Webbureau Odense

Dit lokale webbureau

IT Stack har knivskarpe kompetencer inden for webudvikling i Odense. Vi laver hjemmesider og webshop til fynske virksomheder, som ønsker sig en ny identitet online.

Webudvikling i hjertet af Odense

IT Stack er et lokalt webbureau, der har stor erfaring med hjemmesideudvikling til det fynske forretningsliv. Vi har hjulpet mange med etablere eller genfinde deres online identitet og få skabt et online univers, der passer perfekt til værdierne bag brandet. 

Vi møder dig i øjenhøjde og får afklaret forventninger og ønsker til projektet. Når vi webudvikler, er det vigtigt for os, at du forstår, hvad vi laver. Du skal gå herfra med en hjemmeside eller webshop, både du og dine kunder forstår at bruge.

Hvad vil det sige at udvikle en hjemmeside? Hvad betyder open-source? Bliver det den hjemmeside, du har drømt om i sidste ende? Der er mange spørgsmål, både før, under og efter hjemmesiden er lavet. Vores største mission er, at du føler dig tryg i processen, og det er vigtigt for IT Stack at du altid forstår, hvad vi laver. Uanset hvor dine tekniske kompetencer ligger, kommunikerer vi på et niveau, du forstår.

Har du forretning eller butik i Odense? Mangler du et professionelt og personligt udtryk online? Vores webbureau har bred erfaring med kunder fra hele Fyn, og vi går til opgaven med god virksomhedsforståelse.

Vi er specialiseret i WordPress, hvor vi kan skræddersy dit digitale udtryk ned til mindste detalje. Vores webudvikling tager højde for high performance-løsninger, der giver dig noget for pengene. 

Vi udvikler webshops i WooCommerce, som er et e-commerce-plugin til WordPress. Det er et nemt styresystem, hvor du og dine medarbejdere nemt og hurtigt kan uploade, opdatere og redigere produkter og varer til shoppen. Vi hjælper jer med at opsætte betalingssystem og det, der hører med.

Vi webudvikler, så du kan konkurrere med resten af Odense. Vores førsteprioritet er altid high-performance og nem navigering på din hjemmeside. Hvorfor? Fordi hastighed og brugervenlighed også er nr. 1 på Googles tjekliste. Du kommer altid godt fra start, når du vælger et lokalt webbureau, der forstår markedet, både i Odense og online.

Vi tænker søgemaskineoptimering ind i webudviklingen. Når vi udvikler, gør vi hjemmesider og webshops kompatibel med SEO. Vi holder os til Googles retningslinjer, så din hjemmeside altid stemmer overens med anbefalingerne. Når du på et tidspunkt skal søgemaskineoptimere, er grundstenene allerede lagt.

Vores flinke, fynske webbureau har hjulpet mange lokale virksomheder med deres nye hjemmesider og webshops. Vi tilbyder webudvikling til alle størrelser virksomheder og opfordrer dig til at komme forbi til en samtale og kop kaffe i Odense.

Online tilstedeværelse er utrolig vigtig i vores verden, og vi hjælper alle typer virksomheder med at udleve deres digitale drøm. Selvom der er mange kilometer mellem os og din virksomhed, vil du opleve en personlig kontakt og tæt samarbejde, der ikke lader sig påvirke af afstanden. 

Vores webbureau er placeret midt i Odense, men vores kunder ligger spredt i Danmarks mange byer. For os betyder det intet, om din virksomhed er på Fyn eller ej. Vi er et dynamisk webbureau, der med glæde tager på tur og hilser på vores kunder.

Vores udviklere og konsulenter er kun et telefonopkald væk til dagligt, og vi planlægger løbende møder og statusser, der skaber tryghed og kvalitetssikring gennem hele processen. Uanset om du er bosat i Odense eller Silkeborg får du samme tætte relation til vores medarbejdere, så vi opnår et tæt og succesfuldt samarbejde.

Vi er specialiseret i WordPress, der er nemt, dynamisk og let at bruge som hjemmesideejer.

wordpress logo
woocommerce logo
elementor logo

Se et par af vores kunder på Fyn

Vi møder dig i øjenhøjde

» IT Stack er et moderne webbureau i Odense, der laver hjemmesider og webshops for mange lokale kunder på Fyn. Vores webudvikling fokuserer altid på den gode brugerrejse og high performance. «

wordpress logo
woocommerce logo
elementor logo
react logo
shipmondo logo
mysql logo

Hjælp til din digitale forretning

Har du brug for
webudvikling?

Alle virksomheder er forskellige. Derfor er hjemmesider og webshops en blandet fornøjelse, når det kommer til størrelse, design og pris.

Hvad skal du betale?

Vores hjemmesider og webshops varierer i pris og størrelse, men du kan se vores overordnet prissætning på hjemmesider og webshops, hvor vi har inddelt projekterne i pakkeløsninger.

Du er også velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale om dine muligheder og budgettet dertil.

Få en professionel webudvikler med fra start

Læs om de kunder, der har fået hjemmesider og webshops

Lad dig inspirere af deres historie

Du er i trygge hænder

Skal vi samarbejde?

Vi tilbyder simple og brugervenlige løsninger, så du kan fokusere på at drive din virksomhed.