Woocommerce webshop

Specialister i Woocommerce webshops

IT Stack er et webbureau i Odense med knivskarpe kompetencer, inden for udviklingen af webshops i Woocommerce. Vores webshops er skabt med brugervenlighed og høj performance for øje.

Woocommerce er en webshop løsning, der er designet som et plugin til det åbne CMS-system WordPress. Det er en af verdens mest populære e-handelsløsninger, da det er billigt at komme i gang med, samtidig med at det er nemt at bruge og navigere i. 

WooCommerce er bygget på samme open-source ideologi  som WordPress, hvilket giver mange fleksible muligheder for at tilpasse det til dit unikke forretningsbehov. Det fungerer som en udvidelse til WordPress, der giver dig mulighed for at drive din e-handelsforretning online. Vi kan hjælpe dig godt i gang med din webshop løsning i WooCommerce – læs mere om vores proces herunder:

Vores process

Vores team af eksperter i WooCommerce kan designe din webshop, så den matcher præcis det udseende og det design, du ønsker. Baseret på et indledende møde, sørger vi for at udvikle et unikt design, der afspejler din virksomhed og din målgruppe. 

Hos IT Stack har vi stor erfaring med at oprette webshops i WooCommerce. Vi anbefaler ofte WooCommerce som plugin til din WordPress hjemmeside, på grund af dens brugervenlighed. Det er et intuitivt system, som ikke kræver avancerede tekniske færdigheder.

Det første trin er at undersøge dine designbehov. Dette omfatter bl.a. at undersøge din målgruppe, din virksomheds branding, og hvad der skal fremhæves på din webshop. I designfasen af en webshop er der flere ting, som skal overvejes for at sikre, at webshoppen ser godt ud og fungerer korrekt. Dette inkluderer f.eks. brugervenlighed, responsivt design, funktionalitet og sikkerhed.

Der vil være stor forskel på en webshops kompleksitet og størrelse, afhængigt af hvilke funktioner man ønsker – uanset hvad, sørger vi for, at der er en rød tråd, gennem hele din webshop.

Der er ingen begrænsninger, når det kommer til det designmæssige i en WooCommerce webshop. WooCommerce giver dig muligheden for at tilpasse designet af din webshop, så det passer præcist til din branche og dine ønsker. Der findes mange forskellige temaer, både gratis og købte, men hvis du ønsker et helt unikt design, er det også muligt i WooCommerce.

En specialdesignet WooCommerce webshop kan give din webshop et unikt udseende og udtryk, der skiller sig ud fra konkurrenterne. Det kan også hjælpe med at øge brandawareness og genkendelighed. Du kan trygt i samarbejde med vores WooCommerce eksperter, definere målene for webshoppen og diskutere de ønskede funktioner og designelementer.

Når din webshop står toptunet og klar, tilbyder vi altid en grundig gennemgang af dit nye site. Vi viser dig hvordan du bruger og administrerer webshoppen, så du nemt selv kan uploade billeder, produkter, tekster m.m.

Med en WooCommerce webshop, har du altid frihed til at udvikle videre på sitet – og skulle vores samarbejde stoppe, vil både du og andre til hver en tid, også kunne videreudvikle din webshop.

Vedligeholdelse af en WooCommerce webshop er vigtig for at sikre, at den fungerer problemfrit og fortsat er relevant for dine kunder. Vedligeholdelse af en WooCommerce webshop er en kontinuerlig proces, der kræver regelmæssig overvågning og justering for at sikre, at den fortsat fungerer optimalt og er relevant for dine kunder. Det er vigtigt at have en plan og tildele tilstrækkelig tid og ressourcer til at sikre, at webshoppen fortsat er sikker, optimeret, og relevant.


Lad IT Stack tage sig af den løbende vedligeholdelse af din WooCommerce webshop, så du kan være sikker på, at den altid fungerer optimalt. Vi tager os af alt det tekniske, så du kan fokusere på at drive din virksomhed. Vi kan også hjælpe dig med at optimere din webshop for at øge dens synlighed og konkurrenceevne. Vi kan hjælpe med søgemaskineoptimering (SEO) og Google Ads for at øge organisk trafik og betalt annoncering på Google. Vi specialiserer os i begge markedsføringskanaler og kan rådgive dig med at nå dine mål for trafik og salg.

woocommerce ikon

Vi møder dig i øjenhøjde

IT Stack er et moderne webbureau i hjertet af Odense, der laver hjemmesider og webshops i WordPress / Woocommerce. Vores løsninger er brugervenlige og kan tilpasses til de fleste virksomheders ønsker og behov.

wordpress logo
woocommerce logo
elementor logo
react logo
shipmondo logo
mysql logo

Woocommerce webshops udvidelser

Google har domineret verden siden sin lancering tilbage i 1995. De strukturerer det uendelige flow af information på internettet og har meget at sige, når din hjemmeside skal opbygges, struktureres og kommunikeres.

Googles mange krav til din hjemmeside bunder i et ønske om en bedre brugeroplevelse online. Kort sagt bliver du favoriseret af Google, hvis din hjemmeside er optimeret fra top til tå. Det er bl.a. her SEO og Google Ads kommer ind i billedet.

Hos IT Stack arbejder vi målrettet med Googles værktøjer. Derfra kan vi tage udgangspunkt i relevante keywords, der gavner vores kunder online, uanset om det er betalt synlighed med Google Ads eller organiske søgeresultater med SEO. Vores viden bygger på mange års erfaring og kontinuerlig hands on-arbejde med Google. Som certificeret Google Partner har vi specialiseret os i deres services og arbejdsmetoder. Vi kan derfor tilbyde ekspertviden fra erfaring og uddannelse.

Men hvad koster en webshop i Woocommerce?

Alle sites er forskellige, og alle brands har forskellige behov. Skal vi tage et kig på dit? Giv os et
uforpligtende ring på +(45) 78 70 31 43.

Simpel Webshop

Din første webshop eller til dig, som ikke har brug for den vilde løsning
 • WordPress / Woocommerce som CMS
 • Responsivt webdesign
 • SEO-venlig setup
 • Kontaktformular
 • Månedlig pris: Fra 1.500 kr.
 • Engangsopsætning: 0 kr.

Udvidet Webshop

En ny digital identitet, hvor designet defineres inden udviklingen
 • Alt fra "Simpel webshop"
 • Designsprint
 • Mockups til forside
 • Integration til Instagram
 • Månedlig pris: Fra 1.500 - 2.500 kr.
 • Engangsopsætning: Fra 10.000 kr.

Custom Webshop

En komplet løsning i øjenhøjde med virksomhedens ønsker og mål
 • Alt fra "Udvidet webshop"
 • Ubegrænsede mockups
 • Oversættelsesfunktion
 • Integrationer til eksterne systemer
 • Månedlig pris: Kontakt os
 • Engangsopsætning: Kontakt os

Få et godt tilbud

Har du brug for
en Woocommerce webshop?

Alle virksomheder er forskellige. Derfor er hjemmesider og webshops en blandet fornøjelse, når det kommer til størrelse, design og pris.

Passer du ikke ned i kassen?

Vores hjemmesider og webshops varierer i pris og størrelse, men du kan se vores overordnet prissætning på hjemmesider og webshops, hvor vi har inddelt projekterne i pakkeløsninger.

Du er også velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale om dine muligheder.

Få en professionel webudvikler med fra start

Et webbureau til alle virksomheder - Tag et kig på vores kunder

Vi har lavet webudvikling for mange

Se vores cases fra hele landet

Du er i trygge hænder

Skal vi samarbejde?

Vi tilbyder simple og brugervenlige løsninger, så du kan fokusere på at drive din virksomhed.