SEO er forudsætningen for din virksomheds fremtid

Hos IT Stack tilpasser vi forløbet, således I ser en mening i, at investere i SEO. Her er jeres virksomhed i fokus og vi giver jer en overskuelig og gennemskuelig proces, som kan hjælpe jer videre i jeres online markedsføring.

SEO er en investering, som skaber resultater på sigt. Selvom jeres hjemmeside implementeres i fuldstændig overensstemmelse med søgemaskinernes krav om optimering, betyder det nødvendigvis ikke, at I kan se en udvikling fra første opdatering. Det betyder dog ikke, at udfaldet ikke bliver succesfuldt.

SEO vil have stor indflydelse på virksomhedens online fremtid. Når først der begynder, at ske en udvikling på placeringen i søgemaskinerne, samt en mærkbar øget trafik på hjemmesiden, viser SEO sine fordele. Det er derfor essentielt at væbne sig med tålmodighed, da det er ventetiden værd.

SEO sparer dig penge

Netop fordi SEO skaber langsigtet resultater i virksomhedens online markedsføring, er det en implementering, som sparer jer for både tid og penge. Når I først har investeret i SEO, hvor content og struktur lever op til kravene, har I gode forudsætninger for virksomhedens fremtid i den online konkurrence.

Når først arbejdet er blevet implementeret, er vedligeholdelsen både nem og hurtig. Det første og største skridt på jeres SEO-rejse, befinder sig derfor i starten. Her er det vigtigt at minde folk om, at udbyttet, der ganske vist kan være en uhåndgribelig størrelse i starten, sparer jeres virksomhed mange penge i det lange løb.

Når SEO gør en forskel

Vi har haft en stor succes med vores tidligere SEO-forløb og har hjulpet både små og mellemstore virksomheder i deres jagt på bedre placeringer i søgemaskinerne. Vigtigst af alt, har vi formået at udforme et forløb, som har tilpasset sig kundens behov og ressourcer, hvilket har resulteret i sjove og vellykkede samarbejder. Når man snakker om SEO for små og mellemstore virksomheder, er det vigtigt at huske, at man hverken kan eller skal konkurrere med giganterne på nettet. Når det er sagt, skal man heller ikke opgive tanken om en søgemaskineoptimering – for det kan betale sig. Det bliver blot vigtigt at foretage en helt skarp SEO-analyse, så man kan plukke de lavthængende frugter. Vi går altså efter de mere præcise nøgleord, som har mindre volume, men mange søgninger ikke desto mindre. Vi hjælper jer med en realistisk strategi, som sikrer fremgang og resultater, uanset branchen.
google ikon
IT Stack - webshop Odense
For os er det vigtigt at levere SEO-løsninger, som passer til markedets forskellige virksomheder. Vi forstår at budget og behov varierer afhængigt af virksomheden og branchen. Derfor skræddersyer vi altid forløbet, således I kan mærke fordelen ved at investere i SEO. Vi inkluderer kunden så meget i forløbet som muligt. I får derfor friheden til, at have indflydelse på forløbets gang. Herved får I størst værdi for pengene, og kan bruge vores ekspertise på de områder, hvor det giver mening. Overstående forklaring betyder altså, at det er svært at sætte en fast pris på den søgemaskineoptimering, som I lige præcis står og mangler. For at give jer en forståelse for vores arbejde, har vi derfor opdelt vores stadier af SEO-arbejdet og givet et bud på vores forskellige tjenester nedenfor.

Research

Vi laver en gennemgående research på kunden – hvem er de, hvad er deres keywords, hvad er deres behov, hvor langt er de med en søgemaskineopdatering, og hvilke tiltag ville være gavnlige for deres online markedsføring. Her defineres forløbet, således kunden både ser og forstår, hvad en investering i SEO vil betyde for dem.

Basis

Til virksomheder, som aldrig har haft SEO i hænderne, starter vi selvfølgelig med det helt grundlæggende. Her rammer vi de områder, som er lette at eksekvere med det samme. Vi kommer til at kigge på kundens nuværende hjemmeside og tilføjer elementer som title tag og meta-beskrivelse, samt opstiller både HTML- og linkstruktur. Er man slet ikke bekendt med SEO, kan disse ord lyde som det rene volapyk, men vi skal nok få dig og din hjemmeside opdateret.

Udvidet

Når først det helt basale niveau er opdateret, begynder vi at foretage reelle ændringer på hjemmesiden og virksomhedens online markedsføring. Her laves en udvidet research, hvor vi ikke blot tager hensyn til kunden, men ligeledes analyserer den pågældende branche. Vi analyserer relevante keywords, der skiller sig ud i konkurrencen og tilpasser dem på siderne på en naturlig måde. I samarbejde med tekstforfattere, vil jeres hjemmeside blive opdateret med en målrettet tekst, der lever op til kravene om SEO. I vil igennem hele processen modtage rapporteringer af resultaterne, således I kan følge med i udviklingen. Rapporterne er jeres indsigt i vores arbejde og fortæller jer, hvor og hvordan pengene bliver brugt. Processen er her en løbende gennemarbejdelse af kundens synlighed.

Skridet videre

Søgeoptimering er en svær størrelse at regne på og et felt, hvor der altid er mulighed for forbedring. Er man en virksomhed, der har udviklet på sin SEO og synlighed i mange år, kan det betale sig at tage skridtet videre. I denne kategori, begynder SEO at blive en stor del af ressourcerne. Det er ofte her et element som bl.a. linkbuilding bliver introduceret – et tiltag som kræver grundig analyse, klare strategier og mange timer.

Vi arbejder med SEO i mange brancher