IT Stack tilbyder en komplet e-commerce løsning

Lad IT Stack opsætte en komplet e-commerce løsning til din virksomhed. Med os som din samarbejdspartner får du et alsidigt team i ryggen, der skaber værdi i alle led fra webshop til markedføring og PR.

Vi er eksperter i online markedsføring
Sådan arbejder du med Strategisk SEO

Vi hjælper dig helt i mål

Saml dine systemer: Én løsning der dækker alle dine behov

Vi tilbyder dig én samlet løsning, hvor alle dine systemer snakker sammen, så du får det fulde overblik. Den komplette løsning gør produkthåndteringen og importeringen af produktdata endnu nemmere, samtidig med at du får mere tid til at fokusere på at drive din virksomhed, da vi står for din webshop og digitale markedsføring.

Vi skræddersyer en løsning præcis efter dine behov uanset hvilken hjemmesideudbyder du ønsker, eller hvilke kanaler du ønsker at markedsføre dig på.

Når du vælger en komplet løsning hos IT Stack får du

1.

En Webshop udviklet i dit foretrukkende CMS-system, som er designet til at afspejle din virksomheds brandidentetet og som opfylder Jeres behov.

2.

Produktimport der gør produkthåndteringen nemmere. Overfør din produktdata fra dine leverandører direkte til din webshop hurtigt og effektivt.

3.

Online markedsføring der indebærer alt fra SEO til Google Ads til PR-arbejde. Få en optimeret webshop der giver en stærk synlighed på Google, og styrk dit brand gennem PR.

4.

En support der altid står til rådighed, og som sørger for at varetage den efterfølgende vedligeholdelse og optimering af din webshop.

Case | Hermansen smykker & ure

Hermansen smykker & ure fik én samlet løsning

Hermansen smykker & ure henvendte sig i sin tid til IT Stack for at få optimeret deres online tilstedeværelse. De ønskede en webshop, hvor der var plads til alle deres produkter uden, at der blev gået på kompromis med hastigheden. Fokuspunkterne var brugervenlighed, funktionalitet og brandidentitet.

Derfor gik IT Stack igang med at udvikle en webshop med fokus på at skabe genkendelighed mellem webshop og deres fysisk butik. Vi sørgede for, at deres kunder modtog en behagelig shoppingoplevelse, hvor brugervenligheden er i top. Derudover lavede vi en SEO-strategi for at sikre webshoppens synlighed på Google. 

Slip alle IT problemer - IT Stack tager hånd om det for dig

Oplev en hverdag hvor du får mere tid til at fokusere på din virksomhed gennem en skræddersyet totalløsning. Vi tilbyder forskellige pakkeløsninger, hvor vi på forhånd har taget mange af beslutningerne for dig. Hos IT Stack får du en komplet løsning, der dækker dine behov, som gør, at du ikke behøver at bruge tid og kræfter på det du søger hjælp til. Med en komplet løsning fra IT Stack får du mere tid til at fokusere på virksomhedens kerneværdier.

Mangler du hjælp til kommunikation og PR? Mød vores journalist, Izabella

Hos IT Stack stiller vi vores helt egen journalist til rådighed. Izabella er uddannet journalist med fokus på kommunikation og public relations (PR) i virksomheder. Hun har derfor erfaring med at udarbejde strategier og pressemateriale for forskellige virksomheder.

Så ønsker du hjælp til din virksomheds kommunikationsstrategi? Eller til at udarbejde en pressemeddelse, så kan du læse mere om Izabella, og det hun kan bidrage med til din virksomhed.

Izabella

Find den pakkeløsning der matcher dine behov

Basispakken

Få en god opstart af din online tilstedeværelse med vores basispakke. Pakken indeholder:
 • Webshop
 • SEO
 • Produkt import
 • Basis support
 •  
 •  

Udvidet pakke

Få en stærk online tilstedeværelse og bliv synlig på Google med en udvidet pakke. Pakken indeholder:
 • Webshop
 • SEO
 • Produkt import
 • Udvidet support
 • Google Ads
 •  

Komplet pakke

Få den komplette pakke som også indeholder kommunikation og PR.
Pakken indeholder:
 • Webshop
 • SEO
 • Produkt import
 • Udvidet support
 • Google Ads
 • Kommunikation & PR

Få et engageret og alsidigt team i ryggen

Vi har et hold af eksperter, med hver deres specifikke kerneområde. Dette sikrer, at alle trin i processen, lige fra oprettelsen af din e-commerce platform til markedsføringen efterfølgende, bliver en succes. Vi står altid klar til at performe i enhver fase, og med vores alsidighed kan vi levere en komplet e-commerce løsning til din virksomhed.

Er du i tvivl om, hvad der vil være den bedste løsning til dit næste projekt?

Lad os hjælpe dig med at realisere dine idéer og opnå succes.

Med vores omfattende erfaring og ekspertise i IT-løsninger kan vi rådgive dig om, hvilken tilgang der vil være den mest effektive for dig og dit projekt.
Kontakt
webløsninger

Webløsning

Professionel design, avancerede funktioner, brugervenlighed, konkurrencedygtige priser og teknisk support. 

Produkthåndtering

Produkthåndtering

Automatisk synkroniseret leverandørdata direkte til din webshop, spar tid, effektivt lagerstyring og kundefornøjelse.

Markedsføring

Markedsføring

Effektiv målrettet digital markedsføring, øget synlighed, flere kunder, ekspertise og strategisk tilgang. 

Vi har stor erfaring med komplette løsninger til detailbutikker

cykelbranche
Brancher

Cykelhandler

Vi er specialister Vi har førertrøjen indenfor cykelhandlere Vi har passion for cykelbranchen og er dybt engagerede i at hjælpe vækstparate virksomheder med at opnå

Læs mere »
digitale webløsninger til tøjbutikker
Brancher

Tøj butikker

Vi er specialister Vi moderniserer din shop til de nyeste trends Vores primære fokus er at hjælpe vores kunder ved hjælp af digitale løsninger. Vi

Læs mere »
Webløsning til have og park branchen
Brancher

Have park

Vi er specialister IT Stack får din webshop til at spire Vores vision er at få dig i vækst, og hjælpe dig med digitale løsninger.

Læs mere »
Guldsmed webløsning
Brancher

Guldsmed

Vi er specialister Vi tager guldet, når det gælder guldsmede Med en dyb passion for vores arbejde, og forståelse for den digitale verden, kan vi

Læs mere »

Dette er et udpluk af de brancher du ofte møder vores løsninger i – vi hjælper dog alle brancher indenfor detailhandlen.

Lyder en komplet e-commerce løsning som noget for dig?

Så kontakt os i dag for en uforpligtende samtale, hvor vi kan tage en snak om dine behov og ønsker i forhold til en komplet e-commerce platform.

Få et gratis tilbud på dit projekt

Uforpligtende tilbud på dit næste projekt

Udfyld formularen og du vil hurtigst muligt blive kontaktet med et GRATIS tilbud

Få en GRATIS Demo

Automatisk leverandør synkronisering

Vi har udviklet et SMART import værktøj som automatisk kan hente leverandør data direkte til din shop. Udfyld formularen herunder og få et tilbud på værktøjet.

Få et gratis tilbud på dit projekt

Få tilbud på online markedsføring

Vi er eksperter i at øge din synlighed på Google. Skal vi give et tilbud på din hjemmeside? Så udfyld formularen herunder.