SponzMTBCenter

Forrest i feltet online

Situationen

Sponz MTB Center er en cykelbutik i Hillerød, som udelukkende specialiserer sig i mountainbikes. Butikken er helt unik inden for branchen, da de ikke blot sælger cykler og grej, men ligeledes lejer og leaser mountainbikes, samt holder mtb-events og firmaarrangementer, til stor begejstring for kunderne. Helt specielt for Sponz MTB Center, er deres VIP-abonnement, der giver kunderne en masse fordele og tilbud.

Sponz MTB Center åbnede i 2015 og er et mødested for mountainbike-entusiaster, der har brug for mere end den almindelige cykelhandler kan tilbyde. Søren Heissel, som er ejer af Sponz MTB Center, har skabt en butik, hvor specialisering er nøgleordet – personalet er kvalificeret og mekanikerne er professionelle. Der er også stor fokus på genbrug, hvor folk kan sætte deres cykel til salg via Sponz. 

Søren var villig til at investere i projektet – det var tydeligt, at der var efterspørgsel i branchen og der herskede slet ingen tvivl om, at Sponz er en helt unik cykelhandler. I første omgang, handlede det derfor om, at få overført denne helt specielle forretning til en online succes, uden at miste deres personlighed. 

Resultatet

Sponz MTB Center fik implementeret en ny hjemmeside, som skulle vise sig at blive starten på en succesfuld, online forretning. Med løbende opdateringer af webshoppen, nyder de godt af en forsat stigende ordrer-kurve. En af de største succeshistorier, siden hjemmesidens lancering, har dog været Sørens nytænkende tiltag, der har sikret Sponz MTB Center en topplacering på mange væsentlige nøgleord i søgemaskinerne. Det har været vigtigt at fange essensen af butikkens innovative tankegang og hjemmesiden giver et nemt og hurtigt overblik over de forskellige tjenester som udbydes. Med en brugervenlig og intuitiv struktur, kan kunderne både leje og lease sin mountainbike, og hvis de skal købe, kan webshoppen nemt og hurtigt navigeres.  

Subscribe til din hobby

Sponz MTB Center havde et rigtig godt udgangspunkt i forhold til at skille sig ud i branchen. For det første var de specialiseret i mountainbikes, hvilket allerede adskilte dem fra andre cykelhandlere. Søren havde taget initiativ til sjove og anderledes tiltag med både leje, leasing og events med mountainbikes.

Det mest iøjnefaldende ved Sponz MTB Center, var dog deres VIP-sektion – en abonnement-baseret tjeneste, hvor kunderne betalte et fast beløb om måneden, for derefter at nyde forskellige fordele, afhængigt af hvilken pakke de valgte. Det blev hurtigt etableret at dette aspekt var vigtigt at markedsføre, da det skulle vise sig at blive en af Sponz MTB Centers mest attraktive tjenester.

Webshop

SEO

Nyhedsbrev

Hvordan og Hvorfor

Stort potentiale

Søren kom til os i håb om at der kunne ske noget nyt på den digitale front – han havde rigtig mange gode tiltag, som kunne sparke Sponz MTB Center op på ranglisten. Som en lokal cykelhandler, er konkurrencen stor. Dog har Søren rigtig godt fat i sine kunder. Det element brugte vi til, at bygge et unikt koncept.

SEO

Et af hovedmålene hos Sponz MTB Center var mere synlighed på nettet. De befinder sig i en branche, som har rigtig meget konkurrence, hvilket gør søgemaskineoptimering til en svær størrelse. Hvad der var helt specielt ved Sponz MTB Center, var deres innovative tjenester som leje, leasing og events, samt VIP-abonnementer. 

Der blev slået ned på disse specifikke keywords i seo-analysen, hvor konkurrencen er mindre, men efterspørgslen stadig er der. Søren har haft stor succes med sine abonnement-baseret tjenester, der tiltaler rigtig mange mountainbike-entusiaster i området. Siden hjemmesidens lancering, har butikken oplevet en stor succes med VIP-sektionen.

Webshop

Med rigtig mange produkter inden for mountainbikes, havde Sponz MTB Center brug for en struktureret webshop med hurtigt overblik. Her var design og brugervenlighed de vigtigste elementer, så kunderne lokaliserer hjelme eller handsker i løbet af få sekunder.

Sponz MTB Center har en kæmpe specialviden inden for mountainbikes, hvilket var vigtigt at overføre til webshoppen, så troværdigheden fulgte med. Det er derfor nødvendigt med en stadig løbende vedligeholdelse, da varerne altid skal være tilgængelige for kunderne.  

Relevante links

Se mere af vores arbejde

pc på bord med tekst på skærmen

Få en uforpligtende snak

Tag en snak med Christian eller Nikolaj, og bliv klogere på hvilke aktiviteter du bør prioritere.