Hvad koster SEO?

SEO i øjenhøjde

Vi forstår at alle virksomheder er forskellige, både med deres markedsføring, økonomi og budget. Vi er realistiske i vores services og tilpasser jeres SEO-strategi, så I går hjem med en følelse af værdi og fremgang.

Når kunden bliver mødt i økonomisk øjenhøjde

Vi præsenterer SEO-tiltag, som vil understøtte hele den digitale del af virksomheden. Det vil sige, at vi ser jeres digitale løsninger som en helhed og arbejder med SEO som et bredt værktøj. Vi inkorporerer tekniske aspekter som nye ’landing-pages’ – altså nye sider på hjemmesiden, som skal trække trafik fra SEO – og vi laver konkret sparring i forhold til strategi.

Det betyder, at I aldrig står alene eller uforstående i processen, da vi afrapporterer, vejleder og forklarer hele forløbet igennem. Selvom SEO ofte kan være et fjernt fænomen for en fysisk butik, så giver vi jer et håndgribeligt produkt, hvor I ser en tydelig fremgang i jeres online markedsføring.

SEO vil have stor indflydelse på virksomhedens online fremtid. Når først der begynder, at ske en udvikling på placeringen i søgemaskinerne, samt en mærkbar øget trafik på hjemmesiden, viser SEO sine fordele. Det er derfor essentielt at væbne sig med tålmodighed, da det er ventetiden værd.

Dine behov er i fokus

Det første og vigtigste skridt for os, er kundens behov og ønsker. Det lyder som en klassisk floskel, men det er beklageligt nok ikke en selvfølge indenfor SEO-branchen. Vi vil rigtig gerne løfte jeres virksomhed og få jer placeret stærkt online, og det betyder, at vi først skal lære jer at kende. Derfor vil I opleve en personlig rådgivning med et professionelt tag på jeres online markedsføring.

SEO som passer ind i din virksomhed

For at etablere et succesfuldt forløb, der skaber værdig for dig som kunde, har vi et ønske om, at ressourcerne rækker så langt, som overhovedet muligt. Det betyder, at vi inkluderer dig som kunde i vores arbejde, så I kan få overblik og være med hele vejen i processen.

Sparring er nøgleordet i forholdet mellem os som SEO-udbyder og jer som virksomhed. Hvis I vil påtage jer bestemte opgaver, kan vi bruge energien andetsteds – derved kan I få rigtig meget SEO for billige penge. Har du som kunden hverken tid eller lyst til at være en del af optimeringen, producerer vi selvfølgelig de ting I beder om, men vi oplever gang på gang, at inkludering af kunden har en stor succesrate. Vi er blot en hjælpende hånd, der når ud til de punkter i den online markedsføring, som jeres virksomhed ikke selv kan nå.

Når man snakker om SEO for små og mellemstore virksomheder, er det vigtigt at huske, at man hverken kan eller skal konkurrere med giganterne på nettet. Når det er sagt, skal man heller ikke opgive tanken om en søgemaskineoptimering – for det kan betale sig.

Det bliver blot vigtigt at foretage en helt skarp SEO-analyse, så man kan plukke de lavthængende frugter. Vi går altså efter de mere præcise nøgleord, som har mindre volume, men mange søgninger ikke desto mindre. Vi hjælper jer med en realistisk strategi, som sikrer fremgang og resultater, uanset branchen.

roba mobilvisning
Nanna og Martin fra IT Stack gennemgår design til hjemmeside

Priser som passer til dig og din virksomhed

Netop fordi I som kunde har mulighed for at være en del af forløbet, afspejler prisen jeres behov. Det vil sige at vores SEO-forløb ikke bliver leveret med en standardstrategi til en standardpris. Vi tilpasser forløbet og analyserer jeres virksomhed, således I føler, at det giver mening at investere i SEO. Derved bliver forløbet altid personligt og vi sørger for, at jeres behov bliver mødt hele vejen.

Resultater der kan ses og mærkes

Uanset virksomhedens størrelse, kan SEO betyde udvikling i synlighed og omsætning på nettet. Selvom resultaterne af en succesfuld SEO-investering ikke nødvendigvis viser sig med det sammen, er der ingen tvivl om at SEO er en god idé. Som virksomhed, behøver I ikke at bruge i dyre domme på SEO, da selv de små pakker giver pote på de områder I har efterspurgt.

En positiv investering

SEO er en investering, som nødvendigvis ikke viser sine fordele fra første dag. Én ting er dog sikkert – er man online med sin virksomhed, så er SEO en stærk investering. Konkurrencen er hård og virksomheder har svært ved at overleve, hvis de ikke viser tænder i ny og næ. Med en præcis SEO-strategi, kan selv de mindste virksomheder se, at der sker en mærkbar stigning i deres online trafik.

Mere tid i hverdagen

Med SEO får jeres virksomhed en sideløbende markedsføring, som i sidste ende kræver en let og simpel vedligeholdelse. Når SEO først er implementeret, kan virksomheden drage nytte af et lukrativ udfald, hvor dig og dine medarbejdere kan fokusere på andre områder i virksomheden.

Vi hjælper dig med din online markedsføring

Den generelle online markedsføring for en virksomhed, kan indeholde meget mere end bare SEO. Det kan ofte være svært at navigere i alle de annonceringsredskaber, som understøtter SEO, og det er derfor en god idé at få tilkoblet et konsulentfirma.

Det er vigtigt at blive informeret om de øvrige muligheder ved en online markedsføring og derfor kan vi også sætte jer godt ind i annonceringsredskaber på sociale medier.

Markedsføringsredskaber, som ofte bliver introduceret i forlængelse af SEO, er de to giganter, Google Ads og Facebook markedsføring. Disse kan være ideelle som supplementer til større synlighed på nettet.

Som mange virksomheder oplever, kan det være kompliceret at begive sig ud i markedsføring på sociale medier selv, hvis man ikke har erfaring med det. Resultater af annonceringen afhænger af ens viden på området og det er derfor vigtigt at bruge sine penge korrekt.

Når det er sagt, kan annoncering på sociale medier, være en fantastisk mulighed for at trække opmærksomhed, for de helt rette kunder.

Vi giver jer et stærkt overblik over mulighederne indenfor sociale medier og har stor erfaring og specialisering med online markedsføring. Vi tager en snak om jeres behov og ønsker – der er store muligheder indenfor Facebook og Google Ads, men det er vigtigt at forstå virksomheden og derefter optegne en strategi der holder.

Vi lever af jeres vækst

IT Stack er jeres eksterne konsulenter, som skaber online magi på sidelinjen. Vi er investeret i vores kunder og vores succes afhænger af jeres vækst. Derfor er I sikret en personlig service, der sætter opmærksomhed på netop jeres virksomhed og behandler hver case forskelligt. Vi forstår at alle virksomheder er forskellige, og derfor kræver forskellige fokuspunkter – vi tager en snak om jeres fremtidsdrømme og gør vores bedste for at realisere dem.

SEO uden begrænsninger

Når en virksomhed beder om vores services, lader vi os ikke begrænse af jeres nuværende hjemmeside. Det vil sige, at vi også gerne laver nye landing-pages til jeres SEO-indhold, så vi er sikret en ordentlig proces fra start til slut, der giver vellykket resultater. Her er vi selvfølgelig altid i samspil med jer som virksomhed, så I får lige det udfald I håber på.

SEO uden binding

Hos IT Stack er det vigtigt at samarbejdet mellem os og kunden er fyldestgørende fra start til slut. Vi lever af glade og tilfredse kunder, og det er vigtigt for os, at I har lyst til forsætte samarbejdet. Derfor tilbyder vi SEO uden binding, en service som vi er stolte af. Vi arbejder hårdt for at være et konsulentfirma med gennemskuelige tjenester, hvor I som kunde, hverken føler jer forpligtet eller påtvunget til noget fra vores side. Det rige samspil mellem os og kunden, er en af vores største initiativer, da vi netop stræber efter at mærke jeres input i processen. Det betyder også, at I har frie hænder igennem processen.

Rapportering – den vigtigste opdatering i processen

Da SEO kan være en uklar størrelse med langsigtede resultater, er det vigtigt for os at forklare og demonstrere, hvad det helt præcist er, vi laver for jeres penge. Derfor får I altid en udvidet rapportering af det arbejde vi foretager os på en månedlig basis.

Her får I mere end bare tal og figurer, da vi bestræber os på at forklare jer de mange tiltag fra vores side. I køber derfor ikke resultaterne af vores SEO, da disse ofte viser sig senere i forløbet, men derimod vores tiltag til implementeringen og udviklingen af jeres online markedsføring. Her er I sikret kompetent og professionel rådgivning, som er baseret på mange års viden og erfaringer. Vi har haft stor succes med vores forløb hidtil, specielt fordi vi ser kunden i øjenhøjde og forstår at vi befinder os i branche, hvor der ikke findes en facitliste, der dækker alles behov.

Vi er stolte af gode og langvarige relationer