zendesk logo

Lad IT Stack være din Zendesk partner

IT Stack har Zendesk konsulenter, som kan guide dig med valg af produkter samt den korrekte opsætning af Zendesk.

Zendesk fra bunden

Zendesk tilbyder rigtig mange services, og det kan til tider være svært at overskue, hvilke produkter man har brug for.

Vi kan rådgive dig i Zendesks kæmpe kartotek af produkter og skabe et overblik over, hvilke produkter og opsætning, der er relevante for netop dig.

Som Zendesk konsulenter kan vi også implementere din nye Zendesk løsning og skulle der være behov for migrering eller flytning af data, så er vi naturligvis også behjælpelige med dette.

Når først arbejdet er blevet implementeret, er vedligeholdelsen både nem og hurtig. Det første og største skridt på jeres SEO-rejse befinder sig derfor i starten. Her er det vigtigt at minde folk om, at udbyttet, der ganske vist kan være en uhåndgribelig størrelse i starten, sparer jeres virksomhed mange penge i det lange løb.

Optimering af din nuværende Zendesk løsning

Bruger din virksomhed allerede Zendesk, er det en god idé at få tjekket dine arbejdsprocesser igennem. Med vores viden vil dine agenter få de bedste forbehold for at være effektive og ikke mindst øge din virksomheds kundeservice.

Med vores indblik i Zendesk og deres kontinuerlige optimeringsmuligheder kan vi helt sikkert også optimere jeres struktur og arbejdsprocesser. Ofte vil der være tid at spare. Det kan mærkes uanset, hvor stor virksomheden er.

Det er altså nemt med Zendesk

Zendesk har en del enkeltstående produkter, som også sælges i det, vi kalder “bundles”. Der findes hovedsageligt 2 bundles – Suite og Duet. Hertil findes der 3 forskellige platforme med hver deres formål. De 3 platforme hedder: Sunshine, Conversion og Marketplace. Vi vil gennemgå alle elementerne herunder.

IT Stack - Zendesk

Platforme hos Zendesk

Med Zendesk har du mulighed for at bruge deres platforme specielt designet til at holde alt data ét sted. Vi gennemgår herunder de forskellige Zendesk produkter og platforme. Hold godt fast, der er nemlig mange at vælge imellem. Er du i tvivl om, hvordan du kommer i gang, så kontakt os. 

Zendesk Sunshine

Zendesk Sunshine er et åbent CRM (customer relation management) system. Ideen med Sunshine er, at man nemt kan samle alt sit data ét sted. Det giver dig et unikt overblik og muligheden for at forstå det data, som kommer ind.

Sunshine Conversations

Sunshine Conversations er et interface, hvor man kan intergere med sine kunder på skrift, uanset hvor kunden skriver. Denne “next-generation”-platform er skabt til at bygge interaktive oplevelser for konventionelle virksomheder.

Marketplace

Ønsker du udvidelser til dit nuværende setup, findes de på Zendesk marketplace. Der findes apps, som er skræddersyet til unikke funktioner, der vil hjælpe dig i hverdagen.

I vil gennem hele processen modtage rapporteringer af resultaterne, så I kan følge med i udviklingen. Rapporterne er jeres indsigt i vores arbejde og fortæller jer, hvor og hvordan pengene bliver brugt. Processen er her en løbende gennemarbejdelse af kundens synlighed.

Skal du have hjælp til Zendesk?

Hør om Zendesk
er noget for dig

Lad en af vores Zendesk eksperter hjælpe dig i gang med Zendesk eller tilpasse Zendesk til dine ønsker

Kom godt i gang med Zendesk

Kunne du godt tænke dig at benytte Zendesk eller har du allerede dine licenser? Forskellen er minimal for os, og IT Stack kan hjælpe med Zendesk på alle niveauer. 

Vi kan hjælpe med tilpasning, undervisning og opsætning af Zendesk.

Estimer projekt for nøjagtig pris

Zendesk bliver brugt over hele verdenen