Website

A Website without visitors is like a ship lost in the horizon

Din digitale identitet

En digital identitet er som et visitkort for din virksomhed. Derfor er præsentationen af din virksomheds værdier og budskaber vigtig. En hjemmeside er ofte der, hvor dine kunder finder dig og danner et førstehåndsindtryk af din virksomhed, inden de overhovedet har interageret med den 💬

Vi arbejder med flere forskellige metoder og teknologier baseret på dine behov. I samarbejde kan vi skabe en digital identitet, som strategisk kommunikerer til dine kundesegmenter. Læs mere om vores arbejde med websites 👇

It starts with a plan

Inden for webudvikling er vi altid glade for open-source, så vores kunder ikke bliver fastlåst, men derimod har frihed til at videreudvikle deres løsninger. Det er vigtigt for os, at du får den mest optimale base. Derfor skaber vi innovativt WordPress design, hvor unikke løsninger med udvidede funktioner er skabt ud fra brugervenlighed.

Samtale om design

Design guidelines

Farver & skrifttyper

Mockups

Kodning

Tilpasninger

En af grundstenene til udarbejdelse af en succesfuld hjemmeside er for os, når processen foregår i et samarbejde. Grunden til dette er, at ingen kender din forretning bedre end dig. Derfor bliver du inddraget i processen.

Step 1 er et indledende møde, hvor forventninger og behov fastlægges. Herefter påbegyndes den kreative fase, som eksempelvis indeholder valg af struktur, farver og skrifttyper. Her handler det om at sortere i nye idéer og muligheder, som præsenterer virksomhedens værdier og budskaber på bedste vis. De første streger til hjemmesiden kan herefter tegnes, inden hele udviklingsarbejdet igangsættes.

Design med intention

Et godt webdesign er skabt med et underliggende ønske om at guide dine besøgende igennem en unik kunderejse. En hjemmeside kan have mange formål. Det kan være alt fra informativt indhold til call-to-action, med henblik på salg af produkter eller services. Oplevelsen kan være meget forskellig fra person til person, men i sidste ende handler det om at guide brugerne til den information de søger. Kunderejsen er derfor omdrejningspunktet for udviklingen af webdesignet 💻

Of course it’s mobile responsive

I dag foretager rigtig mange deres Google-søgninger via deres smartphones. Dette kræver, at din hjemmeside er tilgængelig på mobile enheder og ikke mindst, at den er brugervenlig. En hjemmeside som åbnes via telefonen eller en tablet skal kunne tilpasse sig skærmformatet. Denne funktion kaldes for responsivt design eller mobilvenlighed. Det responsive design gør, at man kan tilpasse hjemmesidens design, så det er brugervenligt og ser præsentabelt ud på den mobile enhed 📱

Maskinen bagved

Open-source tankegangen er vi fortalere for, da den skaber en enorm fleksibilitet og stærk brugervenlighed. Det er derfor ikke underligt, at WordPress er blevet vores foretrukne platform. En anden fordel er friheden og ejerskabet, som videregives til dig, når din hjemmeside er klar til overdragelse.

WordPress understøtter de nyeste tendenser og er det mest populære programmerings-sprog. Dette giver os frihed til at kunne udvikle på større og mindre skalaer. Med andre ord kan vi tage højde for specielle behov, uanset om det gælder backend eller frontend. Webdesign forbindes ofte med frontend udvikling, da det er her de mest synlige tilpasninger findes. Fundamentet for WordPress er PHP, som anvendes til at præsentere HTML, CSS og JavaScript. Kombinationen af disse teknologier skaber rammen for det, som brugerne ser på websitet. Inden for de seneste år er det blevet muligt at inddrage frameworks såsom React, Angular og Vue, hvilket åbner en helt ny verden af brugergrænseflader.

Tegnebræt 1@512px

Webshop ekspertise

For at kunne opnå succes med dit online salg, er det alfa og omega, at dit produkt er troværdigt og brugervenligt. Vores fokus er at skabe løsninger, der hjælper din forretning. Derfor er det altid dit og dine kunders behov, som er udgangspunktet i udformningen af din webshop. På denne måde skaber vi værdi for dig.

Cases

ringgarden cykler logo

Ringgaardens Cykler

Tohjulet hjemmeside med nyt design

Ringgaardens Cykler har fået opdateret deres design, da de ønskede en mere informativ hjemmeside. Dette betyder, at kunderne nemmere kan finde frem til butikken. Ringgaardens Cykler ønskede en hjemmeside med et professionelt udtryk, som de nemt kunne vedligeholde selv.

Schandorf Fitness

Website på slankekur

Kenneth ønskede sig en ny digital identitet. Dette fik han med en professionel hjemmeside, der afspejler hans værdier. Kenneth har nu mulighed for selv at inspirere sine kunder med nye opskrifter og cases.

schandorff logo

Lad os

arbejde sammen

+45 78 70 31 43

pc på bord med tekst på skærmen

Få en uforpligtende snak

Tag en snak med Christian eller Nikolaj, og bliv klogere på hvilke aktiviteter du bør prioritere.