Søgeordsannoncer

Med søgeordsannoncering kan du nå ud til de kunder, som søger efter dit produkt

Google er i dag den mest brugte søgemaskine i verden, og er blevet en stor del af manges hverdag. Rigtig mange forbrugere anvender Google, når de skal søge efter et produkt eller en service. Her er det vigtigt at fange kunderne, uanset hvilken del af købsbeslutningsprocessen de er i. Det kan derfor være en rigtig stor fordel for virksomheder at komme i gang med Google Ads, så i dukker op på Google, når forbrugerne søger efter relevante søgeord som passer til din virksomhed.

Sådan virker søgeordsannoncering

Når en forbruger søger efter et bestemt søgeord, kommer annoncen frem hvori søgeordet indgår. Disse annoncer er oftest tekstbaseret og vises øverst på Google over de organiske resultater. Søgeordsannoncer er derfor ikke gratis, da man “springer forrest i køen” over de organiske resultater. Måden det fungerer på er, at man byder på de forskellige søgeord, som man ønsker at annoncen skal vises på. Det handler derfor om at finde frem til de mest relevant søgeord med den største søgevolumen. Når en af dine potentielle kunder søger efter et af disse søgeord, vises annoncen – og du betaler her et beløb til Google for hvert klik på annoncen.

Men du er ikke alene i kampen om søgeordsannoncering. Man kan forestille sig, at det er ligesom en auktion, hvor det her handler om at byde over sine konkurrenter på de forskellige søgeord, for at få vist din annonce fremfor konkurrenterne. Ved at finde de mest relevante søgeord, kan du nå ud til de rigtige forbrugere og øge chancen for at de klikker på din annonce.

IT Stack - Google bureau

Vi tager din annoncering til næste niveau

Løbende optimering af søgeordsannoncerne

Når det omhandler søgeordsannoncering gennem Google Ads kampagner, er det vigtigt at kampagnerne løbende bliver opdateret og optimeret. Her skal der holdes øje med hvad der fungerer bedst, og hvilke søgeord som er relevante til din virksomhed og din tilhørende målgruppe. IT Stack analyserer din hjemmeside, og vælger de søgeord som passer bedst til netop dit produkt eller service.

Vi er specialiseret i søgeordsannoncering på Google

Hos IT Stack er vi specialister i søgeordsannoncering og vi har mange års erfaring i rygsækken. Vi kender til hele processen, og kan derfor analysere hvilke søgeord det er vil være relevante samt hvilke der er værd at investere penge i. Her hos IT Stack varetager vi hele processen, og holder dine kampagner opdateret løbende. Vi sørger for, at dig og din virksomhed bliver taget med igennem hele processen, så du kan føle dig tryg. Vi har gennem tiden arbejdet med søgeordsannoncering for mange af vores kunder, og har set den store effekt det har haft hos dem hver især.

Vi er specialiseret i Google annoncering

Snak med os om Google annoncering

Ønsker du et tæt samarbejde, så er IT Stack din dedikerede partner som står klar til at håndtere, optimere og rapportere din annoncering.

Kom godt igang og få en god pris

Lad os vurdere dit Ads-forløb og opstille en komplet markedsføringsstrategi til din virksomhed. Du kommer til at forstå præcis hvad Google Ads kan gøre for dig.

Lad os skabe resultater på bundlinjen med fleksible og effektive Ads-løsninger.

Vores priser starter fra 2.500 kr.

Estimer projekt for nøjagtig pris

Google Ads er en fast del af disse virksomheders markedsføring​