Studiemedarbejder til stilling som digital konsulent

IT Stack søger en digital konsulent, til salg og udvikling af samarbejdet med nye kunder

Er du god til at lytte og forstå behovene hos de virksomheder, du taler med? Trives du med at tage kontakt til nye virksomheder? Så er det måske dig vi leder efter. Du behøver ikke at have erfaring med hverken IT services eller som salgskonsulent – det vigtigste er dit drive for at skabe og fastholde nye relationer. Hos IT Stack bliver du en del af hele processen, fra vi onboarder en ny kunde. Gennem grundig research og oplæring, bliver du klædt på til at bruge dine gode kommunikative kompetencer, til at formidle vores service videre til potentielt nye kunder.

Hvem er vi?

IT Stack er et odenseansk webbureau, der arbejder med webudvikling og markedsføring inden for SEO og Google Ads. Vi er to partnere med hver sin baggrund i hhv. webudvikling og online markedsføring. Vores kontor ligger centralt i Odense på Østerbro 20, 1th.

Du bliver en del af et tæt team, der alle samarbejder på tværs af opgaver og hjælper hinanden i løbet af ugen. Vi vægter derfor kemien højt, da vi tilbringer meget tid sammen i hverdagen.

IT Stack arbejder ud fra en målsætning om, at vores kunders hjemmesider eller webshops performer godt på Google. Vores kunder betyder meget for os, og vi leder derfor efter en kollega, der er udadvendt og serviceminded.

Din arbejdsdag

Din vigtigste rolle bliver at skabe kontakt til relevante nye kunder. Du kommer til at repræsentere IT Stack som brand, og det er derfor vigtigt at du trives i den opsøgende rolle. Du vil stå for det første og indledende opkald. I løbet af kundekontakten, er det vigtigt, at du har evnen til at skabe interesse og engagere dig ved at holde en samtalen i gang og stille spørgsmål, med fokus på kundens behov. Du vil i starten begå dig mest på vores kontor, hvor vi grundigt gennemgår IT Stacks services, samt markedet og nye potentielle kunder. På sigt vil der være mulighed for at du påtager dig mere ansvar inden for salgsområdet, og selv bliver i stand til at varetage og deltage i kundemøder.

Faste arbejdsopgaver

 • Præsentere IT Stacks  services til nye potentielle kunder
 • Holde styr på salgsopgaverne, så vi sikrer opfølgning og rapportering på de lovede tidspunkter
 • Ansvar for kundekontakt og dialoger 
 • Hjælpe med research af nye leads og deres potentiale
 • Være med til optimeringen af vores interne processer

Er det dig, vi leder efter?

Vi forestiller os at du er en travl studerende, med et stort drive og gå-på-mod. Vi ønsker et tæt samarbejde og tilpasser gerne arbejdstiderne til dit studie.

 • Du trives med at være på farten og være i kontakt med mange kunder på én dag 
 • Du har et selvstændigt drive og nyder ‘jagten’ 
 • Det er en fordel hvis du har kendskab til det gode salgsarbejde – det er dog ikke et must. Vi tilbyder oplæring til den rette kandidat. 
 • Din baggrund kan være mangeartet, f.eks. fra kundeservice, telemarketing/mødebooker job,  eller eksternt/internt salgsarbejde. Det vigtigste er, at du har gejsten og interessen i at arbejde med salg
 • Som person er du tillidsvækkende og i stand til at udvikle varige kunderelationer
 • Det er en fordel hvis du har en digital forståelse

Hvad kan IT Stack tilbyde dig?

Hos IT Stack gør vi meget for, at det skal være sjovt at komme på arbejde. Vi vil gerne tilbyde vores medarbejdere et uformelt og hyggeligt arbejdsmiljø, hvor alle føler sig hjemme. 

Vi kan bl.a. tilbyde dig

 • En sjov og social arbejdsplads, hvor der er plads til alle
 • En stabil og bred oplæringsperiode
 • Masser af hands on-erfaring og mulighed for at præge egne opgaver
 • Et hyggeligt og roligt arbejdsmiljø med faste kontorpladser og fleksible arbejdstider
 • Frihed under ansvar og mulighed for at præge sin egen arbejdsdag
 • Hyggelige, sociale tiltag som bl.a. fælles fredagsmorgenmad og regelmæssige firmaarrangementer

Arbejdstid

Vi tilpasser din arbejdstid til dit aktuelle skoleskema og sikrer, at du kan passe begge ting. Vi forestiller os en arbejdsvolumen på 10-15 timer ugentligt.

Ansøgning og kontakt

Er du interesseret? Så send din ansøgning og CV til Christian Juhler på cj@itstack.dk. Har du spørgsmål angående stillingen, er du velkommen til at kontakte os på 22 22 01 11.

Ansøg stillingen

Er du interesseret? Så send din ansøgning og CV til os i dag.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning og CV til:

Christian Juhler på cj@itstack.dk.

Har du spørgsmål angående stillingen, er du velkommen til at kontakte os på
Tlf. 72 13 78 70