Webbureau

Professionel webudvikling

IT Stack er et moderne og erfarent webbureau, der udvikler flotte, brugervenlige hjemmesider og webshops med høj performance til virksomheder i hele landet.

Vælg det rette webbureau fra start

IT Stack er et personligt webbureau, der bygger sine værdier på de gode relationer. Når vi udvikler hjemmesider og webshops, gør vi vores bedste for at imødekomme dine forventninger til funktionalitet, design og brugervenlighed. Vi har dig med hele vejen, da det er vigtigt for os at inddrage hjemmesideejeren så meget som muligt. Det hele bliver nemmere og sjovere, når du forstår, hvad vi gør for udvikle dit digitale brand.

Når vi udvikler, optimerer, annoncerer, kommunikerer og designer, har vi løbende kontakt med dig. En af de mange fordele ved at have et webbureau i ryggen er sparring og support på telefon og mail. Ring til vores webspecialister, når du er i tvivl om processen eller har gode idéer til det fremtidige arbejde. 

Vores løsninger tager udgangspunkt i effektive processer, der skaber størst vækst i den digitale verden. Vi lægger vores fokus der, hvor du får mest ud af det. Det starter med et open source CMS-system, der kan skræddersys til alle profiler og virksomheder. 

Vores webbureau har specialiseret sig i WordPress, der på nuværende tidspunkt er et af de mest brugte i verden. Det er brugervenligt, let at lære, og du og dine medarbejdere kan nemt selv opdatere indholdet.

Når vi snakker om open source, taler vi om åbne CMS-systemer, som WordPress, hvor kildekoden er tilgængelig for alle. Det betyder i sidste ende, at du altid ejer din hjemmesiden og kan optimere, udvikle og viderebringe koden, uden bureauer eller andre partnere ejer den.

Et åbent CMS-system giver fuld designfrihed i modsætning til de lukkede systemer, der er begrænsede i design og funktionalitet. Det åbner en verden af muligheder, med et system der stadig er let for dig at lære. Skal vi forklare nærmere?

Skal du have udviklet en webshop eller opdateret den gamle? IT Stack har stor erfaring i udvikling af nye webshops samt migrering og relancering af gammelt indhold på ny. Vores valg af webshopsystem afspejler vores ekspertise i WordPress.

Vi tilbyder flotte og overskuelige webshops i WooCommerce med design efter egne ønsker. WooCommerce er et e-commerce-plugin til WordPress, som nemt understøtter små og mellemstore virksomheder på nettet. Ligesom WordPress selv, er WooCommerce ganske dem at finde rundt i som webshopejer. 

WordPress og WooCommerce er brugervenlige systemer, som størstedelen af vores kunder har lært at kende. I vores cases kan du læse om de mange digitale platformer, vi har skabt, som kunderne selv kan opdatere med nye materialer. Vi gør meget ud af at lære dig, hvordan du bruger systemet, så det bliver så nemt som muligt.

Vi er et webbureau, der er dedikeret til Google. Alt vi laver skal i sidste ende gavne din digitale tilstedeværelse, specielt i søgemaskinerne. SEO er selvfølgelig et helt emne for sig selv, men hjemmesideudvikling og søgemaskineoptimering hænger unægteligt sammen. Vi laver hjemmesider og webshops, der følger Googles retningslinjer. Det vil sige, at vores hjemmesider og webshops altid er klar til at blive søgemaskineoptimeret til enhver tid.

Vi er specialiseret i WordPress, som er brugervenligt, dynamisk og nemt for hjemmesideejere at lære.

wordpress logo
woocommerce logo
elementor logo

Vores webbureau er for alle. Mød nogle af vores kunder.

Dine personlige webspecialister

» Vores webbureau hjælper små og store virksomheder videre i den digitale verden. Sidder din hjemmeside eller webshop fast i et gammelt og langsomt system? Mangler du rådgivning om din nuværende konverteringsrate eller har brug for et frisk design, der kan lede kunderne de rigtige steder hen? Så står IT Stack klar til at trylle. «

wordpress logo
woocommerce logo
elementor logo
react logo
shipmondo logo
mysql logo

Skab en ny, digital identitet

Er du klar til ny
hjemmeside?

Vi har hjulpet mange kunder med at komme videre fra deres gamle, digitale udfordringer. Få et hurtig, lækkert site, som dine kunder nemt kan finde rundt på.

Start dit webprojekt i dag

Vores hjemmesider og webshops varierer i pris og størrelse, men du kan se vores overordnet prissætning på hjemmesider og webshops, hvor vi har inddelt projekterne i pakkeløsninger.

Du er også velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale om dine muligheder.

Få professionelle webudviklere med fra start

Vi har erfaring fra kunder i hele Danmark

Læs om vores webprojekter

Du er i trygge hænder

Skal vi samarbejde?

Vi tilbyder simple og brugervenlige løsninger, så du kan fokusere på at drive din virksomhed.