Webshop

Always deliver more than expected

En mobil verden

Online handel er eksploderet gennem det seneste årti. Som følge af dette er konkurrencen inden for de forskellige brancher blevet skærpet, og brugerne har fået flere forventninger til din virksomhed. Med andre ord er det utroligt vigtigt at skabe en brugervenlig og troværdig platform, som hjælper brugerne igennem hele købsprocessen. Din webshop skal være let og tilgængelig, for ellers taber de potentielle kunde både tålmodighed og tillid.

I dag kan forbrugerne tilgå din webshop fra utallige enheder, og “mobile-first”-tanken er med til at lægge dit website i deres hænder. Tilstedeværelse er derfor i centrum, hvis din forretning skal vækste. Det store spørgsmål er, om dit brand kan tåle at være bagud i forhold til konkurrenterne? 

It starts with a plan

En god webshop appellerer til og inspirerer dine kunder til at købe dine produkter. For at kunne bygge en webshop, som lever op til det, starter vi med at analysere det marked, hvor din webshop skal performe. Det er vigtigt at forstå, hvad konkurrenterne gør godt, og hvor på markedet du vil konkurrere.

Med en forståelse af markedet vil det være nemmere at konkretisere de tekniske elementer. Det er nemmere at definere, hvad din webshop skal kunne i forhold til markedet og konkurrenterne.

Her er et overblik over de mest brugte udvidelser, når det kommer til webshops.

Målgruppe

Ekstra funktioner

Farver & skrifttyper

Design guidelines

Mockups

Kodning

Tilpasninger

Du får altid et komplet produkt hos os.

Kend dine brugere

En fuldkommen brugeroplevelse begynder med en komplet forståelse af specifikke målgrupper. Det handler om demografi og at tilpasse sig til den udvikling, der er fikseret på mobile brugere samt løse problemer relateret til brugernes virkelighed.

At vide hvornår, hvor og hvordan mobilen interagerer med forbrugernes liv.

Hvilke enhed handler du ud fra?

Et responsivt design, også kendt som et mobilvenligt design, betyder, at din webshop er optimeret til en mobiltelefons skærmstørrelse. Da rigtig mange salg sker via mobiltelefonen i dag, er det vigtigt, at uanset hvilken enhed man besøger din webshop med, så er din webshop optimeret hertil.
Når vi laver webshops, er det inkluderet i prisen, at dit site er responsivt.

CMS Deployment​

Afhængigt af dine ønsker i forhold til performance og funktionalitet kan vi bygge webshops i forskellige Content Management Systems (CMS systemer). Der findes et hav af forskellige CMS systemer derude. Vi holder os gerne til Open Source-systemer, som WordPress, da de tilbyder stor fleksibilitet. Du tænker måske ”hvorfor er fleksibilitet vigtigt”?

Fleksibilitet i denne sammenhæng forstås på den måde, at din arbejdsgang bør være så effektiv som overhovedet muligt. Det kræver, at man tilpasser webshoppen til din virksomheds unikke behov. Dine behov kan ændre sig, og det kan dine arbejdsmetoder også. Derfor skal en webshop være fleksibel. Vi ser i flere og flere tilfælde, at webshops skal have integrationer til regnskabsprogrammer, POS systemer osv. Er din webshop bygget i et system, der ikke er fleksibelt, vil disse tiltag være ekstremt dyre. Derfor er vores fokus på fleksibilitet prioriteret højt.

Fleksibilitet har også stor betydning for valg af teknisk opsætning i forhold til, hvor mange produkter du har tilknyttet din webshop. Ud fra antallet af dine produkter vurderer vi, hvilket CMS system, der passer bedst. Har du f.eks. 10.000 varer, er der flere elementer, som vi tager højde for. Et element kan være hastigheden af webshoppen. Den må man ikke gå på kompromis med, for kundens tålmodighed hænger i en tynd snor á 4 sekunder. Derudover skal det være muligt at importere varerne, så man ikke manuelt skal oprette dem alle sammen.

Tegnebræt 1@512px

International branding

Vi er motiveret af at se din virksomhed vokse internationalt. Derfor har vi mulighed for at hjælpe med oversættelse af din virksomheds hjemmeside. Vi har erfaring med at oversætte hele webshops og hjælpe med internationaliseringen af din virksomhed. Vores oversættere sidder inhouse og er altid nemme at komme i direkte kontakt med.

Cases

hededanmark logo

HedeDanmark

En innovationsafdeling der vil handle

HedeDanmarks innovationsafdeling Digital HedeDanmark havde brug for en webshop, hvor deres seneste innovative teknologier kunne præsenteres og sælges. Vi har bygget en webshop, hvor der har været stort fokus på design og eksekvering af nye tiltag.

Viiral

Webshop til det danske marked

Viiral ønskede at præsentere deres produkt til det danske marked. Designet på webshoppen skulle afspejle deres tidligere webshop, men have et særskilt præg. Viiral havde nogle unikke ønsker til funktionaliteten på webshoppen som er blevet custom udviklet.

viiral logo

Lad os

arbejde sammen

+45 78 70 31 43

pc på bord med tekst på skærmen

Få en uforpligtende snak

Tag en snak med Christian eller Nikolaj, og bliv klogere på hvilke aktiviteter du bør prioritere.