Webshop i Shopify

Webshop i Shopify

Hvad er Shopify?

Kort sagt, er Shopify en e-handelsplatform, hvor du har mulighed for at udvikle og drive din egen webshop. Shopify er en såkaldt ‘hosted’ og cloudbaseret løsning, hvilket betyder at din webshop og alle tilhørende funktioner, er samlet hos Shopifys servere. Du kan derfor trygt vide, at alle dine forretningsdata og kunders betalingsoplysninger, er sikre. 

Shopify er den mest udbredte webshop løsning i verden. Succesen skyldes primært det brugervenlige system, der gør det nemt at administrere din webshop. Du kan nemt oprette varer, indsætte et design og meget mere. Shopify er dedikeret til at strømline e-handelsoplevelsen, for både webshop ejere og den shoppende. Du behøver ikke engang at være webudvikler- eller designer for at komme i gang, eller fortsætte optimeringen af webshoppen. 

Brugervenlig og hurtig webshop løsning

Som ejer af webshoppen, kan du på egen hånd navigere rundt i backenden. Du kan derfor bevare et konstant overblik over bestillinger og hurtigt tilføje nye produkter og services. Hvis du er meget på farten, tilbyder Shopify desuden en app, hvor du kan holde øje med vigtige informationer på dine enheder – uanset hvor du befinder dig. 

Shopify er et intuitivt system, både for dig og dine kunder. Det er vigtigt, at dine kunder får en simpel købsrejse, så de ikke bliver utålmodige og afslutter købsprocessen. Shopifys platform er kodet af programmører, som i den forbindelse, har haft et stort fokus på hastighedsoptimering. Alle dine webshops filer sendes derfor til Shopify’s ‘Content Delivery System’ (CDN). Dette sikrer at din webshop fungerer hurtigere, hvilket bidrager til en behagelig og gnidningsfri købsrejse. Shopify tillader også at du kan trække data omkring dine kunder og holde øje med, hvor mange der er nye, eller hvor mange tilbagevendende der handler hos dig. 

Hvilke virksomheder har gavn af Shopify?

En Shopify løsning kan stort set dække alle virksomheders behov, uanset størrelse. Mange er positive over for Shopify’s fleksibilitet – du behøver nemlig ikke bekymre dig om, at din virksomhed ‘vokser’ ud af systemet, da der ikke er nogen produktbegrænsninger. Du kan konstant tilpasse Shopify dit behov, i takt med at I vækster. 

Der er en grund til at Shopify er den mest udbredte webshop løsning i verden – det er både enkelt og billigt at komme igang. Derfor er det også en god løsning til helt nystartede webshops, der endnu ikke har haft sit første salg online.

Webshop lavet i Shopify

Gode grunde til at vælge en løsning i Shopify

Vi forstår, hvis det kan være svært at beslutte sig for den rigtige webshop løsning. Et brugervenligt og intuitivt design er nemlig ikke nok til at nå ud til dine kunder – derfor kan du med fordel også benytte Shopifys marketing platform, til at øge trafikken på din nye webshop. Shopify tilbyder en lang række af værktøjer, der gør det nemmere for dig at have overblik over din kundedata:

Herunder har vi udarbejdet en samlet oversigt over de væsentligste funktioner i Shopify, så du kan blive klogere på dine muligheder: 

 • Intuitivt system – både for dig som webshopejer og dine kunder
 • Enormt udvalg af Shopify skabeloner og temaer til din webshop
 • Mulighed for at udvikle et unikt Custom Design
 • Responsivt design – Shopify kan tilpasses alle skærmstørrelser og enheder
 • Ubegrænset antal varer
 • SEO værktøjer, til optimering af dine produkters synlighed
 • E-mail marketing
 • Forbind din shop til Instagram, Facebook, LinkedIn, YouTube, SnapChat m.fl.
 • Facebook- og Google Ads kampagne
 • Mulighed for at sælge i flere lande: oversættelse af webshoppen er enkel
 • Integration med Google Analytics, så du kan følge din trafik
 • Opret nemt blog-artikler med content omkring dine produkter og services
 • Din webshop er cloudbaseret / hosted i skyen – dette giver dig tryghed omkring webshoppens sikkerhed

Skal du have hjælp til Shopify?

Hør om Shopify
er noget for dig

Lad en af vores webshop eksperter hjælpe dig i gang med Shopify eller tilpasse en webshop til dine ønsker

Shopify logo

Kom godt i gang med Shopify

Kunne du godt tænke dig at få din egen simple og brugervenlige webshop? Hos IT Stack kan vi hjælpe med opsætningen, hos virksomheder i alle størrelser.

Vi udvikler en komplet webshop til dig, og sørger for en grundig overlevering efterfølgende.

Alle brands har forskellige behov - hør hvad vi kan gøre for dig: