YouTube annoncering

youtube annoncering

Få succes med annoncering på Youtube

YouTube annoncering er en effektiv måde for dig at nå ud til en bred målgruppe. I dag er der over en milliard brugere på tjenesten, og YouTube tilbyder en række muligheder for at promovere dit produkt eller tjeneste.

Typer af YouTube annoncering

Der er forskellige måder, hvorpå du kan annoncere dig på YouTube. Her er de mest almindelige former af YouTube annoncering:

  1. TrueView In-Stream annoncer: Denne form, også kendt som de reklamer brugeren kan skippe, er den mest almindelige form for YouTube ads. De kan vises før, under eller efter en YouTube video. Brugeren har her muligheden for at se annoncen eller springe den over efter fem sekunder. 

  2. Bumper annoncer: Disse annoncer er korte, og kan være op til seks sekunder. Kan vises før eller efter en YouTube video. Det er ikke muligt for brugeren at springe over, og det er derfor en effektiv måde at få dit produkt vist til en bred målgruppe.

  3. Display annoncer: Disse annoncer vises i højre side af skærmen, mens brugeren ser en video. Disse annoncer kan indeholde billedannoncer, tekstannoncer eller en kombination af begge. 

  4. Overlay annoncer: Overlay annoncer er ads som vises i bunden af YouTube videoen. De er ideelle til at øge kendskabet til dit brand, eller vise et specifikt produkt. 

  5. Sponsored Cards: Små pop-up vinduer, der vises på skærmen mens brugeren ser videoen. Kan indeholde oplysninger om et produkt, som er relateret til videoen.

     

Du har 5 sekunder til imponere

På Youtube har du kun en kort periode til at fange kundernes opmærksomhed, og overbevise dem om at interagerer med din annonce. Med så meget indhold tilgængeligt på platformen, ved vi at det er vigtigt at skille sig ud fra mængden og gøre indtryk i løbet af de første få sekunder. Det er her, at vi hos IT Stack kan hjælpe dig med at skabe annoncer, som fanger seerens interesser og opfylder dine marketing mål.  

Vi er udover Youtube, specialiseret i digital markedsføring og annoncering på forskellige andre online platforme. Når det kommer til Youtube annoncering har vi en omfattende tilgang, der er udviklet til at hjælpe virksomheder med at opnå en maksimal eksponering og engagement på platformen. Vi bruger data til at identificerer de bedste muligheder, for at du kan nå ud til potentielle kunder og skaber interesse for dine produkter eller tjenester. Vi sørger også for at overvåge og løbende evaluerer annonceringskampagnerne for løbende at sikre, at du som kunder får mest muligt ud af din investering. 

Hos IT Stack kan vi hjælpe dig med din annoncering på Google-netværket heriblandt YouTube også. Tag kontakt til os i dag for at høre mere om, hvordan du kan anvende YouTube til at tage din markedsføring til nye højder.

Youtube annoncering
Webspecialister Odense

Vi tager din annoncering til næste niveau

» Kom foran dine konkurrenter ved hjælp af YouTube annoncering«

I nutidens digitale tidsalder er der rigtig meget konkurrence på internettet i forhold til e-handel. Det er derfor vigtigt at have opsat annoncer på YouTube også, så du dermed kan komme foran dine konkurrenter og øge din eksponering. Du bør derfor overveje at have YouTube annoncering med i din nuværende strategi.

Med IT Stacks hjælp kan vi sørge for, at du får mest muligt ud af dine annoncekroner og dermed opnår en større synlighed på nettet.

Vi er specialiseret i Google annoncering

Vi har hjulpet mange af vores kunder med Google annoncering, heriblandt annoncer på YouTube også. Vi sørger for at tage dig med hele vejen, og skaber dermed resultater på bundlinjen.

Når man har YouTube annoncer kørende, er det vigtigt at holde øje med dem og justere dem løbende. Hos IT Stack varetager vi processen, og sørger for at du får mest muligt ud af det. Her optimerer vi budgettet løbende, og får dermed mest muligt ud af din investering.

Vi er specialiseret i Google kampagner

Tag en snak med os omkring annoncering på YouTube

Er du interesseret i mulighederne indenfor YouTube annoncering? Så kontakt os.

Kom godt i gang fra 2.500 kr.

Lad os vurdere dit Ads-forløb og opstille en komplet markedsføringsstrategi til din virksomhed. Du kommer til at vide, præcis hvad Google Ads kan gøre for dig.

Lad os skabe resultater på bundlinjen med fleksible og intelligente Ads-løsninger.

Vores priser starter fra 2.500 kr.

Estimer projekt for nøjagtig pris

Google Ads er en fast del af disse virksomheders markedsføring​