Services

Vi tager udgangspunkt i godt digitalt håndværk

Vi udvikler vores viden konstant og tilpasser digitale løsninger efter din forretningsstrategi. Vores services tager udgangspunkt i Google, men imødekommer altid din forretning.

En hjemmeside er ofte det første møde mellem dig og dine kunder. Derfor er det vigtigt, at den er brugervenlig og formidler de informationer, du mener er vigtigst for kunderne.

Der er store krav til hjemmesidens tekniske og visuelle udtryk. IT Stack arbejder med virksomheder i alle størrelser og kompleksitet. Vi forvandler dine ønsker til en komplet, digital løsning, altid designet til at performe godt på Google. Vi kan nemt SEO-optimere din side og levere oversættelser til flere forskellige sprog, hvis du ønsker at blive international.

IT Stack er et Google Bureau, så vi udvikler altid løsninger skabt til at blive taget godt imod på Google. Vi arbejder primært i WordPress, så vi har muligheden for at forme det åbne CMS-system efter dine ønsker og behov. Det sikrer også de bedste betingelser for at konkurrere på udvalgte keywords i SEO.

Relevante cases

IT Stack laver webshops i Woocommerce, som er en udvidelse af WordPress. Vi kan tilbyde webshops i flotte og brugervenlige designs med en opbygning, hvor konverteringen fungerer naturligt, og dine kunder bliver inspireret til at handle mere.

Når vi udvikler en ny webshop, varetager vi hele udviklingsprocessen. Baseret på dine ønsker og krav sammensætter vi en webshop, som ikke kun er designet til Google, men som også er konverteringsvenlig og personlig. 

Vi har hjulpet mange butikker og erhvervsdrivende med at udvide deres nuværende forretninge med en funktionel webshop. 

Relevante cases

 Vi er et specialiseret Google bureau, der ved hvordan Google Ads kan placere din virksomhed strategisk, så alle relevante besøgende kan finde dig. Vi har indgående kendskab til Googles annonceringsmotor, og sammen sætter vi skub i din vækst.

Ønsker du flere kundehenvendelser på din hjemmeside? Eller drømmer du om flere ordrer på din webshop? Så er Google Ads løsningen.

Vi er Google Partner og kan skabe en unik forbindelse mellem dig og dine kunder. Som datadrevet markedsføring vil Google Ads præsentere dine annoncer til en relevant målgruppe og generere mere salg eller henvendelser. 

Relevante cases

Ryk tættere på kunderne med søgemaskineoptimering. SEO er ikke en hurtig løsning, men kræver en solid indsats, hvis du ønsker at slå højere på konkurrenceprægede keywords. IT Stack hjælper dig med at udarbejde en SEO-strategi for din virksomhed og eksekveringen heraf. Den kan stå alene eller i samspil med din SEM-strategi. 

IT Stack forbedrer din synlighed på Google, uanset om du arbejder B2B eller B2C. Vi giver din virksomhed det tunge skub op ad ranglisten på Google og bidrager samtidig til en langsigtet strategi for din virksomheds online tilstedeværelse. 

Vi giver dig til en holdbar løsning og indblik i de muligheder, markedet byder på. Vores rådgivning går i dybden med SEO, men vi forholder os også til de mange valg, din virksomhed står overfor online. 

Relevante cases

IT Stack er et oversættelsesbureau, der oversætter til de fleste europæiske sprog. Vores spidskompetence ligger i de store projekter, hvor vi lancerer hele webshops til udlandet, altid med den højeste sprogkvalitet.

Vi oversætter primært webshops i WordPress og Dandomain. I samarbejde med kunden udarbejder vi en slagplan for projektet, hvor vi varetager hele processen. Vores oversættere er oplært i de respektive CMS-systemer og er altid specialiseret, uddannet eller flydende i sproget.

Vores dygtige oversættere er oplært i SEO, hvilket inddrages i deres tekster, når de oversætter. Vores sproglige standarder er høje, så din virksomhed altid bliver professionelt præsenteret i udlandet.

Relevante cases

IT Stack: Et bureau der varetager dine interesser på Google

Hos IT Stack tilbyder vi udelukkende digitale løsninger, som vi kan garantere, Google tager godt imod. Ved at tænke Google ind i udviklingen af hjemmesider og webshops kan vi opnå et langt bedre resultat på sigt, med både SEO og Google Ads som overbygning. Og selvom vi altid imødekommer Googles retningslinjer fra start, går vi aldrig på kompromis med funktionalitet og design.

IT Stack arbejder med udvikling af hjemmesider samt markedsføring heraf. Denne kombination har sikret vores kunder stor succes i den digitale verden, da vores løsninger byder på strategisk planlægning, langsigtet succes og løbende optimering i overensstemmelse med Google.

Start med at tænke nyt

Sidder du fast i din digitale markedsføring eller mangler nytænkning og overblik på din hjemmeside eller webshop? IT Stack kan hjælpe dig med at overvinde dine online forhindringer og skabe en stærk digital identitet. Sammen udtænker vi en ny markedsføringsstrategi, hvor vi analyserer forretningens potentiale og sætter skub i de rette projekter. Vores rygsæk er fyldt med erfaring, forretningsforståelse, digitale værktøjer og godt humør. For os går webudvikling og markedsføring hånd i hånd, og vi stiller skarpt på brugervenlige hjemmesider og webshops, gerne i kombination med SEO og Google Ads. Vores services sætter skub i trafikken og tiltrækker de rette kunder med unikke og håndgribelige løsninger. Når først du har taget det danske marked med storm, hjælper vi dig også videre med international udvidelse. IT Stack tilbyder professionel oversættelse til størstedelen af de europæiske sprog. Vores speciale er oversættelse af webshops, som vi har perfektioneret gennem flere år.

Google kan gøre en forskel på bundlinjen

Hvorfor ikke vælge et bureau, der har specialiseret sig i verdens vigtigste brik i din online forretning? Vi giver dig kvalitetstrafik gennem Google og konverteringsoptimerer dine digitale løsninger.