Shopify webshop

Specialister i Shopify webshops

IT Stack er et webbureau i Odense med, knivskarpe kompetencer i Shopify løsninger.

Shopify logo

Shopify er en populær e-handelsplatform, der giver virksomheder mulighed for nemt at oprette og administrere en online butik. Hos IT Stack, kan vi hjælpe dig godt i gang med en professionel webshop i Shopify. Platformen kan håndtere alt fra små til store webshops, så du kan vækste din forretning over tid. Shopify giver dig også mulighed for at administrere produkter, ordrer, kunder og analysere dine salgsdata. Shopify har et stort udvalg af apps og plugins, som du kan bruge til at tilføje flere funktioner til din webshop, såsom betalingsgateways, e-mail-marketing-værktøjer og shipping-tjenester. 

IT Stack tilbyder custom udvikling i Shopify, alt fra funktioner, udvidelser eller en custom headless løsning. 

Vores process

Skal du have designet din webshop på ny, eller måske have opsat en fra bunden af? Hos IT Stack finder du et team af erfarne medarbejdere, med ekspertise inden for digital handel. Vi lægger stor vægt på, at tage os god tid til at lære dig og din virksomhed at kende. Det er vigtigt med et godt fundament og grundigt kendskab, for at skabe en velfungerende webshop. 

For os er en velfungerende webshop ikke alene selve webshoppens funktioner og designmæssige udtryk – den skal også nå ud til dine kunder. Med en Shopify webshop og IT Stack i ryggen, er du sikret den rette rådgivning i hele processen – fra opsætning til forretningsudvikling og eksekvering. Læs mere om Shopify og dets fordele her.

Shopify indeholder et stort udvalg af temaer og skabeloner, som du kan vælge mellem til din webshop. Hvis man ikke ønsker et eksisterende webdesign, findes der et hav af tilpasningsmuligheder, eller mulighed for at opsætte et unikt skræddersyet design. Førstehåndsindtrykket af din webshop er en vigtig faktor – vi kan rådgive dig om designet, alt efter din virksomheds behov. 

En Shopify løsning kan stort set dække alle virksomheders behov, uanset størrelse. Mange er positive over for Shopify’s fleksibilitet og brugervenlighed – og du behøver ikke bekymre dig om, at din virksomhed ‘vokser’ ud af systemet, da der ikke er nogen produktbegrænsninger.

For os, har det ingen betydning om din webshop er stor eller lille. Det handler om et tæt samarbejde og løbende dialog. Det kan være en jungle at finde rundt i, hvilke funktioner der er nødvendige, for netop din webshop. Vi kender til alle funktionerne i Shopify, og kan hurtigt vurdere, hvad der giver mening. 

Når webshoppen er færdig, er vi klar til at gennemgå det endelige produkt med dig. Her gennemgår vi et samlet overblik over alle funktionerne, og du har mulighed for at kommentere på eventuelle ændringer, inden lanceringen. Med Shopifys dashboard, er det nemt og overskueligt at finde rundt i de vigtigste værktøjer for din forretning – læs mere om hvilke værktøjer Shopify tilbyder her.

Når din Shopify webshop er færdig, overleverer vi den køreklar. Vi viser dig hvordan du selv kan uploade produkter, billeder og tekster, så du konstant kan opdatere din online shop. Shopifys enkle opsætning og system, giver dig tid til at fokusere på din markedsføring og kunder, frem for mange besværlige spildtimer, med teknik der ikke er strømlinet.

Vi udvikler altid en webshop med henblik på, at den vil være klar til SEO og online annoncering i fremtiden. Vi er dine eksperter på området, når det kommer til yderligere optimeringer. Som nævnt, lægger vi vægt på at din webshop når ud til dine kunder – derfor kan du med fordel benytte Shopifys marketing platform, til at øge trafikken på din nye webshop. Du kan lade os stå for løbende optimering af din webshop, eller kontakte os, hvis du ønsker at løfte din forretning via større synlighed på Google.

Shopify logo

Vi møder dig i øjenhøjde

IT Stack er et moderne webbureau i hjertet af Odense, der laver e-commerce løsninger i Shopify. Vores løsninger er skabt med passion for et driftsikkert produkt og high performance.

Et webbureau til alle virksomheder - Tag et kig på vores kunder

Men hvad koster en Shopify løsning?

Alle sites er forskellige, og alle brands har forskellige behov. Skal vi tage et kig på dit? Giv os et
uforpligtende ring på +(45) 78 70 31 43.

Basic Shopify

Din første webshop eller til dig, som ikke har brug for den vilde løsning
 • Shopify som CMS
 • Responsivt webdesign
 • SEO-venlig setup
 • Kontaktformular
 • Pris: Kontakt os

Udvidet Shopify

En ny digital identitet, hvor designet defineres inden udviklingen
 • Alt fra "Basic Shopify"
 • Designsprint
 • Mockups til forside
 • Integration til Instagram
 • Pris: Kontakt os

Custom Shopify

En komplet løsning i øjenhøjde med virksomhedens ønsker og mål
 • Alt fra "Udvidet Shopify"
 • Ubegrænsede mockups
 • Oversættelsesfunktion
 • Integrationer til eksterne systemer
 • Pris: Kontakt os

Få et godt tilbud

Har du brug for
en Shopify løsning?

Alle virksomheder er forskellige. Derfor er hjemmesider og webshops en blandet fornøjelse, når det kommer til størrelse, design og pris.

Hvad er prisen?

Shopify webshops tilbyder som så mange andre systemer forskellige pakker og løsninger. 

IT Stack tilbyder alt fra rådgivning og sparring til udvikling af et headless Shopify framework. 

Derfor byder vi på en kop kaffe, så vi kan gennemgå dine ønsker og behov. 

Få en professionel webudvikler med fra start

Vi har lavet webudvikling for mange

Se vores cases fra hele landet

Du er i trygge hænder

Skal vi samarbejde?

Vi tilbyder simple og brugervenlige Shopify løsninger, så du kan fokusere på at drive din virksomhed.