søgeordsanalyse til virksomheder

Forstå dine kunders søgevaner med en søgeordsanalyse

Internettet er kernen, når det kommer til beslutninger hos forbrugerne, og der bruges mange forskellige søgeord på Google, som forbrugerne søger på, for at finde frem til det, de efterspørger. Vores søgeordsanalyse giver dig indsigt i, hvad dine eksisterende og potentielle kunder søger efter på internettet.

I vores søgeordsanalyse finder og undersøger vi de søgeord, som er relevante for din virksomheds hjemmeside eller webshop. Vi hjælper dig både med at konkurrere på kundernes mest populære søgeord og opdage såkaldte ‘long tail søgeord’, hvor der er mindre konkurrence om kunderne.

Analysen giver os et solidt grundlag for at optimere din hjemmeside ud fra søgeordsanalysen. På denne måde kan din virksomhed nå højere op på søgeresultaterne og dermed lede flere kunder i din retning.

Vores søgeordsanalyse hjælper dig med at:

  • Identificere de mest relevante og effektive søgeord for netop det marked, din virksomhed opererer på.

  • Forstå din målgruppes søgevaner, behov og ønsker , så du kan målrette beskrivelsen af dine produkter og din markedsføring til det, dine kunder søger på.

  • Øge din synlighed i søgeresultaterne og tiltrække flere kunder.

  • Opdag nye muligheder for at få flere kunder ved at øge trafikken til din hjemmeside og graden af konverteringer.

  • Opnå effektiv betalt annoncering, hvor en søgeordsanalyse er afgørende for at opnå de bedste resultater.
Søgeordsanalyse

IT Stack er eksperter inden for søgeordsanalyse

Vi har arbejdet med søgeordsanalyse længe og har den nødvendige ekspertise, der skal til for at udføre en effektiv søgeordsanalyse. Vi tilbyder også rådgivning om, hvordan man bedst implementerer de identificerede søgeord på ens hjemmeside, så man opnår den største konverteringsrate.
Vi har adgang til de nødvendige programmer og besidder en stor viden på området, da vi har arbejdet med søgeordsanalyse i forskellige brancher i mange år. Med IT Stack som din eksterne partner, hjælper vi dig og din virksomhed til at blive mere synlige på internettet og skabe mere trafik til din hjemmeside eller webshop.

Vi hjælper dig hele vejen fra analysen til implementeringen

Vi foretager altid en søgeordsanalyse og teknisk analyse, når vi går i gang med at SEO-optimere din hjemmeside eller webshop. Søgeordsanalysen kan også indgå i en større samlet analyse, hvor vi samtidigt udfører en konkurrentanalyse og linkanalyse. Vi hjælper dig gerne hele vejen fra analyse til implementering, men det er helt op til dig og din virksomhed, hvor meget I ønsker, at vi skal hjælpe og hvad I selv ønsker at løse internt.

IT Stack hjælper din virksomhed til tops i søgemaskinerne

Vi er eksperter i søgeordsanalyser

Uanset om du vil komme godt fra start eller få optimeret dine nuværende søgeord, har vi specialister som sidder klar til at hjælpe dig til tops.

Manglende indsigt i jeres kunder søgevaner?

Med en søgeordsanalyse kan vi hjælpe dig med, at finde frem til relevante søgeord som din målgruppe søger efter. Få indsigt hvad dine kunder efterspørger, samt hvad de søger på, så du kan skabe det bedste indhold på din hjemmeside. 

I et samarbejde tilbyder vi en grundig søgeordsanalyse som vi kan bruge til at udarbejde og implementere en søgeordsstrategi til din hjemmeside. 

Lad os hjælpe dig med at få din virksomhed til tops!

Vi har lavet mange søgeordsanalyser for kunder, her ser du nogle af dem