de keywords, der giver bedst resultater, når vi håndterer dine online aktiviteter på Google. Med kontor i hjertet af Odense har vi fingeren på pulsen og følger med i lokalområdets udvikling.

Googles værktøjskasse hjælper os med at øge din digitale synlighed i Odense, på Fyn eller hele landet

google search console logo

Google Search Console

google my business logo

Google My Business

agency analytics logo

Søgeordsanalyse

Tag et kig på vores fynske SEO-kunder

Skab vækst med et lokalt SEO-bureau

» Hos IT Stack arbejder vi med SEO i hjertet af Odense. Vi følger med i det pulserende, fynske forretningsliv og står klar for dem, der skal bruge en hjælpende hånd. Vi laver søgemaskineoptimering, du kan se og forstå. Kontakt os og få et personligt tilbud. «

google search console logo

Google Search Console

google my business logo

Google My Business

google pagespeed insights logo

Google PageSpeed Insight

agency analytics logo

Søgeordsanalyse

google tag manager logo

Google Tag Manager

Lokal eller landsdækkende SEO?

Kom i gang med
SEO nu

Vi dedikerer et aftalt antal timer til at håndtere, optimere og rapportere dine fremskridt i søgemaskinen. Altid i samarbejde med dig.

Kom godt i gang fra 2.500 kr.

For et fast beløb om måneden indgår du i et personligt SEO-forløb hos IT Stack. Vores eksperter benytter deres viden og værktøjer til at skabe resultater for din virksomhed.

Vi tilbyder dig et fleksibelt SEO-forløb, hvor vi håndterer, optimerer og rapporterer din udvikling i søgemaskinerne.

Prisen tilpasses din virksomhed – De fleste betaler fra 2.500 kr. om måneden.

Estimer projekt for nøjagtig pris

Læs vores cases

SEO for fynske kunder

Få en SEO-partner med i teamet

Skal vi samarbejde?

Står du og skal i gang med søgemaskineoptimering (SEO) eller vil du blot prøve en ny leverandør, så kan du altid tage kontakt til os. Vi står klar til at tage en snak om SEO.