Services

Areas of expertise

Digitale løsninger

Vores arbejde starter fra et kreativt og strategisk udgangspunkt. Vi skaber indhold og digitale løsninger, der formes efter virksomhedens mål og forbrugernes forventninger.

Styrken i vores digitale løsninger er en samling af kernekompetencer, som er i konstant udvikling. Vi kombinerer og tilpasser vores kompetencer, således der bliver udarbejdet perfekte løsninger til vores kunder og deres brand.

We solve real problems

Hvad kan vi gøre for dig ?

Webshop

En god webshop appellerer til og inspirerer dine kunder til at købe dine produkter. Afhængigt af dine ønsker i forhold til performance og funktionalitet kan vi bygge webshops i forskellige Content Management Systems.

Hjemmeside

Vores fokus er at skabe løsninger, som hjælper din forretning. Vores løsninger har en postiv indvirkning på dem, som besøger din hjemmeside. Derfor er vi målrettet mod at skabe et resultat, som fremstår professionelt og rammer dine besøgende i øjenhøjde.

Online marketing

Annoncering kræver grundigt forarbejde, og det hele kommer an på din målgruppe og dit behov. Vi skaber målbare resultater i ud fra datadrevet markedsføring, for at vækste din virksomhed.

SEO

SEO kan være lige præcis det, du behøver, for at kunden vælger dit firma frem for konkurrentens. Vi sørger for at give dit firma den ekstra synlighed, det har brug for, så potentielle kunder finder frem til lige netop dit produkt.

Oversættelse

Vi hjælper vores kunder med at nå ud til flere mennesker inden for deres målgruppe. Oversættelse af hjemmeside og webshop har flere fordele, bl.a. styrker det dit brand, det øger troværdigheden af din hjemmeside og dit brand og giver en stor konkurrencefordel.

Strategi

Hos IT Stack handler det ikke om selve produktet, det handler om at sætte vores kunder i en bedre langsigtet position, hvor de er i stand til at konkurrere mere effektivt. Vi ønsker at hjælpe ambitiøse virksomheder med at skille sig ud og konkurrere i den digitale omverden.

pc på bord med tekst på skærmen

Få en uforpligtende snak

Tag en snak med Christian eller Nikolaj, og bliv klogere på hvilke aktiviteter du bør prioritere.