Webshop

En webshop som skaber salg

Vi bygger din ønsket webshop i WooCommerce, Shopify eller Dandomain. Du får en funktionel shop med fuld datasikkerhed, der udvikles med målet om at skabe mere salg.

Vores process

Skal du have gang i din online forretning med en spritny webshop, eller er det tid til at opdatere din nuværende? IT Stack leverer stabile og højtydende webshops i WordPress WooCommerce, HostedShop, Shopify samt custom builds. Vi sætter os ind i din forretning og indleder processen med forventningsafstemning og udviklingsplan. 

IT Stack har mange års erfaring i udvikling af webshops, og vi lytter altid til dig og dine idéer. Fundamentet for webshoppen starter hos dig, så du aldrig mister følingen med din online forretning. Vi gennemgår opsætningen og backenden med dig, så du altid selv kan navigere og overtage arbejdet i din webshop.

Der er stort forskel på webshops kompleksitet og størrelse. En brugervenlig  webshop er ikke en endelig facitliste, der implementeres på alle sites, men ændrer sig fra shop til shop. Der vil altid være gennemgående elementer, vi bruger, når vi designer, men resten afhænger af din forretning. Når først vi har sat os på et design sammen med dig, skaber vi en rød tråd gennem hele sitet, med en webshop der giver mening for dine kunder. 

Brugervenlighed og design er vigtigt. Du kan ligge i toppen af Google og lokke potentielle kunder til med Ads og SEO, men du mister dem, hvis webshoppen ikke er intuitiv. Vores udviklere holder sig opdateret på de nyeste designteorier og tager udgangspunkt i erfaringer fra andre projekter. 

WooCommerce er et open-source e-commerce-plugin til WordPress. Det betyder i korte træk, at pluginnet kan opsættes på din WordPress-hjemmeside og skræddersyes efter dine ønsker og præferencer. WooCommerce er specielt kendt for sin nemme konfigurering og brugervenlige system. Webshop-pluginnet henvender sig specielt til små og mellemstore virksomheder, der gerne vil udvide med en digital forretning.

Er din webshop stor eller lille? Det betyder ingenting for os. Vi udvikler den med fokus på dit nuværende lager og altid med mulighed for at udbygge. Vi konsulterer dig, når vi udvikler menu, produktkategorier og filtrering, så du er med i alle beslutninger. 

Vi leverer en komplet webshop til dig, præcis som du ønsker. Vi viser dig, hvordan du uploader produkter, billeder og tekster selv, så du får friheden til at styre slagets gang på shoppen. 

Du vil altid være herre over din webshop. WooCommerce er et open-source plugin, hvilket betyder, at du har fri adgang til kildekoden. Hvorfor er det en fordel? Hvis samarbejdet en dag skulle stoppe, får du en webshop, der altid kan videreudvikles. Open-source er generelt en kæmpe fordel i webudvikling, da alle programmører og udviklere altid kan arbejde med din online platform, uanset hvilket bureau du bruger.

En webshop er dynamisk og skal opdateres løbende. Vi hjælper dig med alt det tunge og er dine eksperter, når du mangler rådgivning. Vi har hjulpet mange af vores kunder med yderligere optimering, så de kan komme i kontakt med flere kunder.

Når vi udvikler en webshop, tænker vi altid Google ind i vores arbejde. Det betyder, at en webshop hos IT Stack vil være klar til SEO og Google Ads i fremtiden. Du kan dykke direkte ned i en søgemaskineoptimering eller koble op til Ads og tracke dine besøgende. Det kan give webshoppen nyt liv og kaste lys over dit kundesegment og deres online vaner.

BikeIn Cykelhandler

Vi laver Webshops til B2B- og B2C-kunder

»En webshop skal tilpasses til formålet og dine ønsker. Vi skyder ikke gråspurve med kanoner, men går ind for en LEAN tankegang. Vi bygger projekter i øjenhøjde, og resultatet er vi stolte af «

react logo
mysql logo

Vi er stolte af gode og langvarige relationer

Men hvad koster en webshop?

Alle sites er forskellige, og alle brands har forskellige behov. Skal vi tage et kig på dit? Giv os et
uforpligtende ring på +(45) 78 70 31 43.

Simpel webshop

Kom forbi til kaffe på Østerbro 20 1. th, 5000 Odense C.
 • WooCommerce som shopsystem
 • Betalingsgateway
 • Ordrehåndtering
 • Integration til Shipmondo
 • SEO-venlig setup
 • Månedlige priser fra: 1.500 kr.
 • Engangsopsætning: 0 kr.

Webshop med design

Kom forbi til kaffe på Østerbro 20 1. th, 5000 Odense C.
 • Alt fra "Starter webshop"
 • Mockup af forside
 • Filtrering af produkter
 • Integrationer til eksterne systemer
 • Integration til Instagram
 • Månedlige priser fra: 1.500 - 2.500 kr.
 • Engangsopsætning fra: 10.000 kr.

Custom webshop

Kom forbi til kaffe på Østerbro 20 1. th, 5000 Odense C.
 • Alt fra "Webshop med design"
 • Ubegrænsede mockups
 • Udvidelser til kunde funktionaliteter
 • Avanceret søgefunktion
 • Udvidet prishåndtering
 • Månedlig pris: Kontakt os
 • Engangsopsætning:Kontakt os
WooCommerce logo

WooCommerce webshop løsninger

WordPress / WooCommerce er en populær webshop løsning til virksomheder verdenen over. WooCommerce er nem at tilpasse både visuelt og i forhold til de funktioner du har brug for.

En populær løsning til dig, som ønsker et system med masser af muligheder.

Skal vi tage en snak om WooCommerce?

Dandomain webshop løsninger

Dandomain har lanceret deres nyeste løsning Hostedshop, som kommer til at blive den nye standard indenfor Dandomain webshops. Hostedshop er en stabil og driftsikker alt-i-en-løsning.

Hostedshop er en nem og hurtig måde at administrere, så du kan have fokus på andre aspekter i din forretning.

Skal vi tage en snak om Dandomain?​

Shopify logo

Shopify webshop løsninger

Shopify webshops er blevet utrolig populære over de senere år. Og med god grund, det er nemlig en brugervenlig og intuitiv platform at arbejde med.

Shopify har en lang række integrerede funktioner og tilpasningsmuligheder der passer til din branding og stil.

Skal vi tage en snak om Shopify?​​

Med hårdt arbejde kommer en webshop

Læs vores relevante cases

Webshop

Skal vi samarbejde?

Vi tilbyder simple og brugervenlige webshops, så du kan fokusere på at drive din virksomhed.