SEO

Bliv synlig på Google med SEO

Opnå synlige resultater på organiske søgninger med en SEO-strategi på Google. IT Stack varetager hele SEO-processen og skaber resultater på bundlinjen.

Vores process

En service som SEO varierer i kompleksitet afhængigt af budget og behov. Der kan være stor forskel på små og mellemstore virksomheders forventninger til søgemaskineoptimering. Derfor er det vigtigt for os at lære dig og din forretning at kende, så vi kan udarbejde en tilpasset løsning. Med et indledende møde får vi indblik i dine nuværende udfordringer og undersøger de muligheder, der kan skubbe dig op ad ranglisten. 

Det skal give mening at investere i SEO, og IT Stack tilpasser forløbet, så det betaler sig. Sammen tager vi på en rejse op gennem søgemaskinerne, hvor vi hjælper dig videre i din online markedsføring. Vi giver dig et ordentligt fodfæste på Google, så potentielle kunder nemt kan finde dig.

Vi sætter tid af til en ordentlig analyse af din virksomhed. SEO er en online investering, der skaber resultater på sigt, og det er vigtigt at komme ordentligt fra start. SEO kan betyde rigtig meget for din digitale rejse, og selvom du ikke ser resultater i morgen, så rapporterer vi til dig, så du altid ved, hvad du får for pengene. 

Vi udarbejder en keywordananalyse, der stiller skarpt på dine produkter og services. Det kan være alt fra ord til sætninger og spørgsmål, der fortæller om din målgruppes adfærd i søgemaskinerne. Vi kortlægger kundernes søgevaner og optimerer ud fra statistik og analyse.

SEO kan stå alene eller i samspil med din SEM-strategi, der skaber nye forbindelser til potentielle kunder. Googles rangering af hjemmesider er langt fra tilfældig. Algoritmen indekserer og rangerer hjemmesider efter mange forskellige faktorer, der er vigtige at prioritere i optimeringen.

SEO er et stort område, så det er vigtigt at vælge retning fra begyndelsen. Hvad er forventningerne til optimeringen, hvem er din målgruppe og hvordan skiller du dig ud fra konkurrenterne? Vi udarbejder en SEO-strategi, så du hele tiden ved, hvad vi arbejder med. 

Vi planlægger SEO i samarbejde med dig. Du bestemmer selv, hvordan vi fordeler og udfører opgaverne. Det betyder, at der altid vil være plads til, at du kan varetage opgaver selv, hvis du har mod på det. Vi rådgiver på bedste vis, og sammen skaber vi den mest holdbare løsning til optimering. 

 Vi laver en teknisk optimering af din hjemmeside, så den overholder Googles krav. Vi har fingrene i alt fra struktureret data til fejl og mangler på siden. Det er den optimering, der er svær at se, men SEO er meget mere end blot søgeord i en tekst. Den tekniske optimering af hjemmesiden går hånd i hånd med det rette indhold.

Vi udarbejder det gode indhold. Med relevante keywords og den rette opstilling får du Googles opmærksomhed. IT Stack har dygtige tekstforfattere, der er uddannet til tekstarbejde og målgruppeanalyse med indgående kendskab til SEO. Vores tekster balancerer perfekt mellem søgemaskineoptimering til Google og de gode tekster til læserne. 

Det kræver tid, indsats, forståelse og teknisk viden at få implementeret SEO. Hos IT Stack har vi mange gode cases, der illustrerer vigtigheden ved vedligeholdelse og løbende optimering, og derfor anbefaler vi SEO som abonnementsløsning. SEO er i konstant udvikling og skal vedligeholdes, så det fortsætter med at give resultater

Brugervenlighed og succesfuld SEO hænger sammen. Google kigger på dine besøgendes adfærd på sitet. Hvis de har svært ved at navigere på siden eller ikke kan finde det ønskede produkt, er de tilbøjelige til at forlade din hjemmeside. Dette kalder man bounce rate, på dansk afvisningsprocent. En høj bounce rate signalerer til Google, at hjemmesiden ikke er relevant for dine besøgende – og det kan give dig en lavere placering. Er din hjemmeside eller webshop brugervenlig, intuitiv og hurtig?

Vores specialer

Vi elsker Google

» Tag plads i verdens største søgemaskine med hjælp fra IT Stack. Vores professionelle tilgang til SEO bunder i erfaring og en datadrevet tilgang, så det altid giver mening for dig at investere i optimeringen. «

google search console logo

Google Search Console

google my business logo

Google My Business

google pagespeed insights logo

Google PageSpeed Insight

google tag manager logo

Google Tag Manager

agency analytics logo

Søgeordsanalyse

SEO-arbejdet kan være stort og småt. Her er et par af vores kunder

Vil du rangere bedre på Google?

Lad os stå
for din SEO

Vi dedikerer et aftalt antal timer til at håndtere, optimere og rapportere dine fremskridt i søgemaskinen. Altid i samarbejde med dig.

Kom godt i gang fra 2.500 kr.

For et fast beløb om måneden indgår du i et personligt SEO-forløb hos IT Stack. Vores eksperter benytter deres viden og værktøjer til at skabe resultater for din virksomhed.

Vi tilbyder dig et fleksibelt SEO-forløb, hvor vi håndterer, optimerer og rapporterer din udvikling i søgemaskinerne.

Prisen tilpasses din virksomhed, vi har priser fra 2.500 kr.

Estimer projekt for nøjagtig pris

SEO i praksis

Læs vores SEO-cases

SEO

Skal vi samarbejde?

Står du og skal i gang med søgemaskineoptimering (SEO) eller vil du blot prøve en ny leverandør, så kan du altid tage kontakt til os. Vi står klar til at tage en snak om SEO.