SEO-bureau

Skab vækst med et SEO-bureau

IT Stack tilbyder professionel SEO i hele Danmark. Vi optimerer ud fra en bred markedsforståelse og skaber flere kliks og konverteringer gennem viden og erfaring.

Søgemaskineoptimering er for alle

Skønheden ved SEO er, at alle kan gøre brug af det, hvis de har en hjemmeside eller webshop. Mange små og mellemstore virksomheder føler de drukner blandt giganterne i branchen. Selvom den lille møbelbutik ikke kan konkurrere med Ikea og Jysk, kan SEO i den grad betyde mere trafik til hjemmesiden. Vores bureau har specialister, der kan hjælpe med at afdække potentielle områder og søgeord med bred virksomhedsforståelse.

Det handler om at forventningsafstemme og finde de steder, du er konkurrencedygtig – ikke om at konkurrere med Ikea fra start. En professionel søgemaskineoptimering behøver ikke sprænge hele budgettet, da alle virksomheder har forskellige behov. Vores SEO-konsulenter er specialiseret i at afdække de områder, der giver mest mening for dig.

IT Stack er et SEO-bureau, der byder alle typer virksomheder velkommen på kontoret. Ingen er for små eller store til en kop kaffe og en snak om næste skridt i marketingstrategien. Hvis du drømmer om større synlighed og flere konverteringer, starter rejsen hos et SEO-bureau, der kan hjælpe med at fremlægge den rette strategi.

Få styr på SEO-strategien og mærk forskellen. Snak med vores specialister, hvis du skal bruge rådgivning til en effektiv og overskuelig strategi. Vi kigger gerne på jeres nuværende eller hjælper med et helt nyt udgangspunkt for optimeringen. De gode resultater starter med en velovervejet og datadrevet SEO-strategi, der tager både potentialer og faldgruber i betragtning.

SEO på abonnement er en lukrativ løsning for alle virksomheder. Søgemaskineoptimering tager tid og skal vedligeholdes, før det giver mening. Det er en af de største argumenter for at gøre brug af et SEO-bureau, når du vil frem på Google. Vi anbefaler altid at vælge abonnementsløsning, så du er sikret løbende optimering og forbedringer.

Du samarbejder med fleksible SEO-konsulenter, der hjælper dig med at opnå større synlighed på Google. Du kan overlade al arbejdet til vores specialister, men har også mulighed for at indgå i en fleksibel arbejdsfordeling, hvor du selv kan stå for dele af optimeringsarbejdet. Tag en snak med os og hør mere.

Der er mange lag i SEO, og det kræver erfaring i alt fra kommunikation, UX og teknisk forståelse for at komme hele vejen rundt. Hvis du ikke har erfaring eller indsigt i søgemaskineoptimering, kan det være svært at forstå processerne, der skal til for at slå igennem. Vi skal nok hjælpe dig.

Som SEO-bureau har vi hænderne i det hele og skaber mærkbare resultater. SEO er ikke uhåndgribelig, hvis du ved, hvad du laver. Vi har specialister, der både forstår udviklerens, designerens og kommunikatørens synspunkt på et website. Det er en alsidig indsigt, der giver de bedste forudsætninger for ordentlig og effektiv SEO.

Når først du får koblet et SEO-bureau på din hjemmeside, åbner der sig andre muligheder for digital markedsføring. Når vi begynder at flytte på de organiske søgninger, kan betalt annoncere være næste skridt.

Hvordan arbejder vores bureau med SEO? Vi taler om målbare, håndgribelige resultater, og det mener vi. Vi visualiserer dataet og viser dine fremskridt i månedlig rapportering og giver plads til løbende support, hvis du har spørgsmål, tvivl eller ideer til arbejdet. Du skal kunne overlade hele optimeringsarbejdet til vores specialister uden at føle dig afskåret fra processen.

Vi tilbyder også professionel undervisning i søgemaskineoptimering, der giver dine medarbejdere et bredt kompetencefelt. Det er en investering, der betaler sig i det lange løb, hvor SEO effektivt implementeres som intern drivkraft. 

Vi dykker ned i Googles værktøjskasse, så optimeringen giver mening for dig og din forretning

google search console logo

Google Search Console

google my business logo

Google My Business

agency analytics logo

Søgeordsanalyse

SEO er for alle. Her er et par af vores kunder

Vi sætter os ind i dine virksomhedsværdier

» Vi er et moderne SEO-bureau, der har skabt vækst for et hav af virksomheder i Danmark. Vores arbejde med SEO tager udgangspunkt i dine behov. Vi optimerer ikke i blinde, men bruger tid på at sætte os ind i dine værdier. «

google search console logo

Google Search Console

google my business logo

Google My Business

google pagespeed insights logo

Google PageSpeed Insight

google tag manager logo

Google Tag Manager

agency analytics logo

Søgeordsanalyse

Skal vi sætte gang i din online vækst?

Få et personligt
tilbud på SEO

En ordentlig søgemaskineoptimering varierer meget i pris fra bureau til bureau. Vi giver et konkret tilbud og fremlægger en SEO-strategi, der passer til dig og din forretning.

Kom godt i gang fra 3.000 kr.

For et fast beløb om måneden indgår du i et personligt SEO-forløb hos IT Stack. Vores eksperter benytter deres viden og værktøjer til at skabe resultater for din virksomhed.

Vi tilbyder dig et fleksibelt SEO-forløb, hvor vi håndterer, optimerer og rapporterer din udvikling i søgemaskinerne.

Prisen tilpasses din virksomhed – De fleste betaler fra 3.000 kr. om måneden.

Estimer projekt for nøjagtig pris

Vi har skrevet lidt om vores erfaring med SEO

Læs vores kundecases

IT Stack er en fleksibel samarbejdspartner

Skal vi samarbejde?

Står du og skal i gang med søgemaskineoptimering (SEO) eller vil du blot prøve en ny leverandør, så kan du altid tage kontakt til os. Vi står klar til at tage en snak om SEO.