Webshop i WooCommerce

Webshop i WooCommerce

Hvad er en WooCommerce webshop?

WooCommerce er et e-commerce plugin til CMS systemet WordPress. WordPress er et af verdens mest udbredte open-source systemer (hvilket betyder at flere har bidraget til udviklingen, og dermed har et stort fællesskab). Det medfører derfor et hav af muligheder – WooCommerce er udviklet ud fra den samme ideologi.

WooCommerce fungerer dermed som en udvidelse, der giver dig mulighed for at flytte din forretning online. Det er en af verdens mest populære webshop løsninger, da det er relativt billigt at komme i gang, samtidig med at systemet er brugervenligt og nemt at navigere i.

Få hjælp af vores WooCommerce eksperter

Vores team af dygtige WooCommerce eksperter kan kode din webshop, så den får præcist det udtryk og design du ønsker. Med udgangspunkt i et indledende møde, sørger vi for at udvikle et unikt design, der indkapsler din virksomhed og jeres målgruppe. 

It Stack har mange års erfaring med webshops i WooCommerce. Vi vil i de fleste tilfælde anbefale det som plugin til din WordPress hjemmeside, grundet brugervenligheden. Det er et intuitivt system, som der ikke kræver mange tekniske skills.  

WooCommerce skaber en større frihed, da du konstant har mulighed for at udvikle på webshoppen. Vi kan hurtigt opsætte pluginnet hos din WordPress hjemmeside, og efterfølgende skræddersy webshoppen efter dine ønsker. 

Hvem har gavn af en WooCommerce webshop?

Vi vil primært anbefale WooCommerce plugin til nystartede, små eller mellemstore virksomheder. En webshop i WooCommerce vil typisk være til virksomheden med maksimalt 1000 varenumre, der går med tanker om at udvide med en digital forretning. Det er den oplagte mulighed, for at undersøge sit online potentiale.

Hos IT Stack, har størrelsen på din kommende webshop ingen betydning – vi udvikler med udgangspunkt i dit nuværende lager, og sørger for at du nemt kan udvide og tilføje flere varenumre, i takt med at I vækster. Se eksempelvis hvordan vi har hjulpet Roba Design Shop og A-H Cykler i København med professionelle webshops i WooCommerce.

WooCommerce shop
Sådan arbejder du med Strategisk SEO

Snak med os om dine muligheder

Vi vil gerne være din sparringspartner i hele processen. Går du med overvejelser om at få udviklet en webshop, vil vi gerne være en del af din overvejelsesproces. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du ønsker rådgivning omkring WooCommerce som plugin til din WordPress hjemmeside. 

Vi er specialiserede i netop denne løsning, og ved nøjagtigt hvad WooCommerce kan – og ikke kan. Har du spørgsmål til funktioner og begrænsninger, kender vi svarene. Det vigtigste er at webshoppen tilpasses din virksomheds behov, samtidig med at du får et resultat der er til at forstå og bygge videre på. Vi vægter højt, at være din løsning i øjenhøjde. 

Skal du have hjælp til opsætningen?

Nysgerrig på om WooCommerce
er noget for dig?

Lad en af vores webeksperter hjælpe dig i gang med WooCommerce eller tilpasse en webshop til dine ønsker

Kom godt i gang med din nye WooCommerce webshop

Kunne du godt tænke dig at få en dialog om Woocommerce med vores eksperter? 

Det er gratis at få en snak om dit næste projekt. Alt du skal gøre er at kontakte os herunder.

Estimer projekt for nøjagtig pris

Woocommerce bliver brugt over hele verdenen