SEO

Google only loves you when everyone else loves you first

Forbedrer din synlighed med SEO

SEO (søgemaskineoptimering) er med til at gøre din hjemmeside mere synlig i søgemaskinerne. SEO kan stå alene eller være i samspil med din SEM strategi. Et samspil mellem SEO og din SEM strategi skaber nye forbindelser til potentielle burgere.
En almindelig Googlesøgning afslører hurtigt at hjemmesidernes rangeringer ikke er tilfældige🔍. Der findes mange delområder, hvorpå Googles algoritme indekserer og rangerer hjemmesider. SEO kan være meget komplekst, og derfor vil vi gerne hjælpe dig med din SEO. Du kan læse mere om, hvordan vi arbejder med det her👇.

It starts with a plan

Processen starter med en analyse af din Agency Analytics rapport, da dette giver et indblik i alle dine tilgængelige SEO-forhindringer samt hvilke muligheder, der kan være for din virksomhed. Herefter begynder vi at udvikle en tilpasset løsning fra denne foreløbige benchmark:

Indledende placeringer

Søgeord rangering

Anbefalede søgeord

Data om konkurrenter

Omdømme

SEO skal ses som en del af din forretningsudvikling, da det er gennem SEO, at du kan vise din online tilstedeværelse og skabe trafik til din hjemmeside ved at føre alle dine mulige interessenter ind på hjemmesiden. Desværre bliver SEO i mange tilfælde undervurderet og ikke mindst nedprioriteret. Dette skyldes, at det ofte kræver 3-6 måneder, før man ser resultater. SEO er en proces, der tager tid, og det er derfor ikke noget, man løser på et par uger. Det tager tid og indsats at få en succesfuld SEO, men god SEO kan til gengæld skabe enorm værdi for din virksomhed, og derfor er SEO noget, vi skal samarbejde om.

SEO og Strategi

Hos IT Stack planlægger vi en SEO-strategi i samarbejde med dig. Her er du med til at bestemme, hvordan vi fordeler og udfører opgaverne. Herunder hvilke du kan varetage, og hvilke opgaver vi skal varetage. I samarbejde skaber vi opskriften på en succesfuld strategi for dig.

Med den rigtige plan og eksekvering opnås de bedste resultater. På lang sigt vil en SEO-vækst betyde større synlighed på nettet gennem dine udvalgte keywords. Det betyder flere relevante besøgende, som leder til salg, kundehenvendelser m.m.

Brugervenlighed er en del af SEO

Et område man normalt ikke forbinder med søgeordsoptimering er brugervenligheden på hjemmesiden. Brugervenlighed har nemlig indvirkning på SEO. Dette skyldes, at Google kigger på de besøgendes adfærd på sitet. Hvis dine besøgende føler, at det er svært at navigere på siden, så har de en større tilbøjelighed til at forlade hjemmesiden hurtigt. Dette kalder man Bounce Rate eller på dansk afvisningsprocent. En høj Bounce Rate signalerer for Google, at hjemmesiden ikke er relevant for dine besøgende, og du vil opleve, at din hjemmeside placeres lavere i algoritmen. Det betyder, at færre præsenteres for din hjemmeside i søgeresultaterne og i sidste ende et tab af potentielle kunder. 

Fokusområder
Strategi En solid SEO-strategi er et must, hvis du ønsker kontinuerlig vækst og synlighed. Derfor kan vi hjælpe dig med at planlægge det helt rigtige forløb, som passer unikt til dig og din virksomhed.

Teknisk optimering
Her kommer alle tekniske elementer i spil, eksempelvis struktureret data, intern og ekstern linkbuilding m.m. Ud fra en analyse af din hjemmeside vil vi fremlægge og rangere alle tekniske elementer efter vigtighed.

Indhold
Indholdet på hjemmesiden har også noget at sige, når man kigger på SEO. Det er en god tommelfingerregel, at indholdet skal fange Google, men mange glemmer de besøgende i processen. Hos IT Stack har vi dygtige tekstforfattere, som er uddannet til at skrive fængende tekster, som kan krydse begge punkter af listen. Det gælder nemlig om at finde en fin balance i fokusset på Google og de besøgende. Med grundig research og reelle data kan vi bidrage med relevante tekster til din hjemmeside.

Websites der supplerer SEO

Den umiddelbare effekt af et godt webdesign er, at den besøgende gennemsnitligt bruger længere tid på hjemmesiden, hvilket giver en lavere Bounce Rate og pluspoint hos Google. Vores mål er altid at skabe et godt webdesign, som bruger en solid bagvedliggende teknologi, så både søgerobotternes rejse og kundeoplevelsen er unik.

Cases

kroyers brudekjoler logo

Krøyer's Brudekjoler

En hjemmeside gjort klar til den store dag

En brudekjolehjemmeside skal både inspirere og formidle viden på en unik og personlig måde. Krøyers Brudekjoler fik opdateret deres design og samtidigt deres digitale identitet. Med den korrekte viden indenfor SEO bidrog det nye design til deres SEO-position, og Krøyers brudekjoler strøg til tops på
konkurrenceprægede søgeord.

Rosenholm Have & Park

Græsset er grønnere på den anden side

Med en langsigtet SEO-strategi har Rosenholm Have & Park i dag flere konverteringer gennem organiske besøg på deres webshop. Det er en stor sejr at kunne se flere og flere konverteringer baseret på en solid SEO indsats, som betyder at Rosenholm Have & Park nu ligger højt på listen, når deres kunder søger efter dem. 

Rosenholm have park logo

Lad os

arbejde sammen

+45 78 70 31 43

pc på bord med tekst på skærmen

Få en uforpligtende snak

Tag en snak med Christian eller Nikolaj, og bliv klogere på hvilke aktiviteter du bør prioritere.